Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.9%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 17 16.2%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.4%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.5%

• Kullanılan toplam oy
    105
Oğlum bu garling, shanksın annesini de öldürememişti. Yetiştirdiği shamrock da lokiyi öldüremedi. Shanks da zamanında luffy'yi kaçıracak olan haydutu elinden kaçırmıştı.Çok büyük bir hayal kırıklığı mı geliyor acaba :artiz:

Maalesef Figarland hisselerinde düşüş var. Davy hanesi yükselişte, Monkey ailesi sabit.(bölüm özelinde)

Balon Garling iyi patladı. Güzel oldu. PTSD Kaido yerine, Katakuriye bu meyve güzel yakışırdı. Duruşu yeterdi yiğidimizin. Bence Xebec kendini feda edecek ve daha da büyük kapatacak. Şöyle birşey bekliyorum.

Burada Lulusia mevzusu araya sıkıştırıldı bence yabana atılacak bir bilgi değil.

Eris Lulusia'da buluşmaktan bahsederken Lulusia'nın God Valley'e yakınlığından kaynaklı burayı seçtiğini düşünüyorum. Bu varsayımdan yola çıkıp şunu ekliyorum: Antik Silah savaş bittikten sonra God Valley'de yapıldı yakıtı Vegapunk'tan alınınca da God Valley'den Lulusia'ya test amaçlı gönderildi. Imu'ya neden Lulusia seçildi diye sorulduğunda en yakın orası derken yakınlık God Valley'e göre yani antik silahın yapıldığı yere göre yakınlıktı. God Valley'in madenleri ile de ünlü olduğunu düşünürsek buradaki madenlerle antik silahı da yap bitti gitti

Ayrıca Kaido'nun daha yeni yediği nasıl çalıştığını bilmediği bir meyveyle Rocks'ın yanında baş göstermesi çok kral hareket kanımca

Burada Lulusia mevzusu araya sıkıştırıldı bence yabana atılacak bir bilgi değil.

Eris Lulusia'da buluşmaktan bahsederken Lulusia'nın God Valley'e yakınlığından kaynaklı burayı seçtiğini düşünüyorum. Bu varsayımdan yola çıkıp şunu ekliyorum: Antik Silah savaş bittikten sonra God Valley'de yapıldı yakıtı Vegapunk'tan alınınca da God Valley'den Lulusia'ya test amaçlı gönderildi. Imu'ya neden Lulusia seçildi diye sorulduğunda en yakın orası derken yakınlık God Valley'e göre yani antik silahın yapıldığı yere göre yakınlıktı. God Valley'in madenleri ile de ünlü olduğunu düşünürsek buradaki madenlerle antik silahı da yap bitti gitti

Ayrıca Kaido'nun daha yeni yediği nasıl çalıştığını bilmediği bir meyveyle Rocks'ın yanında baş göstermesi çok kral hareket kanımca

Mother Flame örneklerini buradan almış olabilirler.

Bu kadar retcon ortada iken neden garp-roger vs rocks olacağını düşünüyoruz eminim oda retcon yedi bile
E. Oda: 300 yıl sonra NW'deki bilindik bir krallıkta bir heykel, altında da Yalancı Sengoku yazıyor :)

arkadaşlar tanrı vadisi bitmez bu bölüm sakin ful spoılerı bekleyelim önce garp ve rogerın xebecleri yenme olayı koca bi yalan çıkıcağını hiç sanmıyorum çünkü garpın bu dövüşün sonunda heryeri yara bere içindeydi illaki dövüşüyor olmaları lazım.
Kral, Garp sağda solda IM'in şeytanlaştırdığı Davy D. klanındaki garibanlara saldırmış, Kahraman ünvanını masum kanıyla almış namussuz. Xebec'le kapışmamış ama kapıştıysa da Xebec, yapma Garp, bu benim emmoğlu, bu da benim dayıoğlu, onlar masum deyip engellemeye çalışmış, Garp ise hızını alamayıp Xebec'e vurmaya kalkmış, anca böyle olmuştur yani :)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık