Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Ulan acaba one piece bir kadın mı ve wb de one peice gerçek demek isterken harbiden orada bir kadın var demek mi istedi acaba.
Dostum şaşırmam valla. Hatta bu abaza topluluğunun haline bakılırsa Joy Boy bile güzel bir kadın çıkabilir. Roger sırf o yüzden "keşke seninle aynı zamanda yaşasaydım" demiş bile olabilir ahhahajdjfjkf

Yahu bizim saçma bulduğumuz şey zaten Xebec'e ölümünden 14 yıl sonra efsane denmesi. Sen bunu mantıklı kılan başka bir örnek bulman lazım, tartışma konusundan örnek mi olur :)
Yok reis, benim dediğim orada tam olarak “14 yıl sonra denmeye başlandı, öncesinde denmiyordu” yazmıyor. Orada bkç’de efsane diye anılacaklardı diyor. Bkç’de anılacak olmaları, şu an da anılmaması için bir engel değil.

Klasik Luffy fanları başlamışlar gene. Luffy ve ona dair her şeyi ölümüne savun, hatalı ya da yanlış bir şey olsa bile ses çıkarma; eleştirenleri de, onların sevdikleri karakterler üzerinden vur. ''Sizin karakter de şöyle böyle...'' vs.
Adamlarda hiçbir şekilde sevdikleri karakterin hatasını görme, kabul etme, eleştirme diye bir şey yok.
Bu kadar zor olmamalı ya, Roger da gevşek, rezil bir hale geldi WB de, Xebec de. Daha öngörüş konusunda demiştim Xebec fanı olabilirim diye, şu an vazgeçtim mesela.
Siz önce hata kabul etmeyi, karakterlerin eksi yanlarını eleştirmeyi öğrenin de, ondan sonra millete laf edersiniz.

Shakky için şekilden şekle giren her karakter rezil benim gözümde. Hiçbir ağırlıkları da yok. Sanji tayfa hepsi.
Bi kadından etkilenmek neden rezil olmak oluyor bütün karakterler sizin o %100 havalı hiçbir falsosu olmayan karakter kalıbına uymak zorundamı

Klasik Luffy fanları başlamışlar gene. Luffy ve ona dair her şeyi ölümüne savun, hatalı ya da yanlış bir şey olsa bile ses çıkarma; eleştirenleri de, onların sevdikleri karakterler üzerinden vur. ''Sizin karakter de şöyle böyle...'' vs.
Adamlarda hiçbir şekilde sevdikleri karakterin hatasını görme, kabul etme, eleştirme diye bir şey yok.
Bu kadar zor olmamalı ya, Roger da gevşek, rezil bir hale geldi WB de, Xebec de. Daha öngörüş konusunda demiştim Xebec fanı olabilirim diye, şu an vazgeçtim mesela.
Siz önce hata kabul etmeyi, karakterlerin eksi yanlarını eleştirmeyi öğrenin de, ondan sonra millete laf edersiniz.

Shakky için şekilden şekle giren her karakter rezil benim gözümde. Hiçbir ağırlıkları da yok. Sanji tayfa hepsi.
Hayırdır usta? Luffy reyizin ne hatasını gördün?

Bi kadından etkilenmek neden rezil olmak oluyor bütün karakterler sizin o %100 havalı hiçbir falsosu olmayan karakter kalıbına uymak zorundamı
Kadından etkilenmek rezillik değil, Oda bunu yansıtırken karakterleri rezil duruma sokuyor. Bunu da önceki mesajlarımda açıklamıştım. Hatta bu son görseller çıkmadan önce yazdım bunu. Beni yanıltmadı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık