hocam sonuç çok korkunç zaten arkasında yatan fikiri duymak dahada korkunç geliyor.Nasıl bu sonuca vardın? Bir analiz alabilir miyiz?
hocam sonuç çok korkunç zaten arkasında yatan fikiri duymak dahada korkunç geliyor.Nasıl bu sonuca vardın? Bir analiz alabilir miyiz?
Senden de beklenildiği gibi bomboş bir yorum.şunu yazarken şöyle düşündün heralde
Kong Amiral ve Garp’tan güçlü. Amiral > Garp kısmı buradan geliyor. O sıralar Sengoku koramiral, Sengoku = Garp, Amiral > Sengoku.Amiral>Garp peki nereden geliyor?Harald kısmınıda açıklamadın.Nerede yenildiği gösteriliyor?
Garling ölümsüzlükle üstündür.Garling güçsüzdür ya Garptan Xebec kısımına katılıyorum zirve benim için
Manga’daki gösterilen bu. Sen anlamazsın, sen Garp > Imu’dan devam et, ötesi aşar seni.Cevap dahi veremiyorum bu güç sıralamasına aklımı yitircem
![]()
Xebec Amiral ve Garling’i eforsuz yeniyor. Xebec > Amiral ve Garling. Xebec’le Harald yenişemiyorlar, Xebec = Harald > Garling > Amiral. Garling ölümsüz olduğu için Amiral’den güçlüdür. Bkz; Xebec Amiral’i eforsuz öldürmüşken, Garling’i sadece ağır yaralamayı başarıyor, öldüremiyor. Bu da Garling > Amiral sonucunu doğuruyor. Garp, Roger denk gösterildi, Wb Roger denk gösterildi. Son olarak Kaidou meyveyle Wb seviyesine ulaştı. Belki Wb bi tık daha güçlüdür. Hepsinin Tanrı Vadisi zamanlarını baz alarak yorumladım, zirve hallerini değil. Hatta ek olarak;Nasıl bu sonuca vardın? Bir analiz alabilir miyiz?
Whitebeard, Marineford'da savaşmadı ki, sadece dikildi durdu. 2 kere kımıldadı, Akainu ve Tiiçi'yi haşat etti. Adam fizik/sağlık olarak bitikti.Beyazsakalın akainudan aldığı saldırılar ve yediği delici saldırı dışında ekstra pekbir ciddiye almalık hasar yok hepsini toplasan 1 acoc tekniğinin vericeği etkiyi vermez zaten no name denizcilerden mermi yiyceğini sanmıyorum bile hiçbi top tierin haki basıp engellenebiliyor yani.
Beyazsakal endurance olarak yani acıya karşı direnç olarak zirvedir ama durabilty veya stamına konusunda değil.
Bu nasıl Garp=Roger= Kaido yaptı peki?Senden de beklenildiği gibi bomboş bir yorum.
Kong Amiral ve Garp’tan güçlü. Amiral > Garp kısmı buradan geliyor. O sıralar Sengoku koramiral, Sengoku = Garp, Amiral > Sengoku.
Manga’da gösteriliyor.
Garling ölümsüzlükle üstündür.
Manga’daki gösterilen bu. Sen anlamazsın, sen Garp > Imu’dan devam et, ötesi aşar seni.
Xebec Amiral ve Garling’i eforsuz yeniyor. Xebec > Amiral ve Garling. Xebec’le Harald yenişemiyorlar, Xebec = Harald > Garling > Amiral. Garling ölümsüz olduğu için Amiral’den güçlüdür. Bkz; Xebec Amiral’i eforsuz öldürmüşken, Garling’i sadece ağır yaralamayı başarıyor, öldüremiyor. Bu da Garling > Amiral sonucunu doğuruyor. Garp, Roger denk gösterildi, Wb Roger denk gösterildi. Son olarak Kaidou meyveyle Wb seviyesine ulaştı. Belki Wb bi tık daha güçlüdür. Hepsinin Tanrı Vadisi zamanlarını baz alarak yorumladım, zirve hallerini değil. Hatta ek olarak;
Imu > Xebec = Harald > Garling > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou
Aslında harcanmadı. Sonuçta hayalindeki Joyboy'a yenildi. Geleceğin Joyboy'u...Şu seride en büyük harcanan adam Kaido oldu.
Bucaneer gibi iri, Hasır Şapka'da dikkat çekici.Şeytana dönüşen Xebec’in babası, platformda gördüğümüz dev imiş.