Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

Bölümdeki icraatleri Domisiz Xebec gene yapardı. Linlin'den ve Kaido'dan güçlü adamı iki dakikalık etmişti zaten.Wb'ye de üstün gelir zaten. Bu kadar hızlı olmazdı belki sadece. 4 kat güçlenme falan imkansız.
Roger ile Garp 2 xebec mi ediyor kişisel bazda :D Roger ile Garp Xebec'ten daha zayıf duruyorken hele.
Maksimum 2x güçlenmiştir, 4x falan çok epik olur; 2x Garp ve Roger için ideal. Bu ada değil de asıl Elbaf bizi ilgilendiriyor. Dorry ve Broggy'nin ödüller açıklandığında senaryo o tarafa giderse bunlar Zoro ve Sanji ile eşleşebilir demiştim; 1.8m + 1.2m şeytanlaşmadan gelse 3 milyar amiral civarı ederler işte. Zaten Imu gider ayak Loki'yi de dönüştürse, ona da 2.6m + 2.4m şeytanlaşma desek Loki'de KK ligi bir yere oturur.

Güç anlamında kıyas yapabileceğimiz tek kişi Harald'dı o da adada yok. Neyse WB sütunun birini götürdü, Roger diğerini götürür; Garp ise adayı batırır tamam işte.

Garp güç konusunda neden saygıyı hakediyor bir kez daha anlıyorum. Herkes illa ki bir silah kullanırken veya meyve Garp çıplak elleriyle savaşıyor.
Ne bir meyve ne bir kılıç, kanabo, bisento vs vs... Büyük ihtimalle Dragon da böyle yumruklarıyla savaşan birisi çıkacak.
Dragon’un savaştığını son savaşta göreceğiz herhalde, onu da offscreen çizer GODA.

Garp güç konusunda neden saygıyı hakediyor bir kez daha anlıyorum. Herkes illa ki bir silah kullanırken veya meyve Garp çıplak elleriyle savaşıyor.
Ne bir meyve ne bir kılıç, kanabo, bisento vs vs... Büyük ihtimalle Dragon da böyle yumruklarıyla savaşan birisi çıkacak.
Gram saygı duymuyorum Garpa.

Bizim ceza hukukunda (belki dünyanin kalaninda da öyledir) boksörün yumruğu bir silahtir.

Garp ateşli silah/ kilic/ meyve yerine silah olarak kendine yumruk secmis, neyine saygi duyacağım.

O zaman Zoroya da çok güzel kilic kullaniyor diye saygi duymak lazim. Mihawk çok güzel kesiyor

Beckman çok güzel tabanca kullaniyor, Usopp sapan, babasi tüfek...

Bir de işin ikiyüzlülük tarafı var, misal Elizabello da yumruk kullaniyor ama hiç övüldüğünü görmedim, Sanji/Zeff sadece tekme atiyorlar, Sai keza öyle, bunlar hiç övülmez ama Garpa saygı duyulur (!!!)

Etkileyici bulabilirsiniz ama saygı duymak başka şey.

Ki misal Katakurinin bonibonla headshot atması/ Augerin karşıki adadan martı vurması/ Trebolün sineği gözünden vurması > Garpin bütün yumruk ataklarindan daha etkileyicidir bana kalirsa, bunlara daha çok saygı duyarim. Garp ve saygı bence birbirine çok uzak kelimeler.

Maksimum 2x güçlenmiştir, 4x falan çok epik olur; 2x Garp ve Roger için ideal. Bu ada değil de asıl Elbaf bizi ilgilendiriyor. Dorry ve Broggy'nin ödüller açıklandığında senaryo o tarafa giderse bunlar Zoro ve Sanji ile eşleşebilir demiştim; 1.8m + 1.2m şeytanlaşmadan gelse 3 milyar amiral civarı ederler işte. Zaten Imu gider ayak Loki'yi de dönüştürse, ona da 2.6m + 2.4m şeytanlaşma desek Loki'de KK ligi bir yere oturur.

Güç anlamında kıyas yapabileceğimiz tek kişi Harald'dı o da adada yok. Neyse WB sütunun birini götürdü, Roger diğerini götürür; Garp ise adayı batırır tamam işte.
Bu saatten sonra odul artik onemli degil. Kutsal Sovalye ile eslesmeleri ve kolayca yenmeleri lazim Zoro ve Sanji’nin. Keza Gaban ve Rayleigh gocunmadan aliyorlar Sommers’i. Ayni sekilde Xebec’in Garling’e tek atmasi Luffy ozelinde Shamrock’a tek atmasi ile esdeger olur. Bizim tayfa tanri vadisindeki Rocks tayfasinin ustune cikmak istiyorsa oncelikle haki konusunda uzman olmali ki tayfada benim bildigim Luffy, Zoro ve Sanji disinda haki kullanabilen yok. Usopp’ta biraz gozlem hakisi kirintisi gormustuk ama ne oldugunu bile anlamadiydi

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık