Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Bikaç saat foruma girmeyelim belki yorumlar değişir dedik ama olay gene garp 3-4 tane arkadaşın zerre mantığa oturtulmamış garp yorumlarına cevap vermek dışı forumda op konuşamaz olduk.

Hayır yorumları okuyorum hepsi aynı olayları savunuyor ve bu argümanların çoğunada cevap verildi zamanında yani forum artık döngüye girdi.

@Smoker benim haddime değil ama bazı spoıler yorumlarından spoıler konusu dışı konuştuğum için çok banlandığımı hatırlıyorum şuan bölümde tek yaptığı şey 2-3 top fırlatmak olan birisine haterlık kusulmasını izlemek zorundamıyız? Sohbete dahil olmak istesek tek yapılabilcek şey garpa kusulan nefrete karşı savunma yapıp tekrara düşmek.
Dediğim gibi bu konuda gerekli adımları atarız bölüm yorumları açılınca.

Bu şövalyeler bizim tayfayla baya baya eşleştirilir, Enies Lobby sonrası ilk defa adam akıllı dövüşler görebiliriz ama Zoro ve Sanji'ye rakip olabilecek bir tip yok bunlarda; Yc1 havası bile vermiyorlar, 38 yılda biraz güçlenmişlerdir diyeceğim ama Sommers'in durumu da ortada. Tanrı Vadisi çok uzamazsa aynı şövalyelerle Elbaf'tan devam edebiliriz.

Bölümde 4 tane önemli karakter gözüküyor; Xebec, Roger, Dragon ve Garp. Millet Garp niye konuşuluyor diyor. Bölümde Garp gözükmüyor ama öylesine konuşuyoruz işte.
Bölüm içindeki Garp hakkında konuşulsa sıkıntı yok ama gidip neden Marineford'da Ace'i kurtarmadı konuşuluyorsa sıkıntı var demektir. Çünkü konu bu değil.

Bucaner muhabbeti hiç hoşuma gitmedi. Kumadan girmişti o olaya şimdi ne alaka? Kaldı ki BB ile Annesi o kadar alakasız ki? Anne ve baba ayrı alakasız. Teach kime çekmiş? Yemin ediyorum hafif şişman kıvırcık saçlı bir kadın bekliyordum ki… Aaa annesine benziyor muhabbeti yapayım. :artiz:

Aslında mükemmel bir bölüm olacakken Garp gelip herşeye limon 🍋 sıkmış... Ne işin var kardeşim orda senin... Şuna bak... 3 D birbirini yedi olan xebec e oldu.

Ama Ada da bir şekilde yok olmuş. Sanırım Roger ve Xebec ı yok etmek için God valley antik silahlarla yok edilmiş bence.

O değilde Teach ün yüzüne bakın. Korktuğu hali inanılmaz. İmu yu yenecek olan kesinlikle Luffy değil Blackbeard olacak b. ence

Bucaner muhabbeti hiç hoşuma gitmedi. Kumadan girmişti o olaya şimdi ne alaka? Kaldı ki BB ile Annesi o kadar alakasız ki? Anne ve baba ayrı alakasız. Teach kime çekmiş? Yemin ediyorum hafif şişman kıvırcık saçlı bir kadın bekliyordum ki… Aaa annesine benziyor muhabbeti yapayım. :artiz:
Bukaner muhabbetinin bağlanacağı yer:
Geliyor gelmekte olan. Reis boş yere Luffy/Nika çakması değil.

Bölüm içindeki Garp hakkında konuşulsa sıkıntı yok ama gidip neden Marineford'da Ace'i kurtarmadı konuşuluyorsa sıkıntı var demektir. Çünkü konu bu değil.
Bölümden yola çıkılarak Garp konuşuluyor, savunmak için farklı noktalardaki Garp’tan bahsediliyor, öyle konu dallanıp budaklanıyor. Tanrı Vadisi olayı uzun zamandır merak edilen bir mevzu. Detaylar açıklandıkça içindeki karakterlerden daha çok söz ediliyor. Özellikle Garp, Xebec ve Roger özelinde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık