Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kutsal şövalyeyi kim kesmiş spoılerda wb diyorlardı ama kimin saldırısı olduğunu göremedim ben.

birde bu şövalye hemen sonra kalkıp shamrocku alıyor bu kutsalları yaşlı gaban tek tek avlıyorken bizimkilerin avlayamaması saçma değilmi :(

bu kutsal şövalyeyi kim kesmiş spoılerda wb diyorlardı ama kimin saldırısı olduğunu göremedim ben.

birde bu şövalye hemen sonra kalkıp shamrocku alıyor bu kutsalları yaşlı gaban tek tek avlıyorken bizimkilerin avlayamaması saçma değilmi :(
Metinden anlaşılacak kimin saldırı yaptığı büyük ihtimal. Bu şekliyle WB yapmış gibi durmuyor evet.

Haydi Beyazbıyık uğraşmak istemedi diye kaçıyor diyelim.

Üçüne tek başına uçan Garp her türlü övgüyü hak eder.
Bunun altından güzel bir motivasyon çıkmazsa övemeyiz.
Korsanların motivasyonun geçelim hadi...
Dragon'un motivasyonunun temelini öğreniyoruz ki çok güzel bir hikaye olarak ilerliliyor. Zayıf ama iradeli. Sorguluyor, karar veriyor, yapıyor.

Garp; neee Roger'mı hemen geliyorum.... Eğer bunun altından çok iyi bir sebep çıkmazsa isterse gitsin tek yumruk ile Red Line'ı yıksın ne olacak yani...

Tek başına hocam teke tek savaşta alabilrmiş. sunulan argümanlar şunlar; efsanevi kılıç ve ölümsüz olması, bakotsu formunda hızlı olması.
bakotsu formunda hızlı olan adamı 2 no name dev yakalıyor :(
zorodada aynı kılıcın yeni nesili var zoro>garp felanmı dememiz lazım yani?

herşeyi geçtim nusjuro ve yakın seviyesinde olan 4 adam 1 adaya indi ve 2 dev+1 luffyi indiremediler değil nusjuro goroseilerin 5 tanesinin prıme garp veya rogerı yendiği bir senaryo gelmiyor aklıma egheaddeki facialarından sonra zaten yorgun zoro ile eşit çarpışan bi adama fazla anlam yüklemeye gerek yok.

yaşlı garpın arıkovanını nası bi hızla turladığını gördük bu adamın prıme hali ve ona yakın olan roger ile xebecinde bu hızlarda olduğunu hesaba katarsak nusjuronun yenilenme dışı hiçbi konuda söylenen isimlere üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum.

Sadece Apo'dan da kaçmıyorlar orada sayıca üstünler Kaido adamları ve orada düşmanın göbeğine dalmışlar. 4 kişiler. Karşıdakilerin hepsi meyveli. Ana savaş için güçlerini harcamamalılar. 4V1 Apoo durumu yok orada. Burada Garp korsanların arasında dalıyor. Yoluna çıkan tüm korsanlara karşı duruyor. İstediğiniz kadar bahane arayın.
Heh işte durum aynı.

WB Kaido ve BM, ganimet savaşı için güclerini Garpla gereksiz harcamamalılar :)

İşine gelen hikayeye ok, işine gelmeyene mee :)

Bazı sosyal medya platformlarında yabancı 2 IQ’lu insanların yorumlarını okudum, elemanlar Garp > Yonko (!) Shiki, Wb, Kaido, Big Mom demiş @Reiper
Ben de site kapalıyken maalesef Worstgen diye bir siteye maruz kaldım.

200 sayfa yorum var, belki 20 30 tane düzgün yorum anca çıkar, gerisi çöp ve gevezelik.

Bir de çok fazla hitap, alay, küfür var. Karakter fanları karakterlerin sürekli adlarını değiştirip ya alay ya övgü yapıyor.

Misal Rogera bu bölüm kaçalım dedi diye Dodger diyorlar

Karakterlere W L takısı koyup Waban falan yazıyorlar.

Parası kaç liraysa verelim de bizim siteye sahip cikalim. KF gibisi yok

Farkında değilsiniz sanırım ama Shakky'i ve hazineleri Roger korsanlarına kaptırıyorlar. Rocks tarafının elde ettiği tek şey Kaptanlarının ölümü ve Big Mom'ın çocukları döverek zorla ele geçirdiği meyve sanırım.

Bu arada halen "Garp'ın kurtardığı" denilen kutsal mallara elleşmediklerini de belirtelim.
Garpın koruduğu kutsalları WB kesiyor bu bölümde (Kutsal Şövalye) Garp hala tokat atmadı tek bir kutsala

Garpın Rocks tayfasini yok ettiginin Sengoku yalani oldugunu söylemiştim

Tayfanın yarisi isyan etti, onlari da Garp degil WB Kaido BM Shiki dovuyor.

Garp şuana kadar gecen bölüm attigi gülle disinda hiçbir çope zarar veremedi

bakotsu formunda hızlı olan adamı 2 no name dev yakalıyor :(
zorodada aynı kılıcın yeni nesili var zoro>garp felanmı dememiz lazım yani?

herşeyi geçtim nusjuro ve yakın seviyesinde olan 4 adam 1 adaya indi ve 2 dev+1 luffyi indiremediler değil nusjuro goroseilerin 5 tanesinin prıme garp veya rogerı yendiği bir senaryo gelmiyor aklıma egheaddeki facialarından sonra zaten yorgun zoro ile eşit çarpışan bi adama fazla anlam yüklemeye gerek yok.

yaşlı garpın arıkovanını nası bi hızla turladığını gördük bu adamın prıme hali ve ona yakın olan roger ile xebecinde bu hızlarda olduğunu hesaba katarsak nusjuronun yenilenme dışı hiçbi konuda söylenen isimlere üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum.
Nacizane fikirlerin için teşekürler hocam ve buraya bir aura toplayıcısı gerçek şeytan bırakmak isityorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık