Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 71 52.2%
  • Gideri var.

Kullanılan: 38 27.9%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 20 14.7%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 7 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    136
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoro'nun dikenleri kesememesi güzel olmuş öbür türlü hem sanji'nin bir özelliği kalmıyordu hem de içlerinde brook'un da olduğu o kadar kişinin kesemeyip de zoro'nun kesmesi saçma olurdu
İşte Sanji o Zoronun kesemediği dikenleri çer çöp gibi düz ateşiyle toz etti. :D

Ortada Zoro'nun kesememesi gibi bir durum yok ki Luffy Sommers'e direkt çaktığı için kesmesine gerek kalmadı. Adam ACoC'lu kesiş atabiliyor no diff kesebilir yani. Birde sen tayfanın en güçlü ikinci kişisini hatta amiral seviyesi eşiğine gelmiş adamı temel silahlanma bile bilmeyen Brook'la mı kıyasladın cidden yoksa ben mi yanlış anladım? Brook'un kesemediği şeyin Zoro'nun kesmesi nasıl saçma oluyor hocam aralarında ki güç farkından haberin var mı? Diğer devlerin çoğu da çer çöp olduğu için kesememeleri normal fakat Zoro, Sanji seviyesi ve üstü için sıkıntılı bir şey değil Sommers'in dikenleri.
Gaban'ın kesemediğini Zoro nsıl kesecek. :D

Gaban'ın kesemediğini Zoro nsıl kesecek. :D

Bana gaban gayet çatır çatır kesiyor gibi geldi hocam bir yanlışın olmasın?
Bence Zoro da ACoC kullanarak kesebilir. Gaban kadar ACoC ustalığı yok şimdilik ama Kaido'ya kalıcı yara bırakmayı başarmış bir adam için büyük bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Üstelik Wano'da ki halinden daha güçlü.

Bana gaban gayet çatır çatır kesiyor gibi geldi hocam bir yanlışın olmasın?
Bence Zoro da ACoC kullanarak kesebilir. Gaban kadar ACoC ustalığı yok şimdilik ama Kaido'ya kalıcı yara bırakmayı başarmış bir adam için büyük bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Üstelik Wano'da ki halinden daha güçlü.
Doğru saldırıyı kesti ama Sommers savunmaya geçtiğinde kesememişti demekki her zaman kesemiyor, ama Zoroyu bir anda Gabanın seviyesine çıkarmakta biraz abartı değilmi. :bilmem:

Bir anda IM'ın ölümsüz kuklalarında bağlantı kopup yok olacaklarını görebiliriz gibi geliyor. Teach'in tayfa eski satürn'ün görüntüyü çalmışlardı ve şuan bildiğimiz kadarıyla Marijoe saldırı altında. Teach'in meyve iptaliyle ortalık karışır diyorum. Elbaf'ta daha yapılacak bir şey kalmadı bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık