Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 61.3%
  • Orta

Kullanılan: 20 21.5%
  • Kötü

Kullanılan: 16 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    93
Xebec yonko seviyesine yakın yani amiral seviyesinde ama yoldan geçerken çizik almadan amiral tekliyor hmm.
Yonko seviyesine yakın, yani amiral seviyesinde mi? Bu senin fikrin, ben böyle bir şey demedim. Yonko seviyesine yakın dedim çünkü Prime Kaidou etmez. Prime Kaidou da yoldan geçerken çiziksiz amiral öldürür zaten.

Garp roger wb amirale yakın yani sağkol ayarılar sana göre 🤔

Bigmom kaido heralde burda size göre 3.adam felan eder.
Bak kardeşim, böyle yorumlar yaparak insanları yanlış bilgilendiriyorsun. Ben Garp roger wb amirale yakındır demiyorum, Tanrı Vadisinde gördüğümüz garp roger wb’nin amirale yakın olduğunu söylüyorum. Sen Tanrı Vadisi diye özel olarak zaman dilimi belirtmezsen millet “olm zirve wb amiral etmez mi la” der. Aynen, bu ekibin hiçbirisi Kizaru etmez. Gördüğümüz şey bu.

Big Mom, Kaidou 3. adam etmezler, sağ kol falan ederler. Aşağı yukarı hepsi aynı seviyedeler, Xebec Yonko‘ya yakın seviyede.

Şimdi xebec harald ile kapışırken 5km alandaki herşeyi uçuran bi adam temassız acoca sahip özel kılıç tekniğine sahip bir adam bu adamın yonko etmemelik bi durumu hiç yok ben kaidonun felan üstüne alıyorum burdaki xebeği amirali zorlanmadan yeniyor çünkü.
Prime Kaidou > Prime Xebec. Prime Kaidou da herhangi bir amirali zorlanmayan yener.

Garp ile roger burda yonko ayarıdır benim gözümde acoc temassız ve tekniklerine halen sahipler zaten ime saldırı sonrası kral hakisinin adaya nasıl yayıldığı felan ortada.
Garp ve Roger şu anda yonko ayarıysa prime hallerinde Imu seviyesinde mi oluyorlar? Bu nasıl bir yorumdur? Sen bu karakterlerden ne gördün de Yonko seviyesi ilan ettin? Acoc ve temassıza g4 Luffy de sahipti, Yonko ayarı mı oldu şimdi? Imu’ya saldırı sonrası etrafa yayılan Kral Haki Imu’dan mı, yoksa 6’lı dan mı? Eleman g5 açınca bile Kaidou’yla denk dövüşemiyordu, sen diyorsun ki acoc kullanan garp yonko seviyesidir. O zaman zoro da şu an yonko seviyesi, acoc kullanıyor diye söylüyorum bak, sana göre öyle olmalı.

Wb zaten sadece meyvesi ile akainu ile eşit çarpışıyordu acocuda eklersek wb de yonko eder burda yada yonkoya çok yakın.
Wb burada amiral ediyorsa öpsün başına koysun. Mf zamanları hasta olmasa Yonko seviyesi karakterdi. Sıradan deprem yumruğundan başka bir şey göstermemiş Wb’yi neye dayanarak Yonko’ya yakın ettin? 40 yıl sonra Imu’yu falan mı aşıyor bu adam?

Bigmom desen acoc+meyve güçlerine sahip amiral eder
Big Mom acoc+meyve güçlerine sahip, amiral etmez. Zoro acoc’a sahip, amiral etmez. Luffy acoc+g4 meyve güçleriyle amiral etmez. Kısacası acoc ve meyve kullananlar amiral eder diye bir şey yok. Kizaru şu adada olsa Big Mom’ı yerden yere vururdu. Akainu şu adada olsa Garp’ın içinden geçerdi. Kuzan burada olsa Roger’dan buzdan heykel yapardı.

Kaido desen meyvesi tek başına prıme halininde %30-40 lık kısmını oluşturur zaten burdaki hali ile beraber prıme halinin yarısı ederi vardır bundan ötürü amiral diyorum.
Daha meyvesini yeni yemiş Kaidou nereye %40 prime hali ediyor? Prime halinin çeyreği amiral seviyesi ediyor zaten. Şuanki hali amiralle dövüşebilse, öpsün başına koysun.

Ray-gaban= amiral eder bence burda

Ganzui=sağkol-solkol
Ow. Bu çok ağırdı. Knk denizci erlerini de amiral eder de sen. Amiral seviyesi senin zihninde ne ezik zavallı bir seviyeymiş, onu anladım. Ray Gaban şövalyelere zor zarar veriyor bu aşamada, nereye amiral edecekler? Ganzui iki patlama yaptı diye Katakuri seviyesi mi oldu? İşimiz var seninle.

bu imunun joyboyun gölgesi olma teorisini hiç okuyan oldu mu
Gölgesi olması ile alakalı bir teori bulamadım ama Imu'nun da aslında güneş tanrısı olduğu teorisini buldum yotubeda, ondan mı bahsediyorsun. Mısır mitolojisindeki Atum ve Kepri'nin Güneş Tanrısı Ra'nın suretleri olmasına bağlıyordu. Atum/Imu Kepri/Joyboy.

Evet, eşit güçte. O ortamdaki en güçlü karakter gibi takılıyor. Garling’i yolda geçerken aldı. 6lı içerisinde de en güçlü karakter muhtemelen. Yine de bir Prime Kaidou performansı sergilemedi.

Tam güç derken, nasıl bir beklentin var? Gösterilene göre amiral etmez bu karakterler(Xebec hariç). Gösterilmeyen de beklenti olarak kalır. Kaidou ve Big Mom ikilisi prime zamanlarında hükümete ciddi tehdit oluşturuyordu. Şimdi Xebec harici çok da ciddiye alınacak bir tehdit oluşturmuyorlar. Hem bilgi seviyeleri kısıtlı, hem de prime zamanlarından uzak karakterler. Xebec Yonko seviyesine yakın, Garp ve diğerleri Amiral seviyesine yakın, şu an gözüken durum bu şekilde.
Xebec amirali çok zorlanmadan öldürüyor bak yenmiyor öldürüyor.

Xebec'in Roger'ı Garp'ı Wb'yi zorlanmadan yenme ihtimali yok.

Garp Wb Roger prime seviyelerine yakınlar,görmüyor musun kral hakiyi şelale yapmışlar,Roger kamusari falan atıyor.Kamusariyi amirale atsa yamulur.Kral hakiyi saldırılara eklemek op da son nokta gibi bir şey.

Bm ile Kaido biraz daha geride o bariz orada haklısın.

Xebec yonko seviyesine yakın yani amiral seviyesinde ama yoldan geçerken çizik almadan amiral tekliyor hmm.

Garp roger wb amirale yakın yani sağkol ayarılar sana göre 🤔

Bigmom kaido heralde burda size göre 3.adam felan eder.

Şimdi xebec harald ile kapışırken 5km alandaki herşeyi uçuran bi adam temassız acoca sahip özel kılıç tekniğine sahip bir adam bu adamın yonko etmemelik bi durumu hiç yok ben kaidonun felan üstüne alıyorum burdaki xebeği amirali zorlanmadan yeniyor çünkü.

Garp ile roger burda yonko ayarıdır benim gözümde acoc temassız ve tekniklerine halen sahipler zaten ime saldırı sonrası kral hakisinin adaya nasıl yayıldığı felan ortada.

Wb zaten sadece meyvesi ile akainu ile eşit çarpışıyordu acocuda eklersek wb de yonko eder burda yada yonkoya çok yakın.

Bigmom desen acoc+meyve güçlerine sahip amiral eder

Kaido desen meyvesi tek başına prıme halininde %30-40 lık kısmını oluşturur zaten burdaki hali ile beraber prıme halinin yarısı ederi vardır bundan ötürü amiral diyorum.

Ray-gaban= amiral eder bence burda

Ganzui=sağkol-solkol
Wb Garp Roger prime seviyelerine çok yakınlar bu çok net.Saldırılarının seviyeleri teknikleri duruşları falan belli ediyor.

Xebec amirali çok zorlanmadan öldürüyor bak yenmiyor öldürüyor.

Xebec'in Roger'ı Garp'ı Wb'yi zorlanmadan yenme ihtimali yok.

Garp Wb Roger prime seviyelerine yakınlar,görmüyor musun kral hakiyi şelale yapmışlar,Roger kamusari falan atıyor.Kamusariyi amirale atsa yamulur.Kral hakiyi saldırılara eklemek op da son nokta gibi bir şey.

Bm ile Kaido biraz daha geride o bariz orada haklısın.
O zaman Zoro > Amiral knk

Sadece Kaido'nun nefes saldırısı bile bildiğin radyasyonsuz nükleer bomba. Bir dağı veya bir şehri rahat yok edebilir. O panel son zamanlarda gördüğüm en çöp dövüş paneliydi. One Piece evreninin en güçlü efsane karakterleri isimli saldırılarını yapıyor. Ama panellerde sıfır etki. Ne yapılması gerekiyordu? Bizim görüş açımızı biraz daha uzağa taşıyacaktı. Daha kuşbakışı görecektik. Böylece saldırı detaylarını zorlanmadan daha detaylı çizebilirdi. Gerçi ne anlatıyoruz? İmu gibi bildiğin hala siliuet olan bir karakterle dövüşüyoruz! Tasarım olarak direk çöp adam! Yeminle Oda'nın silüeti fantezisini s..... Aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Şu panellere bakında bir de One Piece'e... Oda çizim ve karakter tasarlama özürlü bir mangakadır. Hikaye anlatımı ve dünya tasarlama konusunda 10 üstünden 30 olduğundan One Piece bugünkü seviyesinde. Oda mangaka değil bir novel yazarı olsaydı. One Punch Man daki gibi çizimleri farklı bir çizer çizseydi emin olun op çok daha kaliteli bir seri olurdu.
Ağa şunu unutma ki o gösterdiğin çizim yanlış bilmiyorsam aylık çiziliyor.Oda haftalık çiziyor.28 yıldır çiziyor.Adam yaşlandı bi de.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık