Yonko seviyesine yakın, yani amiral seviyesinde mi? Bu senin fikrin, ben böyle bir şey demedim. Yonko seviyesine yakın dedim çünkü Prime Kaidou etmez. Prime Kaidou da yoldan geçerken çiziksiz amiral öldürür zaten.Xebec yonko seviyesine yakın yani amiral seviyesinde ama yoldan geçerken çizik almadan amiral tekliyor hmm.
Bak kardeşim, böyle yorumlar yaparak insanları yanlış bilgilendiriyorsun. Ben Garp roger wb amirale yakındır demiyorum, Tanrı Vadisinde gördüğümüz garp roger wb’nin amirale yakın olduğunu söylüyorum. Sen Tanrı Vadisi diye özel olarak zaman dilimi belirtmezsen millet “olm zirve wb amiral etmez mi la” der. Aynen, bu ekibin hiçbirisi Kizaru etmez. Gördüğümüz şey bu.Garp roger wb amirale yakın yani sağkol ayarılar sana göre
Bigmom kaido heralde burda size göre 3.adam felan eder.
Big Mom, Kaidou 3. adam etmezler, sağ kol falan ederler. Aşağı yukarı hepsi aynı seviyedeler, Xebec Yonko‘ya yakın seviyede.
Prime Kaidou > Prime Xebec. Prime Kaidou da herhangi bir amirali zorlanmayan yener.Şimdi xebec harald ile kapışırken 5km alandaki herşeyi uçuran bi adam temassız acoca sahip özel kılıç tekniğine sahip bir adam bu adamın yonko etmemelik bi durumu hiç yok ben kaidonun felan üstüne alıyorum burdaki xebeği amirali zorlanmadan yeniyor çünkü.
Garp ve Roger şu anda yonko ayarıysa prime hallerinde Imu seviyesinde mi oluyorlar? Bu nasıl bir yorumdur? Sen bu karakterlerden ne gördün de Yonko seviyesi ilan ettin? Acoc ve temassıza g4 Luffy de sahipti, Yonko ayarı mı oldu şimdi? Imu’ya saldırı sonrası etrafa yayılan Kral Haki Imu’dan mı, yoksa 6’lı dan mı? Eleman g5 açınca bile Kaidou’yla denk dövüşemiyordu, sen diyorsun ki acoc kullanan garp yonko seviyesidir. O zaman zoro da şu an yonko seviyesi, acoc kullanıyor diye söylüyorum bak, sana göre öyle olmalı.Garp ile roger burda yonko ayarıdır benim gözümde acoc temassız ve tekniklerine halen sahipler zaten ime saldırı sonrası kral hakisinin adaya nasıl yayıldığı felan ortada.
Wb burada amiral ediyorsa öpsün başına koysun. Mf zamanları hasta olmasa Yonko seviyesi karakterdi. Sıradan deprem yumruğundan başka bir şey göstermemiş Wb’yi neye dayanarak Yonko’ya yakın ettin? 40 yıl sonra Imu’yu falan mı aşıyor bu adam?Wb zaten sadece meyvesi ile akainu ile eşit çarpışıyordu acocuda eklersek wb de yonko eder burda yada yonkoya çok yakın.
Big Mom acoc+meyve güçlerine sahip, amiral etmez. Zoro acoc’a sahip, amiral etmez. Luffy acoc+g4 meyve güçleriyle amiral etmez. Kısacası acoc ve meyve kullananlar amiral eder diye bir şey yok. Kizaru şu adada olsa Big Mom’ı yerden yere vururdu. Akainu şu adada olsa Garp’ın içinden geçerdi. Kuzan burada olsa Roger’dan buzdan heykel yapardı.Bigmom desen acoc+meyve güçlerine sahip amiral eder
Daha meyvesini yeni yemiş Kaidou nereye %40 prime hali ediyor? Prime halinin çeyreği amiral seviyesi ediyor zaten. Şuanki hali amiralle dövüşebilse, öpsün başına koysun.Kaido desen meyvesi tek başına prıme halininde %30-40 lık kısmını oluşturur zaten burdaki hali ile beraber prıme halinin yarısı ederi vardır bundan ötürü amiral diyorum.
Ow. Bu çok ağırdı. Knk denizci erlerini de amiral eder de sen. Amiral seviyesi senin zihninde ne ezik zavallı bir seviyeymiş, onu anladım. Ray Gaban şövalyelere zor zarar veriyor bu aşamada, nereye amiral edecekler? Ganzui iki patlama yaptı diye Katakuri seviyesi mi oldu? İşimiz var seninle.Ray-gaban= amiral eder bence burda
Ganzui=sağkol-solkol