Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 95.5%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 3.0%

• Kullanılan toplam oy
    67
Elinize saglik @Tombe

Turkce’sini okuyunca kafama dort tane mevzu takildi.

Birincisi Garling’in mi yoksa baska bir sovalyenin mi anlayamadim ama birisinin daha seytana donusturme ozelligi var.

Ikincisi bu dunya hukumeti, donanma, amiraller, askerler nasil bir pislik ise kiyida kurtarilmayi bekleyenleri “siz uye degilsiniz o yuzden” diyerek kurtarmiyor. Nefretimin ustune nefret eklendi bildigin…

Ucuncusu Im/Saturn orada diyor ki “dovus devam ederse baska bir seyin ortaya cikmasi riskini de almis oluruz” bundan cok fazla teori cikar.

Dorduncusu ise Eris eskiden bir korsanmis yani Davy degilmis. Lulusia’da bulusalim demesi muhtemelen onun memleketi oldugu icindir. Eris’in de D. oldugunu varsayarsak Im’in de orayi gozu kirpmadan yok ettigini dusunursek muhtemelen orada baska bir D ailesi (Marshall olabilir) vardi Eris de bu aileden ama korsanlik yapiyormus. Acaba hangi tayfadaydi?

Sabo’nun Lulusia’dan kurtardigi insanlardan gelecek bilgi ile Dragon abimizin yolu cizilmis oluyor boylece…

şunu yazarken şöyle düşündün heralde
Senden de beklenildiği gibi bomboş bir yorum.

Amiral>Garp peki nereden geliyor?Harald kısmınıda açıklamadın.Nerede yenildiği gösteriliyor?
Kong Amiral ve Garp’tan güçlü. Amiral > Garp kısmı buradan geliyor. O sıralar Sengoku koramiral, Sengoku = Garp, Amiral > Sengoku.

Manga’da gösteriliyor.

Garling güçsüzdür ya Garptan Xebec kısımına katılıyorum zirve benim için
Garling ölümsüzlükle üstündür.

:D Cevap dahi veremiyorum bu güç sıralamasına aklımı yitircem :hhh:
Manga’daki gösterilen bu. Sen anlamazsın, sen Garp > Imu’dan devam et, ötesi aşar seni.

Nasıl bu sonuca vardın? Bir analiz alabilir miyiz?
Xebec Amiral ve Garling’i eforsuz yeniyor. Xebec > Amiral ve Garling. Xebec’le Harald yenişemiyorlar, Xebec = Harald > Garling > Amiral. Garling ölümsüz olduğu için Amiral’den güçlüdür. Bkz; Xebec Amiral’i eforsuz öldürmüşken, Garling’i sadece ağır yaralamayı başarıyor, öldüremiyor. Bu da Garling > Amiral sonucunu doğuruyor. Garp, Roger denk gösterildi, Wb Roger denk gösterildi. Son olarak Kaidou meyveyle Wb seviyesine ulaştı. Belki Wb bi tık daha güçlüdür. Hepsinin Tanrı Vadisi zamanlarını baz alarak yorumladım, zirve hallerini değil. Hatta ek olarak;

Imu > Xebec = Harald > Garling > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou

Beyazsakalın akainudan aldığı saldırılar ve yediği delici saldırı dışında ekstra pekbir ciddiye almalık hasar yok hepsini toplasan 1 acoc tekniğinin vericeği etkiyi vermez zaten no name denizcilerden mermi yiyceğini sanmıyorum bile hiçbi top tierin haki basıp engellenebiliyor yani.

Beyazsakal endurance olarak yani acıya karşı direnç olarak zirvedir ama durabilty veya stamına konusunda değil.
Whitebeard, Marineford'da savaşmadı ki, sadece dikildi durdu. 2 kere kımıldadı, Akainu ve Tiiçi'yi haşat etti. Adam fizik/sağlık olarak bitikti.

Dram bekliyorduk o da olmamış tüm olay IM'in Satürn'e girip ortalığı dağıtması mıymış ?

Gezegenlere girince gücü daha absürt oluyor gibi. Şeytani anlaşma üzerine yürüyor bence anlaşma ne kadar büyükse güç o kadar artıyor şeklinde. Burada mantığa ayrı duran devleri ve davy klanındakileri keyfi ölümsüz ve akılsız şeytana çeviriyor. Serinin en boktan hikayesi olacak IM'in ki şimdiden hazırım.

Garp'a o kadar sövdük avanak daha IM'in varlığından habersiz. Xebec paket olduktan sonra düşüşüne inandırıcılık katsın diye Roger-Garp işini çıkarmış gibi. Adamın mangada geçirdiği herhangi bir bilgi aniden değişebiliyor inanılmaz,dalga geçiyor okuyucuyla seride net bir şekilde şu şudur diyebileceğimiz konu yok neredeyse.

Senden de beklenildiği gibi bomboş bir yorum.

Kong Amiral ve Garp’tan güçlü. Amiral > Garp kısmı buradan geliyor. O sıralar Sengoku koramiral, Sengoku = Garp, Amiral > Sengoku.

Manga’da gösteriliyor.

Garling ölümsüzlükle üstündür.

Manga’daki gösterilen bu. Sen anlamazsın, sen Garp > Imu’dan devam et, ötesi aşar seni.

Xebec Amiral ve Garling’i eforsuz yeniyor. Xebec > Amiral ve Garling. Xebec’le Harald yenişemiyorlar, Xebec = Harald > Garling > Amiral. Garling ölümsüz olduğu için Amiral’den güçlüdür. Bkz; Xebec Amiral’i eforsuz öldürmüşken, Garling’i sadece ağır yaralamayı başarıyor, öldüremiyor. Bu da Garling > Amiral sonucunu doğuruyor. Garp, Roger denk gösterildi, Wb Roger denk gösterildi. Son olarak Kaidou meyveyle Wb seviyesine ulaştı. Belki Wb bi tık daha güçlüdür. Hepsinin Tanrı Vadisi zamanlarını baz alarak yorumladım, zirve hallerini değil. Hatta ek olarak;

Imu > Xebec = Harald > Garling > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou
Bu nasıl Garp=Roger= Kaido yaptı peki? :D orayı atladın ve neden Garling'ten güçsüzler? Neden Harald'tan ve Xebec'ten güçsüzler mesela? Neden o Amiral'den güçsüzler?

Çağın efsaneleri olarak Roger Garp ve Xebec bir arada anılıyorken bir de?

Arada kaynamasın, bölümün en güzel yanı Yamato'nun kapak hikayesinin bitmiş olması. Gelmiş geçmiş en kötü kapak hikayesinden sonunda kurtulduk. Resmen 1 sene boyunca Wano'yu gezip yemek yemesini okuduk kızın.

Ulan Eris diyor ki ben korsan olduğum halde beni kabul ettiler. Xebec de özgürlük savaşçısıydı zaten adamlar oğlunu kabul etmişler seni de ediversinler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık