Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 58 61.7%
  • Orta

Kullanılan: 20 21.3%
  • Kötü

Kullanılan: 16 17.0%

• Kullanılan toplam oy
    94
Şu an seride hiç bir karakterin gücünün önemi kalmadı , tüm karakterler bir anda boşa düştü . Bu bölüm güç müç muhabbetlerinin üstüne soğuk içilecek bölüm oldu …

Kaido ömrünü verse Xebec/Roger/WB/Garp'tan birisini yenemez.Shanks'ı da yenemez.30larındaki Kaido Oden'den tek yiyordu nerdeyse tanrı vadisi hesapı yapanlar dikkate almıyor :D

Kaido ömrünü verse Xebec/Roger/WB/Garp'tan birisini yenemez.Shanks'ı da yenemez.30larındaki Kaido Oden'den tek yiyordu nerdeyse tanrı vadisi hesapı yapanlar dikkate almıyor :D
Prime Kaidou evrendeki herkesi 1v1’de alır. One Piece isimli mangada, Oda bu şekilde diyor. Sizin okuduğunuz başka seride ne geçiyor bilmiyorum tabii. @Reiper Gör bunları reis, kuzanı yenemeyen elemanlara Kaidou aldırıyorlar

Roger Big Mom’dan kaçtı,
Garp Kuzan’dan dayak yedi,
Wb Akainu’dan şamar yedi,
Xebec Imu’nun kuklası oldu,
Kaidou Başganım Imu’nun kabusu Joyboy Luffy’i öldürdü, Nika’yı yerden yere vurdu…

Prime Kaidou evrendeki herkesi 1v1’de alır. One Piece isimli mangada, Oda bu şekilde diyor. Sizin okuduğunuz başka seride ne geçiyor bilmiyorum tabii. @Reiper Gör bunları reis, kuzanı yenemeyen elemanlara Kaidou aldırıyorlar
Prime Kaido herkesi falan yenemez. Prime Kaido'nun yenilmesi için ilk defa açılan g5, yeni kullanılmaya başlanan kral haki ( efsaneler liginde bile değil üstelik o h.haki, gaban gibi birisi bile h.haki için tüyo veriyor Lütfü'ye) gerekiyor. Kaido'nun Odenle karşılaştığı zamanki yaşıyla ya aynı ya da daha genç bir Xebec yoldan geçerken amiral almış, Harald ile 5 km etrafı uçurmuş. Aradan 18 yıl geçmiş bu adam daha bile güçlenmiş. Kaido falan tanımaz Xebec ya da muadilleri.

Kaido' nun 30larını baz alıp Xebec'in de o yaşlarını baz alırsak arada uçurum var. Oda'nın halk arasında söylenir dediği ya da kolpadan verdiği ünvanlara da takılmıyorum.

Ne WB MF sırasında yaşayan en güçlü adamdı, ne de Kaido yaşayan tüm varlıklar arasında en güçlüsüydü. Hakeza Mihawk elindeki kılıç olan herkesten daha güçlü de durmuyor zaten.

Hikayesel olarak da Kaido'nun en güçlü olması imkansız zaten. Kaido dövüşünden çıkmış en güçlü adamı öyle ya da böyle indirmiş adam neden h.haki konusunda milletten vaaz alıyor.

Tanrı vadisindeki adamları amiral bile değil diyerek kendi sevdiğiniz karakterleri daha da aşağı çekiyorsunuz.

WB+Bm+Kaido gidip de Fuji'yle dövüşürsek bu çok uzayacak gidip de bırakalım demez. Bunu siz de biliyorsunuz.

Fuji basbayağı Amiral seviyedir. Mera meyveli Saboyu ve Luffyi eziyor adam daha ne olacak. Ki Luffy tüm tayfası ve filosuyla kaçmak zorunda kalıyor. Fujide hiçbir amiralde olmayacak hassaslikta gözlem haki var. Sadece meyveden ibaret değil bu adam.
Amiral seviyesi değil demedim zaten. Aramaki kadar amiral işte.:( Elini bile sürmüyor Shanks, onaylı amiral adam.:hhh:
Kaidoyla kapışan Oden Yonko seviyedir. İstediğin herhalgi bir amirali rahat tokatlar.
20 yıl önceki Kaido amiral seviyesidir, 20 yılda Kaido'nun hiç güçlenmediğini düşünüyorsan bir şey diyemem. Oden yaşasa Yonko seviye olurdu.
Tek yedi dediğin sahnede KK (???) Roger temassız Kral Haki şelaleli isimli saldiri atiyor ve ta da Odende çizik yok :)
Sen anca Yc1 edecek Zoro'nun; Kaido ve Big Mom'ın birleşik saldırısını yiyip hayatta kalmasının kılıçları sayesinde olmadığına da inanıyorsundur. Yoksa Kaido sandığınız kadar güçlü değil mi? Seç tarafını.

Oden Rogerla eşleştiğinde Rogerin seviyesine çok uzak değil. Ki 6 yıl sonra Kaidoyla eşleştiğinde Roger seviyesi halde eşleşiyor. Kaidonun Oden / Roger / WB / Shanks / Rocks 5 lisi kendiyle kapisabilecek kisiler olarak görmesi boşuna değil. Hep aynı seviyenin adamı bunlar. KKlik bir güç seviyesi değil ama istersen KK seviye diyebilirsin, istersen Kamaşullah seviye de diyebilirsin farketmez, ben Yonko lvl demeyi tercih ediyorum.
Nika'nın ip atladığı Kaido hiç Roger seviyesi olmadı.
78 yaş Garpın Kuzan vssi performansini Yonko lvl olarak görmeyi yaniltici buluyorum. Kuzan mental nerfli çünkü ve Garp sürekli yumusaksin diye Kuzanin tam güç girmediğini vurguluyor. Üstüne Kuzan Teachin binalara vs zarar verilmemesi konusunda astlarini uyardigi Arikovani adasinda. Yani tarafsiz baska bir adada ölümüne bir mücadele olsa daha farkli olurdu bence.
Şaibeli dövüş zaten, tiyatro çevirdiler; Garp kıyamadı öğrencisine. Coby'e bayrağı teslim ederken, Aokiji'nin de amacını yerle bir etmek istemedi; Garp, Teach'in tayfasından olanlara ciddi bir yumruk bile atmadı. Tanrı Vadisi olaylarından sonra Teach'e hak veriyor bile olabilir davasında; Adam tam bir kara kutu yav, çok derin çok.
Garp 1200 bölümdür 1 tane bile sivil kurtarmadi / en azindan kurtardigi gösterilmedi.
Bunlar sivil değil mi? Sen istiyorsun ki Garp dövüşüne ara verip herkesi elinden tek tek tutup gemiye bindirsin.:(

Shanks tokatlamış gelmiş işte; cizik yok Reis'te, muhtemelen tek attı, zaten yol bir gün sürer.

Edit: Çift mesaj olmuş kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık