Normalde bu muhabbetlere girmeyi sevmiyorum ama muhabbetin içinde bende olduğum için yazıyorum. Arkadaşlar şu bölümlerde Garp konuşmanın neresi garip yahu? Adama laf atılmasına sebep olan olaylardan birine geldik kaç bölümdür. Her şeyi geçtim ben bu karakteri sevmek zorunda mıyım…? Ayrıca kendinizde sürekli aynı şeyleri tekrar ederek Garp savundunuz kaç gündür. Her şeyi geçtim… forum ne zamandır ölü. Bu karakter muhabbetleri olmasa 10 sayfayı geçmiyordu yorumlar. Seriden zevk alan kişi kalmadı nerdeyse… artık eskisi gibi heyecanlanmıyor kimse. Yani dünya meselesi yaptınız resmen. Çok garibime gidiyor böyle şeyler benim… :d
+1...
Şu bölümlerde, ki içinde Garp var bölümün, Garp eleştirisi yapılmasın demek tek kelime ile zırvalamak.
Biri de sadece bölümde olan yorumlansın yazmış.
Te Allam, o zaman kapatın Bölüm Yorumlarını, metin belli değil mi, Garp ne yapıyor gülle atıyor, yorumlanacak bir şeyi yok
@Smoker kare kare bölüm analizi yapsın konu cevaba kapalı olsun kimse bir şey yazmasın. Ileriki tahminler için ayrı konu açılsın, diğer tartışmalar da genel tartişma konusunda yapılsın.
Bencede böyle olacak. Xebec dost düşman ayırmadan saldırırken, Garp istemeden de olsa kutsalları kurtarmış olacak.
Bogard. Sağ kol vs sağ kol.
Işınlama ve Imu olduğu için hükümetin eli çok güçlü zaten.
Gunko, Imu'nun tezahürü; Garling gelmezse Luffy'nin rakibi olur o. Oda'nın klasik rakibi övme senaryosu gördük biraz.
Sommers Robin'e ters bir rakipti. Sanji, Sommers'e kalın gelir; o Franky'nin rakibi olur.
Killingham'a Chopper yeter.
Hasar verme muhabbeti bir şekilde çözülecek; Luffy hakisini paylaşıverir bizimkilerle.
Yahu IM Rocksın içine girse niye kutsallara saldırsın ki, gider korsanlara saldırır, azcık mantık, şeytanlaştırma da aynı, IM niye Rocksü güçlendirsin, hiç mantikli değil
WB 2 yıl sonra Prime olmuş, Bogart tutamaz bence hele ki deprem meyvesi var, tutsa bile 1 saat bile sürmez süpürür WB
Gunko derken IM içine girmeden önceyi kastettim. Im içine girmeden bile hayvan gibi güçlü.
Şuan zaten IM içine girdi mecbur Luffy savaşacak.
Sommers ve Killingham seni çok üzecek reis söylemedi deme