Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 95.5%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    67
Şuan kilit Garpın ne yapacaği.

Korsanların yanindaysa niye idam edilmedi ?

Kutsalların yanındaysa o zaman da karaktere ters düşüyor.

MF gibi pasif mi kaldi acaba ?
İki ucu b.klu değnek hocam.

Gerçekten şuan kilit rolde duruyor.

Burada artık ne olduysa olaydan sonra durulmaya başlamış.

Bir kez bile olsa ters köşe bekliyorum.

O ihtimal yatti bence, sanki adadaki herkes toplanıp IMe saldiracakmis gibi geliyor. Gelecek bölüm Roger dahil olabilir gibi ancak Garp ne yapacak orası muamma. Oradaki denizciler onun Satürn olduğunu biliyor. Garpın Satürne saldirmasi mumkun mu, tuhaf bir durum oluştu.
Garp ile dragon buluşması felan görsek güzel olur aslında veya garling iyileşip shanksı ararken dragona saldırsa garp araya girse felan böyle bi senaryo hoşuma giderdi ama oda boş boş koşturur garpı ekran dışı kafası gözü felan kanar :)

Hocam 1096 da roger xebeci durduruyordu hani asıl savaş orda başlıyor gibiydi o kısım retconmu yedi sence roger vs xebec için önhazırlık gibi gelmişti bana orası.

Müthiş kaos müthişşşş uzun zamandır bu kadar kaos dolu bir bölüm okumamıştım. Okurken heriflerin ağırlığından ben gerildim.
Bu adamlar bambaşka seviye. Bence Luffy dünyanın en güçlüsü de olsa hiçbir zaman bu ağırlığa sahip olamayacak bu korku ve gerilim hissiyatını yaratamayacak.

Ayrıca Xebec baba, çıkar da gölgesinde çay içelim be...

Eris'in buluşalım dediği yer neden Lulusya ve 38 yıl sonra yok edilmesinin sebebi ne? Sabo'nun orada olması sayesinde yerel halkın bir kısmı da kurtuldu, buradan da bir şeyler zırvalayacak yazar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık