Xebec için Roger'ın en güçlü rakibi dedi bizzat Sengoku. Zirve Garp'tan da zirve babalıktan da güçlü Xebec. Prime Roger denktir.
Yani, Xebec direkt farklı bir dünyada ben Roger ve WB'yi millet neye göre ayırıyor anlamıyorum. Daha çok veri lazım bunları sıralamak için. Zaten sıralamak da gerekmiyor, orası ayrı.Roger aşırı güçlü fakat en güçlü olmadı hiç bir zaman. Xebec ve Wb ondan daha güçlü çok net. Shikiden falan güçlüdür.
Harbiden boşa okuyon.Kaido EN, güçlü olmadiği iddian boş, ki o lafı ettikten sonra Haki artira artira Nika dövüyor adam, o sahnelerde Rogera bir övgü yok, WByi niye örneklemiyor çünkü WB ayni zamanda meyve kullanicisi. Kaido orda hakinin önemini anlatiyor tabi haki kullanicisi Rogerdan bahsedecek.
Kaidoyla onlar ANCA karşılaşabiliyorlar, yenilgileri kesin.
Ayrıca o sahne bildiğin Roger gibi 4 kişi daha var demek ki bu da sizin Roger KK en güçlü o iddianizi patlatiyor zaten
Kendi kendini patlatıyorsun
Kaido nerde demiş Roger dünyayı fethetti diye, dolayli yoldan diyerek kilif bulmaya çalış sen
Kaido meyve kullanıcısı olmayarak güçlü gördüğü Rogerı örnek vermiş, yukarda da yazdim WByi örnek verecek hali yok.
Ayrica o sayfalari attigin iyi oldu,
--Kaidonun ilk cümlesi sadece meyveyle dünyayı fethedemezsin
--Karsisinda ne var uyanmis bir meyve,
--Neyi övüyor Hakiyi
--Bunları anlatirken ne yapiyor hakiyle abanip uyanmiş meyveyi dövüyor
Matematik ortada, Roger diye sizlanmaya devam edebilirsiniz![]()