Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Roger o dönemler baya çöpmüş, daha sonraki kk'lığa giden yolculuğu onu yine hatırı sayılır bir konuma getirse de Xebec denizlerdeyken Roger'in forsu yokmuş orası net yani. Şakki bile Xebec'in adasını tercih etmiş, bir karakter Sanji gibi çizilirken bile + toplamayı nasıl sürdürebilir? Şakki'nin ayakları altında çizilmediği sürece sorun yok şimdilik.

Yukarda Luffy reyizin ne hatası var yazılmış ben ayrıca Garp için de paragraf açacağım;

Luffy, düşünmeden rakibe dalaşan ve ekibini tehlikeye atan bir maceraperestten başka bir şey değil; kaptan gibi sorumluluk almıyor, korsan temalı bir mangada korsan kaptanı olmayan tek insan olabilir halbuki serinin başlarında tayfa kurmam lazım diye fellik fellik adam arıyordu ne oldu o çocuğa? Ha bir de ekibini her zaman sıkıntıya sokan narsist biri. Roger’e biraz da burdan benziyor ama Xebec ya da WB ile liderlik konusunda kıyaslayamazsın haa Garp var bu herif ise ailesini korumak yerine ‘adalet’ bahanesiyle kaderlerine sırtını dönen biri. Luffy zaten dedesine çok benziyor. İkisini kahraman yapan tek şey, etraflarındaki insanların abartılı pohpolamaları:)

Oda’nın bu seride rezil etmediği karakter kalmadı. Bu kadar efsane olay varken… adam efsaneleri aynı kadın için komedi malzemesi yaptı resmen. Bunu meselabir kaç karakter üzerinden yapsa… kadın düşkünü diye belki gülersin ama adam herkesi bu şekle sokmuş. Ben şahsen İm’in odasına sızmış… Amiral indirmiş manyak bir adam olan Xebec’i böyle görmek istemezdim. Aynı şekilde diğerlerini de bir ağırlıkları vardı çünkü. Mesela Rayleigh ve Garp bu Fb de ağırlıklarını korumuş oldular. Yazık daha ne kadar serinin içine edilebilir dedikçe daha da batırıyor adam. Helal olsun bu da bir başarıdır… :d

Benim bu bölümden çıkardığım sonuç Hancock rocks tayfasını teklermiş ağa tiplere bak ya
Kuja korsanları Roger tayfasını defalarca yenmişler ama Rocks için öyle bir şey söz konusu bile değil, çünkü Kujalıların o dönemki lideri de Rocks tayfasında :)

Shakkyden etkilenenler de Rocks, WB, yanlış görmediysem John ve 1-2 kişi daha, ekibin diğerlerinin etkileneceğinin garantisi de yok.

Bu seride Güzelliğin Gücünden etkilenmeyen bir sürü adam var, Dof, Kuma, Smoker, Teach gibi, Luffy'fanlara bakmayın onlar bir Luffy bir Garp bakmaz sanıyorlar :)

Kadından etkilenmek rezillik değil, Oda bunu yansıtırken karakterleri rezil duruma sokuyor. Bunu da önceki mesajlarımda açıklamıştım. Hatta bu son görseller çıkmadan önce yazdım bunu. Beni yanıltmadı.
Ya haklısın şu saçma sapan reaksiyonlar çok tilt edici hele animede ses efektleri kalp sesi falan mide bulandırıyor. Şu karakterler ciddi bi yüz ifadesi ile içinden " çok tatlı " Falan dese hem güzel hem komik bi sahne olucak

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık