Saçmalık ve oda aynı yerde olur mu hiç? Asla, katiyen bir araya gelmezler.İşte şöyle bir sonuca varıyor.
Dark Nika (Imu) - Nika
Dark Nika (Davy D Jones) - (Nika) Joyboy
Dark Nika (Teach) - (Nika) Luffy
Not: Umarım böyle saçmalığa girmez Oda.
Saçmalık ve oda aynı yerde olur mu hiç? Asla, katiyen bir araya gelmezler.İşte şöyle bir sonuca varıyor.
Dark Nika (Imu) - Nika
Dark Nika (Davy D Jones) - (Nika) Joyboy
Dark Nika (Teach) - (Nika) Luffy
Not: Umarım böyle saçmalığa girmez Oda.
Ben de öyle düşünüyorum, Oda dediğimiz kişi tarihin en büyük hikayesini hiçbir plot-hole bırakmadan yazan biri.Saçmalık ve oda aynı yerde olur mu hiç? Asla, katiyen bir araya gelmezler.
Kara Nika olayı seride bir kez bile geçmedi.Hem Nika'yı bazıları kurtuluş bazıları yok edici bazıları kahkaha tanrısı olarak bilindiği söylendi ve her zaman beyaz olduğu söylendi.Kara Nika olayı hayranların bir yerlerinden uydurmasından ibaret.Kara Nika = Karasakal çıkabilir bence.
Tam olarak öyle olduğunu sanmıyorum ben çünki öyle olsa ruh olurdu onun gibi, zaren bu sincap normal değil mitolojik bir yaratık yani belki onların ruhlarında böyle bir özellik vardır kim bilebilir.Ee bu hayvan Brook'un meyveyi mi yedi zamanında? :/

Her şey aslında yatağında ölmek üzere olan ilk Nika'nın hayaliymiş. Kafasında kurmuş.Tam olarak öyle olduğunu sanmıyorum ben çünki öyle olsa ruh olurdu onun gibi, zaren bu sincap normal değil mitolojik bir yaratık yani belki onların ruhlarında böyle bir özellik vardır kim bilebilir.![]()
X D Rake o zaman abiNi D Hogg = Nidhogg olabilir mi?
Ya tutarsa hesabı![]()
Canavarın adı o çıkmaz ondan bişi...