Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1175: Nidhogg

Bölüm Nasıldı?

• Ateş ediyor.

Kullanılan: 45 49.5%
  • Gideri var.

Kullanılan: 26 28.6%
  • Öylesine okudum.

Kullanılan: 15 16.5%
  • Yine hüsran.

Kullanılan: 5 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    91
Bence Lokinin dizaynı fena değil hem Odanın onu devamlı çizeceğini düşünürsek Kaido gibi komplike bir dizayn zaten yorgun adamı mezara gönderebilirdi, bide düşünün güneşi kaplayacak bir ejder bu her seferinde detaylı çizse iş ömür törpüsüne döner ve Odada nalları dikerdi.

Benim en çok merak ettiğim şey Lokinin neden bu kadar küçük olduğu(tasvire göre yoksa biliyorum baya büyük), Sanjuan wolf Lokiyi öldürüp meyvesini alırmı bide Lokinin hybrid halindeki gücü felan.

Jinbei bu bölüm onu besleyen eli kuduz bir it gibi ısırarak Sanjiyi küçümseyecek yerli yersiz yorumlara girişmeseydi iyiydi kendine yazık etti.

Summersla Zoro kapışacak gibi ki zaten yan yanalar bakalım Sanji Killinghamı havada nasıl avlayacak işler ilginçleşiyor. Buda değilde hakkaten Summers indiyse arcta kötü kalmadı gibi birşey, bilemiyorum Oda napmaya çalışıyor. :bilmem:
Bence Lokinin dizaynı fena değil hem Odanın onu devamlı çizeceğini düşünürsek Kaido gibi komplike bir dizayn zaten yorgun adamı mezara gönderebilirdi, bide düşünün güneşi kaplayacak bir ejder bu her seferinde detaylı çizse iş ömür törpüsüne döner ve Odada nalları dikerdi.

Benim en çok merak ettiğim şey Lokinin neden bu kadar küçük olduğu(tasvire göre yoksa biliyorum baya büyük), Sanjuan wolf Lokiyi öldürüp meyvesini alırmı bide Lokinin hybrid halindeki gücü felan.

Jinbei bu bölüm onu besleyen eli kuduz bir it gibi ısırarak Sanjiyi küçümseyecek yerli yersiz yorumlara girişmeseydi iyiydi kendine yazık etti.

Summersla Zoro kapışacak gibi ki zaten yan yanalar bakalım Sanji Killinghamı havada nasıl avlayacak işler ilginçleşiyor. Buda değilde hakkaten Summers indiyse arcta kötü kalmadı gibi birşey, bilemiyorum Oda napmaya çalışıyor. :bilmem:
Sanjuan Wolf’u Garp tek eliyle dövdü; şimdi de Loki’nin meyvesini mi çalacak? Gözünü seveyim yanına bile gelemez.

o dikenler kesilebilir olsaydı keserdi brook ile zoroyu kıyaslamıyorum o dikenlerin tek zayıflığı ateş ve böyle olması gerekiyor sahneye bakarsan zoronun sektirdiği hiç bir dikenin de kesilmediğini görürsün demek ki kesilmiyorlar
O dikenleri kesmemesinin nedeni kesmesine gerek olmamasından amacı çocuklara değmemesi için saptırmak ayrıca ACoC bile kullanmıyor o sahnede nasıl kesemeyeceğine kanaat getirdin. Ha Sommers, Zoro'ya kesmesi gereken saldırılar yapar Zoro ACoC kullanmasına rağmen kesemez O zaman dediğinde haklısın fakat böyle bir durum yok birde Sommers çöpünde bunu yapabilecek bir güç olmadığı da gayet bariz bence. Tek zayıflığı ateş değil Gaban dikenleri ACoC'la no diff kesmişti. Zoro, Gaban kadar usta değil Kral hakisinde hatta yeni fark etti kullandığını fakat yine de keserken zorlanacağına ihtimal vermiyorum. Fazla abartıyorsun bu diken muhabbetini neredeyse amiral seviyesine gelecek bir kılıç ustası için bir problem değil zaten olmamalı da.

Son düzenleme:
Yine Yamato iyiki tayfaya katılmamış dedim. Yoksa çöp sapık bir aşçı tarafından kurtarılmak zorunda kalacaktı... Koca Jimbe ne hale geldi. Yok strateji düşünmek için yakalanmış filan... Peh! Oda bir de demek ateşmiş zayıflıkları diye rollendiriyor. Croc çöpü bile bu hallere düşmezdi. Tayfaya katılıyorsan çöp bir aşçından mecbur güçsüz olacaksın. Yani kimse bu 3ünden güçlü olamaz veya şansa powerup alamaz. Bu olaydan o kadar bıktım ki gram sevmediğim Nami bile antik ırktanmış diye güç uyandırıp herkesi tokatla sevinirim. Veya Usopp mistik bir meyve yese ve herkesten güçlü olsa yine hoşuma gider.

Ayrıca her zaman dediğim gibi haki yokken logia neyse şimdi de ölümsüzlük de aynı oda'nın aptal dövüşleri uzatma yöntemi. Evet bölümdeki saldırıları görmek güzeldi ama ne oldu? Çocukların kurtarılmasından başka bir şey olmadı. Ölümsüzler anında yine eski haline gelecek. Loki'nin öldürdüğü yaratıkları zaten eşeğe benzeyen mistik meyveli eleman anında yapmıştı. Şimdi yine aynısını yapacak. Kısaca bu bölümler en az 20 bölüm daha sürecek.
Zaten işin berbatlığı da bu valla Jinbe'ye üzüldüm. sODA o kadar yücelttiği itibar verdiği yonkou önünde ona ayar veren üstüne tayfaya katılırken gemi patlatıp Kid ve Law'ın ağzı açık kalırken yok be artık sende derken onca övgüye ihtişama rağmen kalkıp o adamın itibarını yerle bir etmesi cidden ağrıma gitti. Bu adamın bu hallerde olması fiyaskodan başka birşey değildir.

30 bölümdür draması dönen dikenlerin ateşle yakılabileceğini düşünebilen tek bir beyin hücresine sahip Sanji kardeşimi kutluyorum. Elbaf devlerinde o kadarı bile yokmuş, Harald'a haksızlık etmişiz adam hayata bir sıfır geride başlamış dev olarak.

Ortada Zoro'nun kesememesi gibi bir durum yok ki Luffy Sommers'e direkt çaktığı için kesmesine gerek kalmadı. Adam ACoC'lu kesiş atabiliyor no diff kesebilir yani. Birde sen tayfanın en güçlü ikinci kişisini hatta amiral seviyesi eşiğine gelmiş adamı temel silahlanma bile bilmeyen Brook'la mı kıyasladın cidden yoksa ben mi yanlış anladım? Brook'un kesemediği şeyin Zoro'nun kesmesi nasıl saçma oluyor hocam aralarında ki güç farkından haberin var mı? Diğer devlerin çoğu da çer çöp olduğu için kesememeleri normal fakat Zoro, Sanji seviyesi ve üstü için sıkıntılı bir şey değil Sommers'in dikenleri.
Gaban'ın kesemediğini Zoro nsıl kesecek. :D

Gaban'ın kesemediğini Zoro nsıl kesecek. :D

Bana gaban gayet çatır çatır kesiyor gibi geldi hocam bir yanlışın olmasın?
Bence Zoro da ACoC kullanarak kesebilir. Gaban kadar ACoC ustalığı yok şimdilik ama Kaido'ya kalıcı yara bırakmayı başarmış bir adam için büyük bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Üstelik Wano'da ki halinden daha güçlü.

Bana gaban gayet çatır çatır kesiyor gibi geldi hocam bir yanlışın olmasın?
Bence Zoro da ACoC kullanarak kesebilir. Gaban kadar ACoC ustalığı yok şimdilik ama Kaido'ya kalıcı yara bırakmayı başarmış bir adam için büyük bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Üstelik Wano'da ki halinden daha güçlü.
Doğru saldırıyı kesti ama Sommers savunmaya geçtiğinde kesememişti demekki her zaman kesemiyor, ama Zoroyu bir anda Gabanın seviyesine çıkarmakta biraz abartı değilmi. :bilmem:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık