Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Örneği yok işte, olsa haklısın.

Yukarıya yazdım, alıntıladım görmemişsin herhalde.

Roger korsanları Kuja korsanlarına yeniliyorlar. Basbayağı savaş hali hakim, Gaban silah çekiyor, dayak yeyince Roger kılıcını çekiyor o da dayak yiyor. Buna güzelliğin gücü diyebilirsin, onu da başka yorumda Alvida için yazdım, E. Oda'nın uydurduğu bir güç unsuru bu.

Bu bölümde ne Rocks ne WB dövüş kaybetmiyor, kadın bar açmış, açılışa gidiyorlar. Aynı şey değil yani. :)

Basbayağı kaybetmiş Roger tayfası, kafasında şişlik var adamın, dayağını yeyip oturmuş :)

WBnin donunu vermesi, halabın bıyığı olsaydıya benziyor, olursa konuşuruz, şuan uydurup duruyorsun :)
Ne savaşı yav dalga mı geçiyorsunuz. Ellerinde güllerle savaşa mı gidiyorlar. Kaçamak yorum yapmayın. Az objektif olun.:(

Beyler galiba garp haraldı denizcilere istemiş raw panel çok net değil ama bağlamsal olarak böyle bi ihtimal var gibi duruyor.

Rogerı gömenler wb gömsün şimdi haydi? Shakkye aşık oldu diye rogerı kepaze ettiniz roxla wb ye ne diyceksiniz garpa yazdı gene iyimi bide rayleighe :D

Klasik Luffy fanları başlamışlar gene. Luffy ve ona dair her şeyi ölümüne savun, hatalı ya da yanlış bir şey olsa bile ses çıkarma; eleştirenleri de, onların sevdikleri karakterler üzerinden vur. ''Sizin karakter de şöyle böyle...'' vs.
Adamlarda hiçbir şekilde sevdikleri karakterin hatasını görme, kabul etme, eleştirme diye bir şey yok.
Bu kadar zor olmamalı ya, Roger da gevşek, rezil bir hale geldi WB de, Xebec de. Daha öngörüş konusunda demiştim Xebec fanı olabilirim diye, şu an vazgeçtim mesela.
Siz önce hata kabul etmeyi, karakterlerin eksi yanlarını eleştirmeyi öğrenin de, ondan sonra millete laf edersiniz.

Shakky için şekilden şekle giren her karakter rezil benim gözümde. Hiçbir ağırlıkları da yok. Sanji tayfa hepsi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık