Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 65 61.3%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 17.0%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.3%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    106
Burada Lulusia mevzusu araya sıkıştırıldı bence yabana atılacak bir bilgi değil.

Eris Lulusia'da buluşmaktan bahsederken Lulusia'nın God Valley'e yakınlığından kaynaklı burayı seçtiğini düşünüyorum. Bu varsayımdan yola çıkıp şunu ekliyorum: Antik Silah savaş bittikten sonra God Valley'de yapıldı yakıtı Vegapunk'tan alınınca da God Valley'den Lulusia'ya test amaçlı gönderildi. Imu'ya neden Lulusia seçildi diye sorulduğunda en yakın orası derken yakınlık God Valley'e göre yani antik silahın yapıldığı yere göre yakınlıktı. God Valley'in madenleri ile de ünlü olduğunu düşünürsek buradaki madenlerle antik silahı da yap bitti gitti

Ayrıca Kaido'nun daha yeni yediği nasıl çalıştığını bilmediği bir meyveyle Rocks'ın yanında baş göstermesi çok kral hareket kanımca
Tanrı Vadisi Batı Mavide, Lulusia ise MJ'nin dibinde GLde yer alıyor. Yakın değiller yani.

E. Oda iyice bizim Yeşilçam'a bağladığı için kuvvetli ihtimal Lulusia Eris'in memleketi çıkar. Suriyelilerin bayramlarda Türkiyeye gelip gitmeleri gibi memlekete gidip geliyorlar :)

Acaba benim şaşırdığım şu Garp ve Roger nasıl Anlaştı
2 İhtimal var
1- Dragonu kurtardılar ve bu yüzden Garp hata olarak görüyor
2- Kutsal ejderlerdeki Shanks ve kardeşini gördü ve bu yüzden hata görüyor.

Lan bu kapak hikayesi çok bir şey anlatmış gibi bir de bitti mi? Hayır bu lanet hikayenin bitmesine sevindim ama hatırladığım kadarıyla Kozuki Moria dışında hiç ilgi çekici bir şey yoktu. O da orta seviye bir ilgi çekiciliğiydi de neyse.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık