Garp güç konusunda neden saygıyı hakediyor bir kez daha anlıyorum. Herkes illa ki bir silah kullanırken veya meyve Garp çıplak elleriyle savaşıyor.
Ne bir meyve ne bir kılıç, kanabo, bisento vs vs... Büyük ihtimalle Dragon da böyle yumruklarıyla savaşan birisi çıkacak.
Gram saygı duymuyorum Garpa.
Bizim ceza hukukunda (belki dünyanin kalaninda da öyledir) boksörün yumruğu bir silahtir.
Garp ateşli silah/ kilic/ meyve yerine silah olarak kendine yumruk secmis, neyine saygi duyacağım.
O zaman Zoroya da çok güzel kilic kullaniyor diye saygi duymak lazim. Mihawk çok güzel kesiyor
Beckman çok güzel tabanca kullaniyor, Usopp sapan, babasi tüfek...
Bir de işin ikiyüzlülük tarafı var, misal Elizabello da yumruk kullaniyor ama hiç övüldüğünü görmedim, Sanji/Zeff sadece tekme atiyorlar, Sai keza öyle, bunlar hiç övülmez ama Garpa saygı duyulur (!!!)
Etkileyici bulabilirsiniz ama saygı duymak başka şey.
Ki misal Katakurinin bonibonla headshot atması/ Augerin karşıki adadan martı vurması/ Trebolün sineği gözünden vurması > Garpin bütün yumruk ataklarindan daha etkileyicidir bana kalirsa, bunlara daha çok saygı duyarim. Garp ve saygı bence birbirine çok uzak kelimeler.