Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 69 51.9%
  • Gideri var.

Kullanılan: 38 28.6%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 19 14.3%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 7 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    133
Loki hâlâ Zunesha'nın yanında kuş kadar kalacaktır muhtemelen. Bu Nidhogg meyvesini Zunesha yese ne olurdu onu merak ettim şu an. Zaten 35 kilometreydi boyu, bu meyveyle One Piece dünyasının uydularından birine dönüşürdü herhâlde. Nika, Imu falan sökmezdi o noktadan sonra.
Nika ve IM i fazla küçümsüyorsun be reis. Bunlardan sonra 3. güçlü olurdu ama bak :D

35 KM olduğu Oda onaylı mı? Zunesha ile kıyası belirsiz ama kuş kadar kalması imkansız.
Retconlanmadıysa onaylı. 35 kilometre Balıkadam adasının en dip noktasından Skypiea'ya kadar olan mesafeden 15 kilometre daha oluyor. Zaten bu türün en sevdiği yiyecek Gökada meyveleriydi hatırladığım kadarıyla, hortumuyla buradan meyve toplayacak bir boyda. Loki'nin buna yakın bir boyda olmasının imkânı yok gibi geliyor.

Retconlanmadıysa onaylı. 35 kilometre Balıkadam adasının en dip noktasından Skypiea'ya kadar olan mesafeden 15 kilometre daha oluyor. Zaten bu türün en sevdiği yiyecek Gökada meyveleriydi hatırladığım kadarıyla, hortumuyla buradan meyve toplayacak bir boyda. Loki'nin buna yakın bir boyda olmasının imkânı yok gibi geliyor.
Jack'e ve gemilerine saldırdığı yerde bu kadar büyük durmuyordu açıkcası.

Nika ve IM i fazla küçümsüyorsun be reis. Bunlardan sonra 3. güçlü olurdu ama bak :D
Meyve kişiyi yüz kat büyütüyorsa (makul bir rakam bence), Zunesha 3500 kilometre boyunda bir ejdere dönüşürdü. Ay'dan daha büyük yani. Tek kanadı tüm Avrupa ve Orta Doğu'yu kaplardı. Loki'nin yaptığı ölçekte saldırılar yapsa gezegen yok edecek boyutta saldırılar tükürüyor olması demek bu da.

Meyve kişiyi yüz kat büyütüyorsa (makul bir rakam bence), Zunesha 3500 kilometre boyunda bir ejdere dönüşürdü. Ay'dan daha büyük yani. Tek kanadı tüm Avrupa ve Orta Doğu'yu kaplardı. Loki'nin yaptığı ölçekte saldırılar yapsa gezegen yok edecek boyutta saldırılar tükürüyor olması demek bu da.
zuneshanın boyu birden fazla retconlandı.En son 5 kilometreye düşürmüştü E.oda.

zunesha nın boyu 35 km olduğu tamamiyle sallama bir rakam.zaten üzerindekilerine bakarsak çok daha ufak olduğu gözükmekte.bacaklarını çok komik göstermişlerdi uzun göstermek için.

zunesha nın boyu 35 km olduğu tamamiyle sallama bir rakam.zaten üzerindekilerine bakarsak çok daha ufak olduğu gözükmekte.bacaklarını çok komik göstermişlerdi uzun göstermek için.
Salvador Dali'nin eserine gönderme o.

5 km nerde söylendi?
zuneshanın boyu birden fazla retconlandı.En son 5 kilometreye düşürmüştü E.oda.
Evet, 35'ten 5'e düşürmüşler. En son 10 yapmışlar tekrar. 10'dan aşağısı mantıksız zaten, Skypiea'dan meyve yiyebilmesi için hortum mesafesinde olmalı en azından.

Salvador Dali'nin eserine gönderme o.

Evet, 35'ten 5'e düşürmüşler. En son 10 yapmışlar tekrar. 10'dan aşağısı mantıksız zaten, Skypiea'dan meyve yiyebilmesi için hortum mesafesinde olmalı en azından.
Zunesha’nin olayi nedir sence? Joyboy’u gorecek kadar uzun yasamis, fil meyvesi yemis ya da zorla yedirilmis tam anlayamadim o kismi. Joyboy’un yaninda durdu diye cezalandirilmis mi?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık