Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 71 94.7%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.3%
  • Kötü

Kullanılan: 3 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    75
Ayrıca Davy klanına daha sonradan katılınıyormuş. Yani kan bağından bağımsız bir olaymış bu soy olayı. Daha çok bir klan var, isteyen katıldım diyor, katılmış oluyor. Garling ben Davy’im dese, Davy olacak, öyle bir şey.

Xebec > Wb kesin bir şey. Garp, Roger ve Wb eşit resmedildi. Bu üçü denkler. Kaidou bir ihtimal Wb’den güçsüz olabilir, o da meyvesini yeni yediğinden. Big Mom’la rahat kapışıyor ve Wb’den güçlü olan Xebec’le dövüşmesi halinde adayı yerle bir edecekleri konuşuluyor. Yani Kaidou da gayet güçlü. Roger, Garp ve Xebec çağın efsaneleri değiller, orayı yanlış anlamışsın sen. Roger ve Garp gelecekte efsane olarak anılacak, bu çağın iki efsanesi var, onlar da Harald ve Xebec. Gerisi daha toylar, zirve zamanlarından uzaklar.

Roger ve Garp, Wb ile eşit oldukları için Xebec’ten ve Harald’dan güçsüzler.
Anlatı öyle değil. WB'nin bahsi geçmiyor. Son panelde bile üçlü aynı karede.

Harald içi efsane denilmedi. Hikayeleri efsane olarak geçecek olan üç kişiden bahsediliyor. Uydurma bilgi vermeyelim.

Hocam Xebec bence Im’e bas kaldirdiginda korsan degildi adam direkt Im’in odasina girdi naber bacanak cekti. Davy ailesinin bir numarasi var ama soylu bir aile oldugunu dusunmeye basladim
Tamam da Eris ile evlendiğinde bu adam zaten Arıkovanı'nın başında. Ailesinin haberi olmayacak mı bundan?
(Zaten Im'e baş kaldırdığında korsan değil, hatta o ilk oluşturduğu çekirdek kadro da korsan değil. Daha sonra tayfayı oluşturuyor ve flamasını kaldırıyor)
Tabii bundan önce korsan tayfası üyesi miydi bilmiyorum eğer kastın buysa. Bence de Davy klanından bir numara çıkacak ama babası falan da öyle güçlü tipler değil. Xebec bir anomali.

Tamam da Eris ile evlendiğinde bu adam zaten Arıkovanı'nın başında. Ailesinin haberi olmayacak mı bundan?
(Zaten Im'e baş kaldırdığında korsan değil, hatta o ilk oluşturduğu çekirdek kadro da korsan değil. Daha sonra tayfayı oluşturuyor ve flamasını kaldırıyor)
Tabii bundan önce korsan tayfası üyesi miydi bilmiyorum eğer kastın buysa. Bence de Davy klanından bir numara çıkacak ama babası falan da öyle güçlü tipler değil. Xebec bir anomali.
Annesini gormedik bu D’lerin genetik aktarimlari anneden geliyor sanirim. Ama Xebec bildigin dedesine benziyor vucut olarak iriyari bir adam zaten. Im’in odasina Davy D. Xebec olarak gidiyor o klanin icinde dogmus. Lakin Eris disaridan gelme bir kadin. Diyarbakirli asiret ailesine gelin giden Istanbul Universitesi Isletme mezunu Sakaryali kizlara benziyor

Annesini gormedik bu D’lerin genetik aktarimlari anneden geliyor sanirim. Ama Xebec bildigin dedesine benziyor vucut olarak iriyari bir adam zaten. Im’in odasina Davy D. Xebec olarak gidiyor o klanin icinde dogmus. Lakin Eris disaridan gelme bir kadin. Diyarbakirli asiret ailesine gelin giden Istanbul Universitesi Isletme mezunu Sakaryali kizlara benziyor
Dragon'un genlerin anneden geçtiği belli :D

Senden de beklenildiği gibi bomboş bir yorum.
Kong Amiral ve Garp’tan güçlü. Amiral > Garp kısmı buradan geliyor. O sıralar Sengoku koramiral, Sengoku = Garp, Amiral > Sengoku.
Manga’da gösteriliyor.
Garling ölümsüzlükle üstündür.
Manga’daki gösterilen bu. Sen anlamazsın, sen Garp > Imu’dan devam et, ötesi aşar seni.
Xebec Amiral ve Garling’i eforsuz yeniyor. Xebec > Amiral ve Garling. Xebec’le Harald yenişemiyorlar, Xebec = Harald > Garling > Amiral. Garling ölümsüz olduğu için Amiral’den güçlüdür. Bkz; Xebec Amiral’i eforsuz öldürmüşken, Garling’i sadece ağır yaralamayı başarıyor, öldüremiyor. Bu da Garling > Amiral sonucunu doğuruyor. Garp, Roger denk gösterildi, Wb Roger denk gösterildi. Son olarak Kaidou meyveyle Wb seviyesine ulaştı. Belki Wb bi tık daha güçlüdür. Hepsinin Tanrı Vadisi zamanlarını baz alarak yorumladım, zirve hallerini değil. Hatta ek olarak;
Imu > Xebec = Harald > Garling > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou
Bir yer hariç tamamına katılıyorum, o da Garlingin seviyesi.

Imu > Xebec = Harald > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou > Garling

Garlingin hiçbir featini göstermedi yazar ancak ölümsüzlük dısında belki biraz da kilicustaligi disinda hiçbir numarasi yok gibi duruyor. Keza diğer şövalyeler de aynı. Usoppa ölümsüzlük ver denizlerin en cesur savaşçısı olur, baya baya bunlardan güçlü de olur.

Arada kaynamasın, bölümün en güzel yanı Yamato'nun kapak hikayesinin bitmiş olması. Gelmiş geçmiş en kötü kapak hikayesinden sonunda kurtulduk. Resmen 1 sene boyunca Wano'yu gezip yemek yemesini okuduk kızın.
Hakkaten ya, Whoyu yendi ve P1 ve Ultiyi ekibine kattı ancak King Queen ne oldu, Jack Pero ne oldu, Black Maria vs diğer uçan altılı eleman ne oldu, adada bir sürü adam vardı nereye gittiler belli değil. Bari hepsini anlamlı şekilde toplasaydın ekibine.

Morianın Kozuki çıkması saçmaligina girmiyorum bile. Adam 2 bölümde hem Davy D. hem de Kozuki oldu. Dönünce 3 milyar ödülle mi dönecek nedir, E. Oda ne yapmak nereye varmak istemektedir anlayabilmiş değiliz.

Ben Bm ye güç skalaları konusunda çok büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorumm ama pek tabi bunun sebebi yorum yapanlar değil odanın ta kendisi.Ben xebeci bir kenara alıyorum pek tabi kaido wb roger vesair bm den güçlüdür onda itirazım yok ama aralarında olsa olsa 1 tık vardır yada 0.5 tık onun dışını kabul edemiyorum.Kaç yıl o denizlerde hüküm sürmüş birinin belli karakterlerle belli denizcilerle belli güçlerle savaşmadan orda durmasının imkanı yok bu mevkide kim oturursa öyle bm değilde ayşe olsun farketmez ama maalesef oda denen şarlatan öyle bir yansıttıki olayları Bm nerde bir zafer kazandı yada üstün geldi offscreen geçti kid-law olayı gibi nerde olumsuz bir olay oldu onu gözümüze soka soka gösterdi yani şu vadi olaylarında bile belki bm rogerla da kapıştı belki şövalye bile indirdi ama bilmiyoruz çünkü göstermiyor göstermeyecek ben bunun mantık dışı bir yazarlık olarak görüyorum
BM nin önüne konulacak tek kişi Kaidodur. Ben her zaman söylerim.

Aslında akılcı yaklaşınca ortada rencide edecek bir sahne de yok.

--WB binai yikiyor, deprem nedeniyle o sıra koşmakta olan BM yere düşüyor, gayet normal değil mi

-- Bu bölüm Kaido offguard BMye vuruyor, kadının dikkati meyvede, Kaidoya bakmiyor ki. Sonrasında kalkip devasa kral hakili patlama yapiyorlar.

--Velet Kaidodan dayak yedi denmiş, Kaido velet değil 21 BM 30 yaşında. Kaido doğduğundan beri savaşıyor, üstüne Oni, 15 yaşında Xebece kafa tutuyor, gayet denk olabilirler.

--WCIda ve Wanodaki halleri de tamamen yazarın seçmece kurgusundan kaynaklı. Luffy WCIya adam götürecek, ne hassa tesadüfen yanina aldiği adamlar BMnin antisi çıkıyor. Nami Zeusu çalıyor, BMye saldirtiyor, Brook Zeusu Proyu kesiyor, ruhları kontrol ediyor, Zoro ateş kesme tekniği biliyor.

--Wanodaki saçmalık ise hem Lawın anti hax yeteneği hem de yazarın BMyi Napolyon olarak Lawı ise hem Trafalgar hem de Waterloo savaşları olarak resmetmek istemesinden kaynaklaniyor. Sırf böyle bir sembolizm için hikayeyi eğip büktü yazar.

Özetle bu tür sulandirmalara değil, kadının gerçek gücüne bakınca Kaidodan sonra gelir rahatlıkla. Ayrı bir konu açıp WCI ve Wano saldiri savunma güçlerine bakın anlarsiniz, Roger Garp vs hikaye kaliyor.

Bir yer hariç tamamına katılıyorum, o da Garlingin seviyesi.

Imu > Xebec = Harald > Amiral > Koramiral Garp = Roger = Wb = BM = Kaidou > Garling

Garlingin hiçbir featini göstermedi yazar ancak ölümsüzlük dısında belki biraz da kilicustaligi disinda hiçbir numarasi yok gibi duruyor. Keza diğer şövalyeler de aynı. Usoppa ölümsüzlük ver denizlerin en cesur savaşçısı olur, baya baya bunlardan güçlü de olur.

Hakkaten ya, Whoyu yendi ve P1 ve Ultiyi ekibine kattı ancak King Queen ne oldu, Jack Pero ne oldu, Black Maria vs diğer uçan altılı eleman ne oldu, adada bir sürü adam vardı nereye gittiler belli değil. Bari hepsini anlamlı şekilde toplasaydın ekibine.

Morianın Kozuki çıkması saçmaligina girmiyorum bile. Adam 2 bölümde hem Davy D. hem de Kozuki oldu. Dönünce 3 milyar ödülle mi dönecek nedir, E. Oda ne yapmak nereye varmak istemektedir anlayabilmiş değiliz.

BM nin önüne konulacak tek kişi Kaidodur. Ben her zaman söylerim.

Aslında akılcı yaklaşınca ortada rencide edecek bir sahne de yok.

--WB binai yikiyor, deprem nedeniyle o sıra koşmakta olan BM yere düşüyor, gayet normal değil mi

-- Bu bölüm Kaido offguard BMye vuruyor, kadının dikkati meyvede, Kaidoya bakmiyor ki. Sonrasında kalkip devasa kral hakili patlama yapiyorlar.

--Velet Kaidodan dayak yedi denmiş, Kaido velet değil 21 BM 30 yaşında. Kaido doğduğundan beri savaşıyor, üstüne Oni, 15 yaşında Xebece kafa tutuyor, gayet denk olabilirler.

--WCIda ve Wanodaki halleri de tamamen yazarın seçmece kurgusundan kaynaklı. Luffy WCIya adam götürecek, ne hassa tesadüfen yanina aldiği adamlar BMnin antisi çıkıyor. Nami Zeusu çalıyor, BMye saldirtiyor, Brook Zeusu Proyu kesiyor, ruhları kontrol ediyor, Zoro ateş kesme tekniği biliyor.

--Wanodaki saçmalık ise hem Lawın anti hax yeteneği hem de yazarın BMyi Napolyon olarak Lawı ise hem Trafalgar hem de Waterloo savaşları olarak resmetmek istemesinden kaynaklaniyor. Sırf böyle bir sembolizm için hikayeyi eğip büktü yazar.

Özetle bu tür sulandirmalara değil, kadının gerçek gücüne bakınca Kaidodan sonra gelir rahatlıkla. Ayrı bir konu açıp WCI ve Wano saldiri savunma güçlerine bakın anlarsiniz, Roger Garp vs hikaye kaliyor.
Ben sana katılıyorum fakat benim derdim yazdığım gibi mesela kaido velet melet ben girmiyorum geleceğin imparatoru muhakkak güçlüdür adamın linline vurduğunu kesin gördük dimi peki o sahneden sonraki patlama tamamen varsayımsal konuşuyor olmuyor muyuz çarpıştıklarına karşı çünkü çizmiyor benim derdim bu kaidoyada bir tane vursun mesela yok çizmiyor newgate linlini düşürsün okay ama karşı bir şeyde olsun yok göstermiyor hep tek taraflı gidiyor benim isyanım buna.Benim şahsi görüşüm bm nin rogerlada wb ylede kaidoylada shankslede garpıylada ölmününe dövüş yapar kazananın kaybedenden farkı kalmayabilir ama bana desen ki kanıtın ne ben buna somut bir delil gösteremiyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık