Bölüm niye hâlâ çıkmadı ?
Scanner 8 saattir Xebec ve Dragon'un toşbillerini dijitale aktarmakla uğraşıyor ondan gecikti.Bölüm niye hâlâ çıkmadı ?
Ya kardeşim devrimmi beklenıo bu adamdan yoksa işini bırakmasını denizcilerle korsan avlıyor işte ömrüde bunla geçti.Önemsemiyor demeyelim de istesede bir şey yapamaz tıpkı Garp gibi diyelim.
Son yıllarda beni One Piece'e tekrar bağlayan şey oldu. Özellikle animede harika işlendiğini düşünüyorum o kısımların. Eski One Piece tadını bir o verdi. Xebec nasıl bilmiyorum artık animede gelince izleriz.Kuma'ya üzümlü kekim diye bakıyorum valla yüreklerimizi dağladı. Draması en zirve hikaye Kuma'da. One Piece'in ilk arclarını anımsattı hikayesi.
Adam ne acılar çekti marineforda yinede koby kurtararak acısını dindirmiş ve korsanlara korku salarak efsaneliğini göstermiş oldu.Ya kardeşim devrimmi beklenıo bu adamdan yoksa işini bırakmasını denizcilerle korsan avlıyor işte ömrüde bunla geçti.
Emrinde olanlar sonra ne yaptıysa yaptı, Xebeci baģlamaz ki.Xebecin kötülük yaptığı panel yok denmişte emrinde olanlar Shiki-Big Mom-Kaido gerisi de çok iyi kişiler değil. Wb bile yağmacının teki