Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 94.1%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 3 4.4%

• Kullanılan toplam oy
    68
Newgate adamlığını konuşturmuş yine. Şu durumdayken Roger ve garpın birlik olup, xebece saldırmaları pek olası durmuyor. Seriyi bilmeyen biri bu bölümü okusa, hepsi aynı tayfada mı diye sorar.

Xebeci Şeytanlaştırma olayı çıkacak gibi. Xebec beni öldürün derse şaşırmam.
bende onu düşünüyorum, ama çok merakla bekliyorum yeni bölümüne.

Okuduğunu anlamayanın kim olduğu belli :)

Roger : Dünyadaki tüm adalara ayak basıp en muhteşem korsan olacam
Halk : Roger dünyadaki tüm adalara ayak bastı en muteşem korsan oldu KK oldu
Alpamis: Roger dünyayı fethetti KK oldu en güçlü ouuuvv :)

Roger aklına gelmiş Roger demiş adam, bildiği bütün haki kullanıcılarını örnek mi verecek, saçmalığa bak :)

Ona bakarsan aynı Rogerı kendisiyle dövüşebilecekler listesine koyuyor ve diğer 4 kişinin yanına koyuyor onu nasıl yapcaz :)

Bak sen de yazmışsın ne demiş Kaido, sadece haki her şeyi aşabilir demiş, peki bu lafı neyi görünce diyor, NİKA'yı yani Luffynin meyve yeteneğini, her şey çok açık ortada, Monkeyfanı olarak aynı Luffynin lastiği gibi istediğin yöne çekebilirsin, sorun yok :)
O kadar kişi içinden niye Roger geliyor acaba? :)

Okuduğunu anlamayanın kim olduğu belli :)

Roger : Dünyadaki tüm adalara ayak basıp en muhteşem korsan olacam
Halk : Roger dünyadaki tüm adalara ayak bastı en muteşem korsan oldu KK oldu
Alpamis: Roger dünyayı fethetti KK oldu en güçlü ouuuvv :)

Roger aklına gelmiş Roger demiş adam, bildiği bütün haki kullanıcılarını örnek mi verecek, saçmalığa bak :)

Ona bakarsan aynı Rogerı kendisiyle dövüşebilecekler listesine koyuyor ve diğer 4 kişinin yanına koyuyor onu nasıl yapcaz :)

Bak sen de yazmışsın ne demiş Kaido, sadece haki her şeyi aşabilir demiş, peki bu lafı neyi görünce diyor, NİKA'yı yani Luffynin meyve yeteneğini, her şey çok açık ortada, Monkeyfanı olarak aynı Luffynin lastiği gibi istediğin yöne çekebilirsin, sorun yok :)
Bu açıklama çok tırışka olmuş. Kendini inandırabileceğin kadar güçlü bir argumanla geldiginde yeniden konuşalım. O zamana kadar anlam çok açık ve net.

Bu saatten sonra Roger’in Garp’in facasini nasil duzeltecek ben de cok merak ediyorum seride zirveyi Roger diye biliyorduk simdi Xebec cikti. Xebec’ten once belli ki Davy Jones var yani Roger, Garp, Luffy vesaire oyuncak gibi kaldilar.
Şu seride Roger'ın modası geçmesi. Xebec reklamı girdi araya sadece. Birkaç bölüm sonra Roger yine o eski Roger olacak. Klasik oda hyplaması karakterlere Roger'ı bir tutmayın bence. Sonra sonunuz yine Garling olabilir.

Çünkü Dünyayı fetheden o var. Bağlam belli. Orada savaşıyorlar karşısındaki karakter bir sürü farklı yetenek gösteriyor meyveyle. Kaido da yetenekler sadece dünyayı fethedemez diyor. Sonra Roger'dan bahsediyor. Onun dünyayı hakiyle fethettiğini söylüyor. Ve her şeyi aşacak olanın da sadece haki olacağını söylüyor. Her şey çok açık ve net.

Bu şeytanlaştırma gücünü garling de kullanıyor galiba yani rocksla savaşta etraftakileri o şeytanlaştırmış gibi yorumladım okurken

Kötü bir chapter değildi ama "orta" cevabının sadece bir tane çıkması abartılı biraz. Bence OP sevgimiz genelde chapter'lara bakışımızı etkiliyor. Fena chapter değil ama bütün bu build up'ın gösterilmeyen dövüşler, hızlıca yangından mal kaçırırcasına işlenen anlatımlarla ilerlemesi kabak tadı veriyor. Shiki işi zaten bitti gibi, yazık oldu. Oda'nın Garling için planladığı tam olarak nedir bilemem de onu da toparlamak zor şu noktada. Açıkçası ben Shamrock konusunda da büyük bir beklenti içinde değilim. Garling'e bakıyorum, Holy Knight'lara bakıyorum, Sommers da ihtiyarlardan birinin akrabası, Nepo baby bunların hepsi. Burjuvazinin zorla adam yerine koymamızı istediği, bize itelediği elemanlar. Shamrock ne kadar farklı olacak?

Roger, Garp gibi köy yanarken saçını tarayan kimine göre "halk kahramanlarının" olduğu bir dünyada bu Holy Knight'ları da önümüze sürüyorlar işte adam diye. WG Propagandasına gelmeyin, tek gerçek Dragon'dur, arkasına aldığı devrimcilerdir.

Kötü bir chapter değildi ama "orta" cevabının sadece bir tane çıkması abartılı biraz. Bence OP sevgimiz genelde chapter'lara bakışımızı etkiliyor. Fena chapter değil ama bütün bu build up'ın gösterilmeyen dövüşler, hızlıca yangından mal kaçırırcasına işlenen anlatımlarla ilerlemesi kabak tadı veriyor. Shiki işi zaten bitti gibi, yazık oldu. Oda'nın Garling için planladığı tam olarak nedir bilemem de onu da toparlamak zor şu noktada. Açıkçası ben Shamrock konusunda da büyük bir beklenti içinde değilim. Garling'e bakıyorum, Holy Knight'lara bakıyorum, Sommers da ihtiyarlardan birinin akrabası, Nepo baby bunların hepsi. Burjuvazinin zorla adam yerine koymamızı istediği, bize itelediği elemanlar. Shamrock ne kadar farklı olacak?

Roger, Garp gibi köy yanarken saçını tarayan kimine göre "halk kahramanlarının" olduğu bir dünyada bu Holy Knight'ları da önümüze sürüyorlar işte adam diye. WG Propagandasına gelmeyin, tek gerçek Dragon'dur, arkasına aldığı devrimcilerdir.
Düzeltiyim köy yanmıyor.Gri terminal yanıyor.Gri terminal çöplük bir yer.Orayı yakan kim peki?
Goa krallığı.
Goa krallığıma saldırsa Garp halka hükümet Garp'ı propaganada yapıp halkı katletti diye yazacak gazetelerde.Neden siz halkın gözünden bakmıyorsunuz denizcilere anlma veremiyorum.Sonuçlari düşünmeden eleştiri yapılıyor.Kuma geçmişinde Dragon'u gömmüştünüz.Sonra pişman oldunuz.Şimdi Garp gömülüyor.Bunda da pişman olacaksınız.

Bu açıklama çok tırışka olmuş. Kendini inandırabileceğin kadar güçlü bir argumanla geldiginde yeniden konuşalım. O zamana kadar anlam çok açık ve net.
Monkeyfanlardan boş yorumlar :)

Evet anlam açık ve net, Kaido meyve yeteneğinin Haki ile aşılabileceğini söylüyor.

Başa dönersek siz önce Kaido, kendisiyle DÖVÜŞEBİLECEKLER (yenebilecekler değil bak) listesine niye Roger'ın yanına 4 kişi daha yazıyor onu açıklayın, sonra yeniden konuşuruz :)

Çünkü Dünyayı fetheden o var. Bağlam belli. Orada savaşıyorlar karşısındaki karakter bir sürü farklı yetenek gösteriyor meyveyle. Kaido da yetenekler sadece dünyayı fethedemez diyor. Sonra Roger'dan bahsediyor. Onun dünyayı hakiyle fethettiğini söylüyor. Ve her şeyi aşacak olanın da sadece haki olacağını söylüyor. Her şey çok açık ve net.
Hala fethetti diyor ya, Allah akıl fikir versin, ne diyeyim :)

Doğru fethetmiş ama Turist olarak, tüm adaları vizesiz gezmiş Turist Roger, Squardo dışı yendiği biri olursa haber edin :)

Düzeltiyim köy yanmıyor.Gri terminal yanıyor.Gri terminal çöplük bir yer.Orayı yakan kim peki?
Goa krallığı.
Goa krallığıma saldırsa Garp halka hükümet Garp'ı propaganada yapıp halkı katletti diye yazacak gazetelerde.Neden siz halkın gözünden bakmıyorsunuz denizcilere anlma veremiyorum.Sonuçlari düşünmeden eleştiri yapılıyor.Kuma geçmişinde Dragon'u gömmüştünüz.Sonra pişman oldunuz.Şimdi Garp gömülüyor.Bunda da pişman olacaksınız.
Oda bize Dragon'u göstermemekte üstelediğinde gömeriz. Doğru bir şekilde işleyince de gömmeyi bırakırız. Bu neden bir sıkıntı oluyor? İyi işlenmeyen şeyi gömmek neden bir problem olsun, sonrasında iyi işlenebileceği ihtimalini düşünüp mü susalım? Güzel olanı da öveceğiz.

Bahsettiğim köy terminal ya da spesifik bir lokasyon değil. Genel olarak OP evreninin aşağı yukarı tüm evrelerinden bahsediyorum. GV de öyle, bugünkü hali de öyle. Denizcilere bütün OP halkının WG'nin lanse ettiği gibi baktığını düşünmüyorum. Günümüz dünyasında da böyle bir durum, NATO ya da farklı oluşumlar ana akım medyaya birçok adamı "kahraman" diye iteliyor zaten. Algı makinen olduktan sonra Obama da kahraman olur, Bush da kahraman olur. Bunu tabi ki OP ile günümüz dünyası arasında çok açık bir bağlantı var anlamında demiyorum. Ama WG "halkın bize ihtiyacı var" demeçleri veriyor diye tüm OP halkı adına konuşuyor olmuyor. Marine'lere bel bağlayan halklar olduğu kadar karşı olanı da var.

Her gün burada Garp tartışır olduk arkadaş. Bizim pişman olmamız sorun değil, hikaye güzel olsun. Garp ve bugün güzellenen herkes, bu kadar süre neden sessiz kaldığı iyi bir şekilde işleninceye kadar goygoy sebebi olacaktır.

Edit: Kuma'ya hiçbir zaman bu şekilde bakmadım. Çünkü Oda Kuma'yı böyle yazmadı. Kuma sırıtmıyordu gerçekler ortaya çıktığında da. Garp, Sengoku gibi isimlerde çok ciddi yazım açıkları var şu anda. Toparlanabilir ya da toparlanamaz olmasını tartışmıyorum. O başka bir tartışma konusu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık