Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1170: Çelişkiler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 107 86.3%
  • Orta

Kullanılan: 10 8.1%
  • Kötü

Kullanılan: 7 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    124
Eskisi evet.

Yani şunu söyliyeyim loki güçsüz değil tabi ama normal bir haraldı yenecek gücü yoktur bence.
yahu kutsal şövalye harald kendi salıyor zaten üstüne 112 muhafız+gaban+shanks+jarul ile dövüşüyor ve hasar alıyor gabanda anlatıyor bunu loki yıpranmış bir haralda onun salması sonucu son darbeyi vurdu sadece loki çok güçlüdür ama net bi ölçek çıkmaz bencede base haraldın önüne alınabilcek bişiy yok gibi.

Benim anlamadığım olay şu: Bu flashback’i neden gördük? Meyveyi göremeyeceksek, kaç bölümdür niye bekledik?
Ben şahsen meyveyi görmek, neye dönüştüğünü öğrenmek için bekledim. Ama bakıyorsun, Oda “One Piece’i kısa sürede bitireceğim” der, Loki’nin neye dönüştüğünü sadece silüetle geçer.
Ben flashback’i silüet görmek için değil, olayların nasıl gerçekleştiğini net şekilde görmek için bekledim. Silüet koyulunca da herkes hemen “antik silah Uranüs”, “Loki” demeye başladı.
Harley bolumunun onemini kavrayamadi kimse ben ona uzuluyorum. O bolumde One Piece’yi anlatiyor sonunun nasil olacagini da soyluyor. O muraldeki yazilarin yorumlari One Piece’nin ilerde nasil olacagini gosteriyor.

Loki’nin antik silah olmasi bir acidan mantiksiz Harald’in yasini hesaba katarsak ve yuzyillardir meyvenin korundugunu ve kimsenin yemedigini dusunursek Uranus olmasi mumkun degil gibi. Ama Xebec’in Harald’in ustune bu kadar dusmesinin sebebi de muhtemelen bu meyveydi bu meyvenin Im’in gucleri icin anti bir ozelligi oldugunu dusunuyorum. Siluet olarak gostermesi de gunumuzde Luffy’in Loki ile beraber yukari cikip Im ile dovusecegi ana sakliyordur meyvenin gercek gorunumu. Epik bir sahne cizip hayranlari gaza getirecektir

Benim fikrim sağ taraftaki Uranüs, yılan Çünkü kökünde makineler var ve Oda’nın o makineleri boşuna çizdiğini sanmıyorum. :good:
O Uranus degil de bizim bildigimiz Red Line yani yilanlarin deri degistirme ozelligi olur ya bu cehennem deniz yilani kolelige karsi olan savasi kazanip derisini ardinda birakip yerin altina geri donmus. O yazitlarda iki antik silahi goruyoruz deniz krali Poseidon ile antik gemi Maxim yani Pluton. Poseidon zaten bugun bildigimiz Shirahoshi, Loki’nin salyangozla konustugu Mosa, Pluton da Wano’nun derinliklerinde yatiyor tahminimce onu da Yamato ile Momonosuke bir sekilde ortaya cikaracak. Uranus ise Loki olabilir de olmayabilir de ne oldugu belirsiz. Uranus Im’in kendisi bile cikabilir

Rocks İmu'ya hakisi yetmediği için yenildi meyvesi olmadığı için değil.

Kaido'nun söylediği de net.

Kaido: İstediğin tüm oyunları oyna. Tek başına meyve güçleri dünyayı fethedemez.

Kaido: Roger'ın hiçbir meyve gücü yoktu. Çünkü sadece haki her şeyi aşabilir.

Eğilecek bükülecek hiçbir yanı yok. İstediğin kadar takla at @Reiper.
1- Rocks hayvan gibi kral haki sahibiydi. Neye yenildi ? Muhtemelen meyve yetenegine.

Ve yine muhtemelen kendi meyvesi olsa Domi Reversi yemeyecekti.

Hal böyle olunca Meyve > Haki ve patliyorsun her zamanki gibi.

Senin mantikla hakinin meyveye üstün gelemediği her an daha yüksek haki öne geçirecek ama bunu meyveye uygulamayi akil edemiyorsun bir türlü. Aynı mantikla en yüksek hakiden bile güçlü bir meyve gelirse hakiyi alaşagi edecek.

O yüzden hayallerde yasamaktansa gercek hikayeye bakmak gerek. Şuanki hikayede meyve> haki kesin bir şey. Ragnir örnegi bile yeterli. Dedigim gibi hakiye yeni bir p.up gelirse anca degerlendiririz

2- Kaidonun dedigi de gayet net. Meyve TEK BASINA yetmez haki de lazim diyor.

Haki her seyi asabilir derken meyve gereksiz demiyor adam.

Bu çok başka seviye prometheus>roger+wb imiş @vanheidern
haki herşeyi aşan bir kavramdır prometheus,zeus ne olursa olsun bunlar zaten elementlerin ruh halidir haki ile her türlü aşarsın, fanı olduğu kaido bile hakinin herşeyi aşacağını belirtiyo onu niye ele almıyo acaba
Aşarsın deyince aşamıyorsun işte, anlamadiginiz nokta burası :)

Prometheus 63 yıldır var olan bir varlik ve hakiyle zarar aldigina dair tek bir panel bile yok paneli birak anlatim bile yok. :)

Luffynin kendisi b haki işe yaramiyor bu logiadan bile betermis diyor. :)

Hasar atmak için gerekenleri teker teker çizdi mangaka, ki onlar bile yok edemedi yani.

Jinbeinin suyu kisa vadede hasar atiyor ancak çözüm degil. Jinbei onun için canlandirilmis bir ateş diye tanimliyor ama yeterli bir tanimlama.degil.

BM onlarin ruhlarinin farkli seviyede oldugunu, onlara kendi ruhundan koydugunu, kendi klonlari gibi olduklarini söylüyor.

Ki Elbaftaki homie kalkan da Zeus için homieler içinde çok üstün oldugunu söyleyip dogruluyordu

Bu da başta söylediğim şey. 63 yıldır kimseden hasar almamis homieler. Tanrı Vadisinde bile var olan varliklar bunlar. Kral haki sahibi bir suru kisiyle karsilasmistir BM, hasar alsalar soylerdi haliyle. :)

Özetle homieler, anti element, element kesme ve Brookun ruh yetenekleri disinda hiç hasar almayan varliklar olarak gosterildiler.

Doģal olarak bu yeteneklerin yoksa.tepene güneş indiğinde Luffy ve tayfası gibi ya da Roger ve tayfası gibi kaçmak zorunda kalacaksin, başka secenegin yok :)

1- Rocks hayvan gibi kral haki sahibiydi. Neye yenildi ? Muhtemelen meyve yetenegine.

Ve yine muhtemelen kendi meyvesi olsa Domi Reversi yemeyecekti.

Hal böyle olunca Meyve > Haki ve patliyorsun her zamanki gibi.

Senin mantikla hakinin meyveye üstün gelemediği her an daha yüksek haki öne geçirecek ama bunu meyveye uygulamayi akil edemiyorsun bir türlü. Aynı mantikla en yüksek hakiden bile güçlü bir meyve gelirse hakiyi alaşagi edecek.

O yüzden hayallerde yasamaktansa gercek hikayeye bakmak gerek. Şuanki hikayede meyve> haki kesin bir şey. Ragnir örnegi bile yeterli. Dedigim gibi hakiye yeni bir p.up gelirse anca degerlendiririz

2- Kaidonun dedigi de gayet net. Meyve TEK BASINA yetmez haki de lazim diyor.

Haki her seyi asabilir derken meyve gereksiz demiyor adam.

Aşarsın deyince aşamıyorsun işte, anlamadiginiz nokta burası :)

Prometheus 63 yıldır var olan bir varlik ve hakiyle zarar aldigina dair tek bir panel bile yok paneli birak anlatim bile yok. :)

Luffynin kendisi b haki işe yaramiyor bu logiadan bile betermis diyor. :)

Hasar atmak için gerekenleri teker teker çizdi mangaka, ki onlar bile yok edemedi yani.

Jinbeinin suyu kisa vadede hasar atiyor ancak çözüm degil. Jinbei onun için canlandirilmis bir ateş diye tanimliyor ama yeterli bir tanimlama.degil.

BM onlarin ruhlarinin farkli seviyede oldugunu, onlara kendi ruhundan koydugunu, kendi klonlari gibi olduklarini söylüyor.

Ki Elbaftaki homie kalkan da Zeus için homieler içinde çok üstün oldugunu söyleyip dogruluyordu

Bu da başta söylediğim şey. 63 yıldır kimseden hasar almamis homieler. Tanrı Vadisinde bile var olan varliklar bunlar. Kral haki sahibi bir suru kisiyle karsilasmistir BM, hasar alsalar soylerdi haliyle. :)

Özetle homieler, anti element, element kesme ve Brookun ruh yetenekleri disinda hiç hasar almayan varliklar olarak gosterildiler.

Doģal olarak bu yeteneklerin yoksa.tepene güneş indiğinde Luffy ve tayfası gibi ya da Roger ve tayfası gibi kaçmak zorunda kalacaksin, başka secenegin yok :)

Bu Imu için yetersiz hakisi olmadığı anlamına gelmiyor. Meyvesi olsa domi reversi olmayacktıyı nereden çıkardın o da ayrı bir olay.

Kaido'nun sözü de ortada ona bir cevap verememişsin. Hep farazi konuşmuşsun. Elle tutulur bir şey sunamadın.

Meyve tek başına dünyayı fethedemez ama haki eder diyor. Karşısında G5 açıp bir sürü teknik sergileyen Luffy'e istediğin oyunu oyna diyor Kaido.

Kaido: Sadece haki her şeyi aşabilir.

Burada ne dendiğini anlamış gibi durmuyon.:D Usta git biraz kitap mı okursun ya da sözlükten anlamlarına mı bakarsın bilmem.Koyulaştırdığım cümlenin ne anlama geldiğini öğren. Sonra tartışalım.:D

Bu Imu için yetersiz hakisi olmadığı anlamına gelmiyor. Meyvesi olsa domi reversi olmayacktıyı nereden çıkardın o da ayrı bir olay.

Kaido'nun sözü de ortada ona bir cevap verememişsin. Hep farazi konuşmuşsun. Elle tutulur bir şey sunamadın.

Meyve tek başına dünyayı fethedemez ama haki eder diyor. Karşısında G5 açıp bir sürü teknik sergileyen Luffy'e istediğin oyunu oyna diyor Kaido.

Kaido: Sadece haki her şeyi aşabilir.

Burada ne dendiğini anlamış gibi durmuyon.:D Usta git biraz kitap mı okursun ya da sözlükten anlamlarına mı bakarsın bilmem.Koyulaştırdığım cümlenin ne anlama geldiğini öğren. Sonra tartışalım.:D
1- IMim meyveli birini Domi yaptigi gösterilmedi.

2- IMe karsi hakinin yetersiz olmasinin zirva oldugunu yazdim zaten okumamissin.

3- Kaidonun haki tek basina dunyayi fetheder diye bir lafi yok, tamamen sallamissin :)

4- Kaido hakiyle meyvenin asilabilecegini söylüyor, önünde duran NIKA ya karsi diyor bunu ve NIKAyi dövüyor zaten. Meyve önemsiz dedigi yer neresi sen onu gösteriver :)

Aynen homienin ateşi falan filan :hhh:
Garp kendine kral haki basip kcını kurtarmis, Prometheusa zarar verdigi sahne var mi sen de bizahmet onu gösteriver. :)

Onu geç WCIda Baumun üstüne binen Pro ile şurdaki çarmendır ateşi arasinda binlerce kat fark var. 40 yilda Pro bile inanilmaz guçleniyor.

Haliyle Garp kendini en fazla yarim.saat, bilemedin 1 saat falan korur sonra ya topuk ya hakisi bitince izgara :)

2- IMe karsi hakinin yetersiz olmasinin zirva oldugunu yazdim zaten okumamissin.

3- Kaidonun haki tek basina dunyayi fetheder diye bir lafi yok, tamamen sallamissin :)

4- Kaido hakiyle meyvenin asilabilecegini söylüyor, önünde duran NIKA ya karsi diyor bunu ve NIKAyi dövüyor zaten. Meyve önemsiz dedigi yer neresi sen onu gösteriver :)

Garp kendine kral haki basip kcını kurtarmis, Prometheusa zarar verdigi sahne var mi sen de bizahmet onu gösteriver. :)

Onu geç WCIda Baumun üstüne binen Pro ile şurdaki çarmendır ateşi arasinda binlerce kat fark var. 40 yilda Pro bile inanilmaz guçleniyor.

Haliyle Garp kendini en fazla yarim.saat, bilemedin 1 saat falan korur sonra ya topuk ya hakisi bitince izgara :)
Kaçan Bmye söyle o zaman bana niye soruyorsun çok güçlü ya hani homieleri :D Homieler belli seviyedeki karakterlere kadar güçlü yüksek seviye haki sahiplerine gıdıklamadan öte gidemez.Tıpkı Law’ın meyve yeteneği ile yer değiştirtemediği gibi işlevsiz kalır.

prometheusu öldürmenin yolu bigmomu öldürmekten geçer ha parçalayıp bölüp savaş dışına defalarca kezde dağıtırlar ki zaten promethesusubn alevi garpın hakisini aşamıyor etkilemiyor bile garpı :)

fiziksel ve hakisel saldırıların işlemeyeceği uzun vadeli doğru ama bi tehdit değil prometheus garpa veya rogera zoronun killerın kesip attığı kovaladığı yaratık uzaktan ateş üfler bi işede yaramaz ki garp o 1 saatte değil 5-10 dakkada bigmomu eşek cennetine gönderir prometheus anasının dayak yerken attığı çığlıkları duyar sadece :)

ekleme: ruhsal hasar ters element veya ateş kesen gibi tekniklerle uzun vadede yenebilirsin prometheusu yada ruha hasar veren saldırılarla ki seride luffy morıanın ruhlarına vurabiliyordu burda vuramaması serideki diğer saçmalıklardan bitanesi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık