Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Şu bölüm çıksa da @Smoker bölüm konusunda Garp'ı yasaklasa ya. En azından övülmez de yerilmez de, rahatlarız. :D
Şu an fanlar da haterlar da doğrudan Garp'ı değil, Garp üzerinden birbirlerini eleştirir durumda. :D
Kısıtlamak istemiyorum kimseyi, ama ben de sıkıldım artık bu Garp'a sallama/Garp'ı savunma olayından. 600 tane yorum var konuda, Garp'la alakası olmayan yorum sayısı elli falandır.

Yalnız bu Karasakal'ın hikayesi acayip bir şey çıkacak gibi. Hani şöyle ucundan da olsa çocukluğunu görünce çıkıp dünyayı yıkmak için geçerli nedenleri ve motivasyonu var herifin. Thanos gibi bir şeymi yapacak ne yapacak anlayamadım. Şöyle 1-2 sene aralıksız Teach yazsa keşke.

Xebec'in herkesi aynı fikirde tutmaya çalışması, sonunda burada olanları daha da trajik hale getirecek. Eğer tam da gelmeden önce konuştukları şey buysa, Xebec tek başına hareket etmeye karar verdiği anda, aralarındaki tüm ekip çalışması suya düşer. Big Mom'ın sonunda Kuma, Ivankov ve o iki DF ile birlikte olduğunu biliyoruz, ancak henüz diğerlerinin nereye dağıldığını bilmiyoruz.

Yalnız bu Karasakal'ın hikayesi acayip bir şey çıkacak gibi. Hani şöyle ucundan da olsa çocukluğunu görünce çıkıp dünyayı yıkmak için geçerli nedenleri ve motivasyonu var herifin. Thanos gibi bir şeymi yapacak ne yapacak anlayamadım. Şöyle 1-2 sene aralıksız Teach yazsa keşke.
Karasakal ile ilgili merak ettiğim 2 soru var;
1- "Onlar" kim.
2- Hiç uyumaması Karasakal'a ait bir özellik mi yoksa ırkına/klanına ait bir özellik mi?

Bu ilk soru muhtemelen Karasakal'ın dünyayı yıkma sebebini açıklar. Xebec ölmeden önce Karasakal'a bir şey mi yaptı?

Ne kadar üzücü geçmişi olursa olsun,Edward Newgate'e ihanet etti. Ona acıma hakkını kaybetti.

Kuma'nın hayatı ondan aşağı kalır değil. Dünyayı yıkmaya değil masumları kurtarmaya odaklandı.

1- "Onlar" kim.
2- Hiç uyumaması Karasakal'a ait bir özellik mi yoksa ırkına/klanına ait bir özellik mi?

Bu ilk soru muhtemelen Karasakal'ın dünyayı yıkma sebebini açıklar. Xebec ölmeden önce Karasakal'a bir şey mi yaptı?
"Onlar" en büyük gizemlerden biri zaten. Baya teori var bunlardan birisi elbet tutar.

1- "Onlar" kim.

Orijinal yazıda Nami ve Luffy, あいつ (aitsu) kelimesini kullanır. "Aitsu", işaret zamirlerinden oluşan üçlünün bir parçasıdır; diğer ikisi "koitsu" ve "soitsu"dur. "Koitsu" ("kore" ve "kono" ile birlikte), konuşana yakın bir şeyden bahsederken kullanılır. "Soitsu" ("sore" ve "sono" ile birlikte), alıcıya yakın bir şeyden bahsederken kullanılır. "aitsu" ("are" ve "ano" ile birlikte), hem konuşandan hem de alıcıdan uzakta bir şeyden bahsederken kullanılır.

Ayrıca, -itsu ile biten üç kelime bir kişiden bahsederken kullanılır . "Koitsu" "bu kişi" anlamına gelir, "soitsu" "o kişi" anlamına gelir ve "aitsu" da "o kişi (orada)" anlamına gelir, ancak bunların konuşmacıdan ve alıcıdan uzakta oldukları ima edilir.

Ve sonra Zoro, muhtemelen "あいつら" (aitsura) olduğunu söylüyor. -ra eki sadece bir çoğul eki, yani "o kişi" "o insanlar" oluyor - ya da bizim durumumuzda daha doğru bir ifadeyle, "o adam (oradaki)" "o adamlar (oradaki)" oluyor.

Bu, Zoro'nun BB'nin ekibinden bahsettiği anlamına gelebilir. Ama BB'nin ekibinden olduğunu açıklamayan Doc Q dışında hiç tanışmadılar. yoksa Nami neden Zoro ve Luffy'nin ne demek istediğini sorsun ki, değil mi? BB'nin ekibinden bahsediyorlardı"dan daha fazlası var.

Ek olarak, BB'nin başkalarına hitap etme şekli de değişiyor, hatta bazen bölümler arasında bile. 223. bölümde, Luffy vb. ile konuşurken hem お前 (omae) hem de おめェ (omee) kelimelerini birbirinin yerine kullanıyor gibi görünüyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık