Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda ne adamsın yav, abartmanın cidden bir sınırı yok. Shanks yarım metreden tek yiyor ama bir de Loki'ye bak. :ehe:
İnsan ve antik dev farkı. Aslında devasa bedenler, ufak bedenlere kıyasen daha fazla hasar alırlar, bu fizik kanunudur. Oda’ya göre böyle bir şey yok. Beden büyüdükçe dayanıklılık da artıyor Oda’nın fizik kanunlarına göre.

Garp gibi bir adamı devre dışı bırakmazsınız . Çok ciddi güç gerektirir ki bu kısa vadede mümkün değil . Yani üçlü kaçtı çünkü Garpı yenmeleri mümkün değildi bu süreçte .

Roger ısrarla Whitebeard ile dövüşüyor :d hani la Xebec niye yok ortalıkta.

Birde kutsal şövalye çöplerini geçtim Garlingin şov yapacağını düşünüyorum çünkü buradan Garling ‘e artı yazacak şeyler olmuş ( tanıtım bölümünde şampiyon/kral deniliyordu )

Ve muhtemelen tahminler tutacak yani İmu Xebec’i kontrol edecek bir şekilde Garp ve Roger ise mecbur Xebeci yok etmeye çalışacak …

Xebecin aile geride çocuk öksüz kaldı ama gönül isterdi o çocuk büyüyüp babasının intikamı için Luffy reisle bir olsun İmu’ a karşı . Teachte o kumaş çıkmaz :d

Olm beş saniye sonra Roger’la kapışan adamı Garp’tan küçük görüyorsan, Garp > Roger’ı da kabul ediyorsun demektir. Bu da senin manga okuma beceriksizliğini gösterir. Senden beklenecek hareketler, şaşırtmadın.
WB'nin isteyerek Roger'la kapıştığını görmüyoruz ki? Kaç kaç nereye kadar kaçabilir? Mevcbur savaşacak da bu adam. Kaçabiliyorken Garp'tan kaçtığını gördük ama. Bahane aramayın şu sahneye daha fazla.

Shamrock gizli devrimci teoriler boşa düştü . Gerçek pislik çıkacak Shamrock .

Shanks tırnakları ile kazıya kazıya zirveye çıkmış . Shamrock zengin ailede özel hocalardan eğitim almış . Shanks kuru ekmekle aç karnına haki kasmış Shamrock özel yemeklerle şık pahalı kılıçlarla eğitim görmüş . Günün sonunda Shanks daha güçlüdür ama öyle de bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık