Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 68 51.5%
  • Gideri var.

Kullanılan: 38 28.8%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 19 14.4%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 7 5.3%

• Kullanılan toplam oy
    132
Loki hybrid formu bile açmadan babasına tek atıyor yok efendim çekicini neden kullandı.Loki çekicini bırakıp saldırır.Buda olmadı 2 elini kullanıyor.2 elini kullanmadan saldırır.Buda olmadı neden deniz taşı kelepçeleri takılı değil.Ciddiyim bazen insan aşırı şaşırıyor neden....

Loki hybrid formu bile açmadan babasına tek atıyor yok efendim çekicini neden kullandı.Loki çekicini bırakıp saldırır.Buda olmadı 2 elini kullanıyor.2 elini kullanmadan saldırır.Buda olmadı neden deniz taşı kelepçeleri takılı değil.Ciddiyim bazen insan aşırı şaşırıyor neden....

Lokinin gücünü kabul etmek istemeyenlerdir onlar. Luffy harici tayfadan bu adamı kimse dövemez. Komple seride bile dövecek adam sayısı azdır. Bahane bulmaya gerek yok yani. Herifin hibrit formunu çok merak ediyorum :D

Lokinin gücünü kabul etmek istemeyenlerdir onlar. Luffy harici tayfadan bu adamı kimse dövemez. Komple seride bile dövecek adam sayısı azdır. Bahane bulmaya gerek yok yani. Herifin hibrit formunu çok merak ediyorum :D
100 mt civarı aşırı hızlı bir hayvanat olur gibi.meyvesinden dolayı hybrid formuda normal boyuna göre uzun olur.

Herifin babası Şovalye lideri, konusmaya gelen kişi ondan sonraki en güçlü (babası gidince lider oldu cünkü) . Ama laflara bak bide sırf Shanks sanalım diye evirip çevirdiler başka izahı yok. Ki bunları bebekliklerinde Garling IM e göstericekti yanlıs hatırlamıyorsam. Önemli karakterler yani. Konuşma sırf Shanks sanalım da senelerce tartışalım diye yazılmış :D

Reisi Shanks gibi iyilik timsali yok seride. Luffy yatsın kalksın olmayan kolunu öpsün herifin anca borclarını öder :D Herifi sümüklü veletlikten Tanrı mertebesine gelmesine vesile oldu sonucta :D
Kesinlikle doğru karşısında sanki orda bulunması gerekmeyen biri var ulan adam imunun şövalyesi neye bu tripler

Nerf yedirmeye çalışıyorlar akıllarınca

Loki hâlâ Zunesha'nın yanında kuş kadar kalacaktır muhtemelen. Bu Nidhogg meyvesini Zunesha yese ne olurdu onu merak ettim şu an. Zaten 35 kilometreydi boyu, bu meyveyle One Piece dünyasının uydularından birine dönüşürdü herhâlde. Nika, Imu falan sökmezdi o noktadan sonra.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık