Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175 Spoiler Yorumları

Sommers’i ve Gunko’yu gorunce altina ettiler ya kuzu kuzu yakalandilar Gunko’ya. Tayfa tayfa degil ki is yapacak tek bir karakter yok. Simdi diyeceksin Nami olmadan gemiyi suremezlerdi Robin olmadan poneglif okuyamazlardi Chopper olmadan hasta olurlardi vs ama Korsan Kral’in pesinde olacak bir tayfanin en azindan dusuk seviye de olsa kabiliyetli olmasini bekliyor bu okuyucu. Bir yandan Usopp’a bakiyorsun bir yandan da Yasopp’a. Sence Shanks mi daha cok Korsan Kral olmayi hak ediyor Luffy mi? Cevap cok basit Shanks hak ediyor
Rejenerasyon olan birisini bir imparator komutanı nasıl yensin?
Daha ne olduğunu anlamadan yenildiler.Saldırılar yapıyorlar gunko okuyla yönlendiriyor.Bu rejenerasyon ve meyvesini çözümeden bizimkiler nasıl yensin?

Rejenerasyon olan birisini bir imparator komutanı nasıl yensin?
Daha ne olduğunu anlamadan yenildiler.Saldırılar yapıyorlar gunko okuyla yönlendiriyor.Bu rejenerasyon ve meyvesini çözümeden bizimkiler nasıl yensin?
Yenilenme diyorsun sanirim, benim demek istedigim Xebec’in tayfaya ya da Roger’in tayfaya bakarsak bu sovalyeleri gorunce altlarina etmisler mi? Ya da soyle bir senaryo yazayim bir gun Dragon, Sabo ve Ivankov sahilde yuruyorlarmis, karsilarina da Gunko cikmis. Sence ne olur?

Seri Lütfü'den, Racır'dan filan çıktı, artık antik tanrıları anlatıyor. Lütfü filan bunların konağı gibi bir şey. Her şeyi eski dönemin tanrıları yapmış, son vuruş kalmış onu da yapacaklar artık.

Naruto ve İchigo gibi değil Luffy. Onlara kimse başka isimle seslenmedi @RedTeroR yazmış. Naruto'ya kimse sen Ashura'sın veya Hashriramasın demedi, yada İchigo'ya bilmem ne zamanın Shinigamisi vardı sen osun demedi.

Çok basit dandik bir ana karakter oldu Luffy.

Yenilenme diyorsun sanirim, benim demek istedigim Xebec’in tayfaya ya da Roger’in tayfaya bakarsak bu sovalyeleri gorunce altlarina etmisler mi? Ya da soyle bir senaryo yazayim bir gun Dragon, Sabo ve Ivankov sahilde yuruyorlarmis, karsilarina da Gunko cikmis. Sence ne olur?
Tekrar okudum ve Ussop hariç hiçbiri altına etmedi.Hem dediğin kişiler yıllarca denizde olan adamlar.Zaman atlamasını saymazsak 1 yıldır denizde olan genç tayfayla yıllardır denizlerde tayfaları kıyaslamak akıllıca değil.Bi de Chopper-Ussop-Nami tayfanın korkak ekibi olduğunu hatırlatalım.Bunların böyle yapmaları normal.Chopper ilaçla ilgili ve Nami çocuklarla ilgili bişey olmadıkça hep korkak olacaktır.

Tekrar okudum ve Ussop hariç hiçbiri altına etmedi.Hem dediğin kişiler yıllarca denizde olan adamlar.Zaman atlamasını saymazsak 1 yıldır denizde olan genç tayfayla yıllardır denizlerde tayfaları kıyaslamak akıllıca değil.Bi de Chopper-Ussop-Nami tayfanın korkak ekibi olduğunu hatırlatalım.Bunların böyle yapmaları normal.Chopper ilaçla ilgili ve Nami çocuklarla ilgili bişey olmadıkça hep korkak olacaktır.
O zaman bu tayfa yonkou tayfasi degil Luffy de yonkou seviyesinde degil sanirim. Zaten artik Nika asagi Nika yukari diyorlar baska bisi demiyorlar. Jarul dedem Luffy’i gorunce bisi hatirlamiyorken Nika’yi gorunce vay anam vay babam diye hikaye anlatiyor

Gordugum en mantikli yorum :oleyo2:
Yorum değil aslında, Eiichiro Oda geçmişte kendisi söylemişti galiba. Tam hatırlamıyorum tekrar araştırmak gerek.
Kendisi serideki hikayeye müdahale edeceği zaman bunu Shanks ile yapıyormuş ve kendisini temsilen Shanks karakterine benzetiyormuş.
Örneğin Marineford savaşı çıkmaza girmişti, Eiichiro Oda nasıl bitireceğini bilmediği için Shanks'i getirmiş vb.
Kidd gibi korsanları da muhtemelen piyasadan çekmek ve savaşta olacak ana kadroyu bırakmak da Shanks'e nasip oldu.

Özetle hikayeyi başlatan Shanks'di. Bitiren de Shanks olacak sanırım. Shanks öldüğünde şu ana kadar okuduğumuz hikaye biter ve tamamen başka bir hikaye başlar.

Yorum değil aslında, Eiichiro Oda geçmişte kendisi söylemişti galiba. Tam hatırlamıyorum tekrar araştırmak gerek.
Kendisi serideki hikayeye müdahale edeceği zaman bunu Shanks ile yapıyormuş ve kendisini temsilen Shanks karakterine benzetiyormuş.
Örneğin Marineford savaşı çıkmaza girmişti, Eiichiro Oda nasıl bitireceğini bilmediği için Shanks'i getirmiş vb.
Kidd gibi korsanları da muhtemelen piyasadan çekmek ve savaşta olacak ana kadroyu bırakmak da Shanks'e nasip oldu.

Özetle hikayeyi başlatan Shanks'di. Bitiren de Shanks olacak sanırım. Shanks öldüğünde şu ana kadar okuduğumuz hikaye biter ve tamamen başka bir hikaye başlar.
Eğer finalde Shanks’le Luffy karşı karşıya gelecekse, hiç olmasın daha iyi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık