Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

üst seviye kılıçlar denen bişey boşa demi ?
veya şeytan meyveleri
veya sanjinin genleri

garp böle hiçbişiy olmadan saf idman ile zirve olduğu için saygı duyuluyor bukadar analaması zor değil burdada kıvırmayın.

Dostum cümlemin başını okumadın herhalde? Bu ülkede dikkat süresi sanırım reels kaydırmaktan minimuma düşmüş, kimse cümleleri tam okumuyor.

"Meyve kısmına katılıyorum, ek güç sağlar".

Meyve işini çözdüysek, o üst seviye kılıçları Tashigi'ye ver, dünyayı fethetsin madem öyle oluyorsa.

Ayrıca kullandığı her şeye silah deniyorsa, Garp'ın da silahı var. Gülle atıyor adam.

Ama işte fanlık öyle bir şey ki burada şu sözü söyler:
"Üff garpa bak be, top mermisini çıplak elle atabilecek kadar güçlü"

Ama madem "üst seviye kılıçlardan" konuyu açıyorsunuz, o zaman diğer kişiler de
"Üff Zoro'ya bak be, Lanetli kılıcı hiç etkilenmeden kullanıyor."

diyecektir. Ben objektiflik tarafındayım.
Garp veya diğer meyvesiz zirve isimler kılıçları veya silahlarından dolayı orada değiller. Hepsinin orada olmasının tek sebebi muazzam hakileri.
Bak aşağıda bir sahne atıyorum, Garp Roger'a "dümdüz yumruk vurmuyor, Haki ile dokunmadan vuruyor"

İşte Garp'ın orada kılıcı olsa, Garp kılıcını saplamayacaktı Roger'a, kılıcının etrafını haki ile kaplayıp yine HAKİSİ ile vuracaktı.

Ek olarak, mesajımın sonunda da "Garpın yumrukla savaşması karizma" demiştim zaten, saygı duymayan kişi bir başkası. Saygı konusunda onun mesajını alıntılarsan daha iyi olur.

Dostum cümlemin başını okumadın herhalde? Bu ülkede dikkat süresi sanırım reels kaydırmaktan minimuma düşmüş, kimse cümleleri tam okumuyor.

"Meyve kısmına katılıyorum, ek güç sağlar".

Meyve işini çözdüysek, o üst seviye kılıçları Tashigi'ye ver, dünyayı fethetsin madem öyle oluyorsa.

Ayrıca kullandığı her şeye silah deniyorsa, Garp'ın da silahı var. Gülle atıyor adam.

Ama işte fanlık öyle bir şey ki burada şu sözü söyler:
"Üff garpa bak be, top mermisini çıplak elle atabilecek kadar güçlü"

Ama madem "üst seviye kılıçlardan" konuyu açıyorsunuz, o zaman diğer kişiler de
"Üff Zoro'ya bak be, Lanetli kılıcı hiç etkilenmeden kullanıyor."

diyecektir. Ben objektiflik tarafındayım.
Garp veya diğer meyvesiz zirve isimler kılıçları veya silahlarından dolayı orada değiller. Hepsinin orada olmasının tek sebebi muazzam hakileri.
Bak aşağıda bir sahne atıyorum, Garp Roger'a "dümdüz yumruk vurmuyor, Haki ile dokunmadan vuruyor"

İşte Garp'ın orada kılıcı olsa, Garp kılıcını saplamayacaktı Roger'a, kılıcının etrafını haki ile kaplayıp yine HAKİSİ ile vuracaktı.

Ek olarak, mesajımın sonunda da "Garpın yumrukla savaşması karizma" demiştim zaten, saygı duymayan kişi bir başkası. Saygı konusunda onun mesajını alıntılarsan daha iyi olur.
gülle sadece fiziksel güç ile atılan bişey üst seviye olarak belirtilen bir silah değil kas gücü ile bağlantılı.

meyve gibi üst seviye kılıçların kullanıcıya + sağlaması konu garpın ise böyle herhangi + sı olmadan zirvede olması olay sadece haki ile roger yumruk kullansa garp kadar güçlü olmaz çünkü garpın vurgulanan temel özelliği hakide değil üstdüzey fiziksel gücü ve bu gücü doğal yollarla kazanması evet tüm haki türlerini üst düzey kullanıyor ama haki türleride genel olarak idman ile dolaylı yoldan gelişen şeyler en azından kral hakisi olunca konu.

enma olmasa zoro coc kullandığının farkında bile değil yahu adam bilmeden acoc kullanıyor bu sence artı değilmi ve bak oden kullanırken enmanın böyle bir gücünü bilmiyorduk kısaca diğer üstdüzey kılıçlarında böyle özel güçleri var ve bu güçler rogerı wb yi zirveye çıkaran önemli unsurlardan ama garp bunlar olmadan zirvede.

mesel wb ye bakalım

meyvesi ek güç kılıcı üst düzey doğal olarak ek bir gücü oluyor sen beyazsakaldan bu ikisini alsan kaidoyu alamaz derim sana.

roger kılıç ustası ve üst düzey kılıcı var bu kılıca boşa üstdüzey dediklerini düşünmen lazım.

lanetli kılıç mevzusu zaten zayıf insanlar için başı çekiyor zoro ve üstü lvl iradeye sahip kişiler için boş.

zirve isimlerden kılıçlarını meyvelerini alsan bişey değişmez demek adamların güçlenmek için aldığı meyve ve kılıçlara hakarettir.

garpın kılıç becerisi yok eline kılıç alsa şu saaten sonra nerflenir gibi bişiy olur ha baştan beri kılıç kullansa ne olurdu diyosan kılıç ustalığı denen bişeyi gözardı ediyorsun.

bende diyorumki yumrukları ile savaşması karizma ama tek olayı karizmalığı değil normal insanların yapabileceği antremanlarla yıllarını harcayarak tüm fiziksel özelliklerini hakisini ve yumruklarını insancıl yönlerden geliştirerek doğumdan beri veya genleri olan canavarlarla aynı zirvede kalıyor çoğununda üstünde hatta olay bu.

Arkadaşlar konuştuğunuz Garp 78 yaşın da filo amirali ile 10 gün savaşmış adamı haşat etmiş yetmemiş yancılarını haşat etmiş bir karakter ve bunu 78 yaşın da yapıyor dedemiz hala güç tartışması yapılıyor. İmu'yu geçelim Adada ki güç kıyası muhtemelen Xebec => Garp, Roger =< Wb > BM> Kaido tabi Xebec'in güçlü olma ihtimali Garp ve Roger'dan bir tık daha yaşça büyük olmasından kaynaklı bu güç kıyasını 1163 ve 1164 manga bölümlerine göre yapıyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık