Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.3%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 17.0%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.3%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    106
Teach’in hem denizcilere hem de yonkoulara olan nefreti anlasilabilir bir sey. Ne denizciler kurtarmaya calismis ne de o donemin mevcut demirbaslari. Sadece Xebec olaylarin farkinda ve ona gore hareket etmis. Gemisine babasinin kilicinin adini vermis, Ochoku’yu yenip eski adasini ele gecirmis vs vs hepsi babasinin anisina yapilmis. Luffy gibi One Piece’nin var olduguna inaniyor belki de ilk amaci Nika meyvesini bulmakti basaramadi
Shanks'ın suratını çizdiği tarihle, Shanks'ın güneş tanrısı meyvesini çaldığı tarih aralığı uyuşuyor. Dediğin gibi o meyveyi almaya çalışmış ama başaramayıp vazgeçmiş, başka bir yol olarak karanlık meyvesine yönelmiş olabilir.

O değilde Teach 'e bakıp bu Xebec'in cocuk demeyen one Piece dünyası kördür. Herif tip olarak %98 babası:d görenin direkt Xebec 'in çocuk bu demesi lazım ( WB ,Shanks , Rayleigh felan )

Tanri Vadisi olaylari acikca gosterdi ki guc tek basina bir anlam ifade etmiyor. Elbaf’ta gordugumuz yazitlarda anlatildigi gibi zibilyon tane irkin bir araya gelip savasmasi lazim Oda bunu defalarca belli etti zaten. Luffy’in gucsuz oldugu asikar yardim etmesi gereken bir cok irk var Buccaneer olsun devler olsun Lunarian olsun balikadamlar olsun hatta gokten Enel bile gelirse sasirmam zira Gorosei’leri bile devlerin, Bonney’in yardimi ile yendiler. Im’i final boss olarak beklemiyordum ben ama Oda abimiz tanri kompleksine sahip birisi oldugu icin Im’i kendisi olarak tasarlayarak serinin icine etti ne diyelim saglik olsun

O değilde Teach 'e bakıp bu Xebec'in cocuk demeyen one Piece dünyası kördür. Herif tip olarak %98 babası:d görenin direkt Xebec 'in çocuk bu demesi lazım ( WB ,Shanks , Rayleigh felan )
Gorosei ile Teach hakkinda konusanin Shamrock oldugu kesin gibi zira Shanks olsa ne diye gidip Karasakal hakkinda konusmak istesin ki. Shanks’in Karasakal ile derdi nedir onu da anlamiyorum dusmanlar ortak degil mi zaten

• Like
Tepkiler: Tyr
Shanks,Shamrockdan daha büyük olabilir diye teori gördüm. Bu kaderin çocuğu muhabbeti hükümet tarafında da var. Garling,Shamrocku İmuya kaderin çocuğu diye tanıttı ve Shanksdan büyük diyerek. Shanksın daha büyük olduğunu biliyor. Shanks sonradan ortaya çıkınca onu kazanmaya çalışacak.

Linlin kaidoya vuruyor kaidoda tık yok kaido vuruyor linlin yerde sürükleniyor bu ikilinin arasındaki fark burdan belliymişde haberimiz yokmuş :/
Linlinin Kaidoya vurduğu yeri göremedim reis.

Bakarken şöyle bir sahneye denk geldim, ne diyorsun buna

Silver Axe a kafasında tac olan Marco tipli biri mi vuruyor yoksa ben mi dumanlı görüyorum :)

MFden beter yav, orda en azından kim kime tokat attı seçebiliyorduk, burda o da yok, berbat çizimler.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık