Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

oden'in iradesi Enma'ya geçmişti ve Kaido, Oden'in varlığını hissetmişti.. Acaba Luffy'nin şapkasında bir numara olabilir mi diye merak etmeye başladım..

Kuma bu gonderdiklerini nereye gönderiyor acaba? Bir de meyvesinin böyle bir gücü olduğunu nasıl hemen anlayabildi, o da soru işareti.
Monkey severler derneği, Kuma hemen meyveyi çözemez, Kahraman Garp öğretmiştir diyorlardi, patlama sesi TV ikiz kulelerinden birinin yikimina denk geldiği için duyulmadi :)

Kuma güncelde dünyayi gezmisti ve kendi gezip gördüğü yerlere milleti isinliyordu.

TV Kumanin bir yeri bildigi yok, haliyle körlemesine salliyor muhtemelen, dağa çarpan, denize düşen, belki de ölen de oluyordur, hikayenin bugu işte he de geç :)

oden'in iradesi Enma'ya geçmişti ve Kaido, Oden'in varlığını hissetmişti.. Acaba Luffy'nin şapkasında bir numara olabilir mi diye merak etmeye başladım..
Joy Boy un hasır şapkasını zaten gördük.İmu saklıyor.Roger in hasır şapkasının nerden geldiğine bir kez bile değinilmedi.Şimdilik ne olduğu muamma.

Bölümdeki icraatleri Domisiz Xebec gene yapardı. Linlin'den ve Kaido'dan güçlü adamı iki dakikalık etmişti zaten.Wb'ye de üstün gelir zaten. Bu kadar hızlı olmazdı belki sadece. 4 kat güçlenme falan imkansız.
Roger ile Garp 2 xebec mi ediyor kişisel bazda :D Roger ile Garp Xebec'ten daha zayıf duruyorken hele.

Bölümdeki icraatleri Domisiz Xebec gene yapardı. Linlin'den ve Kaido'dan güçlü adamı iki dakikalık etmişti zaten.Wb'ye de üstün gelir zaten. Bu kadar hızlı olmazdı belki sadece. 4 kat güçlenme falan imkansız.
Roger ile Garp 2 xebec mi ediyor kişisel bazda :D Roger ile Garp Xebec'ten daha zayıf duruyorken hele.
Fiziksel olarak pençe ile Kaido'yu öyle fırlatması zor gibi.

Fiziksel olarak bence öyle 4-5 katta değil bildiğin baya baya güçlendi.

Garp güç konusunda neden saygıyı hakediyor bir kez daha anlıyorum. Herkes illa ki bir silah kullanırken veya meyve Garp çıplak elleriyle savaşıyor.
Ne bir meyve ne bir kılıç, kanabo, bisento vs vs... Büyük ihtimalle Dragon da böyle yumruklarıyla savaşan birisi çıkacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık