Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 94.1%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 3 4.4%

• Kullanılan toplam oy
    68
Xebec daha çok Ronaldo ve Messi daha pişmeden bebeyken onlardan iyi olan Ronaldinho-Kaka-İbrahimoviç gibi bir şey bence. Ronaldinho bu ikisinden daha yetenekliydi bir dönem daha iyiydi fakat genelde geçemedi.

Dayanıklılık için diyorum bunu.Bana göre beyazsakal Xebec,Roger,Garp'dan kat be kat daha dayanıklılar.Hakisi onlardan güçsüz olabilir ama güçlü bir şeytan meyvesi bunu kapatıyor.Adamın yaşlı hali bile ne kadar dayanıklı olduğunu gördük.Genç halini öldürmek ya da yenmek için başını kesmen gerekiyor.
Beyazsakalın akainudan aldığı saldırılar ve yediği delici saldırı dışında ekstra pekbir ciddiye almalık hasar yok hepsini toplasan 1 acoc tekniğinin vericeği etkiyi vermez zaten no name denizcilerden mermi yiyceğini sanmıyorum bile hiçbi top tierin haki basıp engellenebiliyor yani.

Beyazsakal endurance olarak yani acıya karşı direnç olarak zirvedir ama durabilty veya stamına konusunda değil.

Beyazsakalın akainudan aldığı saldırılar ve yediği delici saldırı dışında ekstra pekbir ciddiye almalık hasar yok hepsini toplasan 1 acoc tekniğinin vericeği etkiyi vermez zaten no name denizcilerden mermi yiyceğini sanmıyorum bile hiçbi top tierin haki basıp engellenebiliyor yani.

Beyazsakal endurance olarak yani acıya karşı direnç olarak zirvedir ama durabilty veya stamına konusunda değil.
Şöyle bir sorun var.Marineforddaki Beyazsakal haki kullanamıyor olabilir.Bu da aslında no name denizcilerden hasar alabildiğini gösterir.Acıya karşı direnç anlamında dedim zaten.Bu yüzden benim için diğerlerinden güçlü.Xebec kafasında olsaydı şuan da dünyanın kralı olmuştu.

Herkes son düşmanın kara sakal olacağını düşünüyordu ancak İmu wb-rocks-kaido üçlüsünden bile güçlü muhtemelen. Muhtemelen tarih tekerrür edecek karasakal ile luffy İmu'ya karşı duracaktır. Öncesinde savaşırlarsa bilmem.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık