Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkında değilsiniz sanırım ama Shakky'i ve hazineleri Roger korsanlarına kaptırıyorlar. Rocks tarafının elde ettiği tek şey Kaptanlarının ölümü ve Big Mom'ın çocukları döverek zorla ele geçirdiği meyve sanırım.

Bu arada halen "Garp'ın kurtardığı" denilen kutsal mallara elleşmediklerini de belirtelim.

Farkında değilsiniz sanırım ama Shakky'i ve hazineleri Roger korsanlarına kaptırıyorlar. Rocks tarafının elde ettiği tek şey Kaptanlarının ölümü ve Big Mom'ın çocukları döverek zorla ele geçirdiği meyve sanırım.
Güvenilmez bir tayfayla bir şeyler kazanamıyor Xebec , aynı kaderi sanırım oğlu da yaşayacak gibi çünkü Teachin de tayfa onu satacak izlenimi oluşmuştu . Oysa WB ve diğerleri hainlerle uğraşmasa onları durduracak bir güç yok adada şu an . Şu flashback serinin finali için çoğu şeye sinyal çakıyor bence

garpı umursamıyorlar dedikleri adamlar ecel terleri döküyor :)

bigmomun suratına bakmak bile garptan ne kadar tırstıklarını kanıtlamaya yetiyorken umursamamışlar diyen arkadaşların ne yaşadığını düşünmek istiyorum

Güvenilmez bir tayfayla bir şeyler kazanamıyor Xebec , aynı kaderi sanırım oğlu da yaşayacak gibi çünkü Teachin de tayfa onu satacak izlenimi oluşmuştu . Oysa WB ve diğerleri hainlerle uğraşmasa onları durduracak bir güç yok adada şu an . Şu flashback serinin finali için çoğu şeye sinyal çakıyor bence
Oda'nın ihanet konusunda ters köşe yapma çalışmasıydı o bence; 3-5 çöpe Beyaz Sakal üflese ölür zaten. Ben ihanet derken hep: Wb, Kaido, Linlin, Shiki gibi isimleri beklemiştim, konusu bile vardı forumda "Kimler ihanet eder." diye.

Rocks ekibinde ana kadro ihanet etmediği için Teach ve tayfasından farklı bir durum var bence ortada; zaten Teach'in durumu da ancak Teach kaybederse tehlikeye girer. Tanrı Vadisi'nde Rocks tayfasının hiç etliye sütlüye karışmadan kaçtığını/ihanet ettiğini düşünüyordum ama durum öyle değilmiş gördüğümüz kadarıyla. Bizim tayfanın biraz daha deli dolu hali bunlar; ilk tahmin ettiğimiz şekline geri döndü ekip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık