Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 50 50.5%
  • Gideri var.

Kullanılan: 28 28.3%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 15 15.2%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 6 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    99
Bir anda IM'ın ölümsüz kuklalarında bağlantı kopup yok olacaklarını görebiliriz gibi geliyor. Teach'in tayfa eski satürn'ün görüntüyü çalmışlardı ve şuan bildiğimiz kadarıyla Marijoe saldırı altında. Teach'in meyve iptaliyle ortalık karışır diyorum. Elbaf'ta daha yapılacak bir şey kalmadı bana göre.

Doğru saldırıyı kesti ama Sommers savunmaya geçtiğinde kesememişti demekki her zaman kesemiyor, ama Zoroyu bir anda Gabanın seviyesine çıkarmakta biraz abartı değilmi. :bilmem:
Sonuç olarak ACoC'la kesilebiliyor. Bence Gaban, Luffy'e saldırdığı ''kasvetli izdiham'' gibi güçlü bir teknik kullansaydı Sommers'in savunmaya geçtiğinde ki sarmaşıkları da tarumar edebilirdi. Böyle bir teknik kullanmadığı için her zaman kesemeyeceği sonucuna varmak saçma olur. Sen sırf Sanji'yi yüceltcem diye Gaban'la, Zoro'yu küçümsüyorsun ben Zoro'nun Gaban kadar ACoC ustası olmadığını belirtiyorum zaten aynı seviyeye çıkardığım yok. Sadece Zoro da ACoC kullandığı için kesebilir demek istiyorum. Gaban kadar rahat bir şekilde olmasa bile üstesinden gelemeyeceği bir şey olmadığını savunuyorum. Üstelik Zoro'nun Aşura gibi çok sağlam teknikleri var. Zoro'nun diğer tekniklerini bir kenara bırakırsak Aşura gibi Kaido'yu kesen bir tekniğin bile Sommers'in sarmaşıklarına işlemeyeceğini savunuyorsan sende ağır bir Zoro hater'lığı var hocam ben ne dersem boş bu yüzden.

Son düzenleme:
Bu tayfa zoro sanji dahil ne yazıkki koskoca çöp.zoro kıytırık dikenleri bile kesemiyor.sarmaşıklara birşey yapamıyor.düşünün birde bu sözde kral haki açılmış hali.Sanji de öyle.Hala adam akıllı icraatını görmedik.Jinbei dahil diğer tayfa üyelerini söylemiyorum bile.Luffy-Loki olmasa üst taraf komple bitmişti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık