Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 56 61.5%
  • Orta

Kullanılan: 20 22.0%
  • Kötü

Kullanılan: 15 16.5%

• Kullanılan toplam oy
    91
King’i yenen zoro’nun gösterdiği güçle bu elemanların gösterdiği güç aynı. Ekstra bir şey görmedim. Adaya verdikleri zarar belli, kullandıkları saldırıların etkileri belli. Net olarak amiral etmezler.
Yok hocam alakası yok katılmıyorum.Garp zaten en güçlü denizcilerden daha amiral seviyesi olamadı mı yani ? Ne zaman olacak 80 yaşında mı ?

bölümden sonra belli oldu, luffy + karasakal vs imu hayırlı olsun, belki narutodaki gibi imu gittikten sonra karasakal vs luffy (naruto vs saske) görürüz.

Amiral seviyesini belirlerken Issho’yu baz alin bence. Yonkou’nun bile cok guclu dedigi adam sonucta
Amiral seviyesi için en güzel referans Oden ve Yamato. Fuji'nin sadece amiral meyvesi var diyebiliriz, onu referans alabileceğimiz bir mücadelesini görmedik henüz.

Oden, öldürme niyeti olmayan KK Roger'dan tek yerken(isimli kılıçları sayesinde kurtuluyor); Yamato, boş muhabbet yapan Kaido ile biraz kapışabiliyor. Roger vs Oden'i referans alarak Xebec'in KK seviyesi olduğu da net. Garp vs Aokiji; Amiral ve Yonko kapışmasına güzel bir örnek ama Garp'ın, öğrencisine fazla yüklenmediğini de düşünüyorum.

Garp şu adadan Coby'nin "Davy D." anasını ve babasını kurtarıp Doğu Mavi'ye götürse ve Coby'nin de soyu şu adaya bağlansa keşke.:ehe: Adi Teach kendi soyunu satmış olurdu, Coby'e neden o kadar anlam yüklediği anlaşılırdı.

Amiral seviyesi için en güzel referans Oden ve Yamato. Fuji'nin sadece amiral meyvesi var diyebiliriz, onu referans alabileceğimiz bir mücadelesini görmedik henüz.

Oden, öldürme niyeti olmayan KK Roger'dan tek yerken(isimli kılıçları sayesinde kurtuluyor); Yamato, boş muhabbet yapan Kaido ile biraz kapışabiliyor. Roger vs Oden'i referans alarak Xebec'in KK seviyesi olduğu da net. Garp vs Aokiji; Amiral ve Yonko kapışmasına güzel bir örnek ama Garp'ın, öğrencisine fazla yüklenmediğini de düşünüyorum.

Garp şu adadan Coby'nin "Davy D." anasını ve babasını kurtarıp Doğu Mavi'ye götürse ve Coby'nin de soyu şu adaya bağlansa keşke.:ehe: Adi Teach kendi soyunu satmış olurdu, Coby'e neden o kadar anlam yüklediği anlaşılırdı.
Fuji basbayağı Amiral seviyedir. Mera meyveli Saboyu ve Luffyi eziyor adam daha ne olacak. Ki Luffy tüm tayfası ve filosuyla kaçmak zorunda kalıyor. Fujide hiçbir amiralde olmayacak hassaslikta gözlem haki var. Sadece meyveden ibaret değil bu adam.

Kaidoyla kapışan Oden Yonko seviyedir. İstediğin herhalgi bir amirali rahat tokatlar.

Tek yedi dediğin sahnede KK (???) Roger temassız Kral Haki şelaleli isimli saldiri atiyor ve ta da Odende çizik yok :)

Oden Rogerla eşleştiğinde Rogerin seviyesine çok uzak değil. Ki 6 yıl sonra Kaidoyla eşleştiğinde Roger seviyesi halde eşleşiyor. Kaidonun Oden / Roger / WB / Shanks / Rocks 5 lisi kendiyle kapisabilecek kisiler olarak görmesi boşuna değil. Hep aynı seviyenin adamı bunlar. KKlik bir güç seviyesi değil ama istersen KK seviye diyebilirsin, istersen Kamaşullah seviye de diyebilirsin farketmez, ben Yonko lvl demeyi tercih ediyorum.

78 yaş Garpın Kuzan vssi performansini Yonko lvl olarak görmeyi yaniltici buluyorum. Kuzan mental nerfli çünkü ve Garp sürekli yumusaksin diye Kuzanin tam güç girmediğini vurguluyor. Üstüne Kuzan Teachin binalara vs zarar verilmemesi konusunda astlarini uyardigi Arikovani adasinda. Yani tarafsiz baska bir adada ölümüne bir mücadele olsa daha farkli olurdu bence.

Garp 1200 bölümdür 1 tane bile sivil kurtarmadi / en azindan kurtardigi gösterilmedi. Kobinin ailesini kurtardiysa Kuma reyiz kurtarmistir.

Tanrı vadisi maalesef serinin tutarlılığı açısından çok kötü şeylere gebe.
1- Garp; tüm bunları görüp nasıl hala denizci kalabilir.
2- Kaido; beni yenebilecek tek kişi Joyboy triplerine nasıl girebilir. (Belki bu bir mantığa oturtulur yinede. Beni yene kişi Joyboy olur gider bu yaratığı da yener vs)
3- WB ve Roger nasıl müttefik olmaz arkadaş.
4- Dünyanın dengesi sayılan güçler; Yonkou, Shichibukai-Denizciler-Hükümet tamamen saçmalık oluyor. Belliki hükümetin shichibukailere ihtiyacı olmadığı gibi yonkouları da 1 gece ansızın yok edebilirlermiş.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık