Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Luffy orada ben Luffy'nin diyor.Hatta benim NİKAYLA ALAKAM YOK DİYOR.Düzgün okuyalık lütfen.Formuna Nika diyorlar o kadar.
Burada Oda, öldürdüğü Luffy'i yerine aşırı torpilli ve çizgi filmle donattığı Nika hortlağını çıkartıktan sonra One Piece'i Luffy için takip edenlerin sayısını kaybetmemek için batırdığı seride ölen Luffy'e sürekli "ben Luffy'im" diyerek seriyi kurtarma çabalarına girişmesine sebep oldu.

Yahu IM Rocksın içine girse niye kutsallara saldırsın ki, gider korsanlara saldırır, azcık mantık, şeytanlaştırma da aynı, IM niye Rocksü güçlendirsin, hiç mantikli değil
Xebec kadar güçlü birini kontrol edemiyordur, sadece şeytanlaştırıp bırakır ortama.
WB 2 yıl sonra Prime olmuş, Bogart tutamaz bence hele ki deprem meyvesi var, tutsa bile 1 saat bile sürmez süpürür WB
İksinin de çapı net değil. Rütbe eşleştirmesi normal o yüzden. Bizim bildiğimiz Beyaz Sakal'ı hesaba katarsak Garp-Roger vs Xebec-WB olması gerekir zaten.

Gunko derken IM içine girmeden önceyi kastettim. Im içine girmeden bile hayvan gibi güçlü.
Sabo olayında Gunko'nun tekniğine benzer bir güç kullanmıştı Imu. Neyse dediğim gibi şov yaptırıyor Oda. Bir kişi yazmıştı forumdan "Jinbei bile Hasır Şapka nerfü yedi." diye.
Şuan zaten IM içine girdi mecbur Luffy savaşacak.
Zaman sınırı vardır, geri çekilip yerine Garling ve Shamrock'ı; Luffy ve Loki için gönderir diye bekliyorum.
seni çok üzecek
Bunu senden duymak çok ironik.:D

Burada Oda, öldürdüğü Luffy'i yerine aşırı torpilli ve çizgi filmle donattığı Nika hortlağını çıkartıktan sonra One Piece'i Luffy için takip edenlerin sayısını kaybetmemek için batırdığı seride ölen Luffy'e sürekli "ben Luffy'im" diyerek seriyi kurtarma çabalarına girişmesine sebep oldu.
O mantığa bakarsak Yamato'da Lucci'de öldü onların yerine Makami ve Leopar geçti.Nika seriye uyumlu şekilde geldi.
Serinin temeli nedir?
Özgürlük
Nika ne tanrısı kısaca?
Özgürlük tanrısı
Tek uyumsuz yanı Gorosei'ler daha önce neden harekete geçmedi?
Bunun sebebini Egghead'de gördük.

Bölümden yola çıkılarak Garp konuşuluyor, savunmak için farklı noktalardaki Garp’tan bahsediliyor, öyle konu dallanıp budaklanıyor. Tanrı Vadisi olayı uzun zamandır merak edilen bir mevzu. Detaylar açıklandıkça içindeki karakterlerden daha çok söz ediliyor. Özellikle Garp, Xebec ve Roger özelinde.
Onun ben de farkındayım. Demek istediğim, iş "Garp hükümet köpeğidir. Hayır Garp kahramandır." mevzusuna gelince Garp'ın kendi konusuna geçip orada konuşmaya devam edebilirsiniz. Hem böylece bu ve buna benzer konularda gereksiz Garp konuşması (Yok Garp neden MF'de Ace'i kurtarmadı falan filan gibi) geçmez.

Normalde bu muhabbetlere girmeyi sevmiyorum ama muhabbetin içinde bende olduğum için yazıyorum. Arkadaşlar şu bölümlerde Garp konuşmanın neresi garip yahu? Adama laf atılmasına sebep olan olaylardan birine geldik kaç bölümdür. Her şeyi geçtim ben bu karakteri sevmek zorunda mıyım…? Ayrıca kendinizde sürekli aynı şeyleri tekrar ederek Garp savundunuz kaç gündür. Her şeyi geçtim… forum ne zamandır ölü. Bu karakter muhabbetleri olmasa 10 sayfayı geçmiyordu yorumlar. Seriden zevk alan kişi kalmadı nerdeyse… artık eskisi gibi heyecanlanmıyor kimse. Yani dünya meselesi yaptınız resmen. Çok garibime gidiyor böyle şeyler benim… :d
Ben mi yanlış düşünüyorum? İşler "Garp neden Ace'i kurtarmadı? " veya buna benzer spoilerden alakasız Garp mevzularına gelince "Baylar bayanlar, konuşmaya bu konudan devam edelim. Bu spoiler konusu gereksiz Garp konuşmasıyla dolmasın." diye uyarı/mesaj atıp bahsedilen konudan konuşmaya devam edemez misiniz?

+1...

Şu bölümlerde, ki içinde Garp var bölümün, Garp eleştirisi yapılmasın demek tek kelime ile zırvalamak.

Biri de sadece bölümde olan yorumlansın yazmış.

Te Allam, o zaman kapatın Bölüm Yorumlarını, metin belli değil mi, Garp ne yapıyor gülle atıyor, yorumlanacak bir şeyi yok @Smoker kare kare bölüm analizi yapsın konu cevaba kapalı olsun kimse bir şey yazmasın. Ileriki tahminler için ayrı konu açılsın, diğer tartışmalar da genel tartişma konusunda yapılsın.
Bana ithafen mi dedin bilmiyorum ama yine de bana demişsin gibi cevaplamak istiyorum. Garp eleştirisi yapılmasın demek tabii tek kelime ile zırvalamak. Olay, iş çığrından çıkınca Garp'ın kendi konusunda konuşmaya devam etmek. Bu kadar basit. Şahsen benim 1160 Spoiler diye girdiğim konuda alakasız Garp mesajları görmek hoşuma gitmiyor ve belli ki bu konuda yalnız değilim.

Luffy ölmedi, gerçek Luffy'i bir hatırlayalım, Nika işleri halledebildiği için şimdilik ortaya çıkmıyor Kral:
Nika şöyle bir şey:
Nika işleri halledemediğinde "Gözleri Çizgili, Sinirli Gerçek Luffy" ortaya çıkacak ve yakacak gezegeni.

Monkey soyunda genetik demek ki şu şeytani bakış:

Bogard reis gene aynı pozda hiçbir şey yapmadan duruyor, bakalım bin bölümdür Oda'nın sakladığı bu gizemli kutudan ne çıkacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık