Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 120 78.9%
  • Orta

Kullanılan: 22 14.5%
  • Kötü

Kullanılan: 10 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    152
İşte Xebec, o saydığın karakterler gibi başrol değil, @Alpamis ın anlamadığı nokta burası. :)

O sohbette ben Xebec'in Roger'dan 1 kuşak önceki dönemden olduğunu savunuyorum, Alphamis de Roger'la yaşıt olduğunu iddia ediyor. Roger, Xebec amiral keserken 21 yaşında, korsan olduğu bile meçhul, 23 yaşında daha çaylak olacak, o yüzden Xebec'in o dönemde 21 yaşında olma ihtimali 0. Yüzde 1 ihtimal bile vermiyorum. :)
Benim bir iddiam yok. Oda üçü için de gençlik ateşiyle kanları kaynıyor dedi. Ben bu bilgiyi söylüyorum sana.

Yoksa ben de senin gibi bu bilgiden önce Rocks'ın Roger ve Garp'ın bir jenerasyon üstü olduğunu düşünüyordum.

Belki de luffy gerçekten lastik meyvesi yediğini zannettiler. Değilse bile birçok kere luffy için adam gönderildi. Kuma ihanet etti luffyi bıraktı. Akainu öldürecekti gene başka durumlar oldu. Hep bir şansla kurtuldu. Lucci kesin öldürür dediler o da kaybetti. En son wanoda öldürttüler. Gene uyandı. Aslında gorosei durumun farkındaysa ellerini bulaştırmadan işi gayet de bitirdi.

Belki de luffy gerçekten lastik meyvesi yediğini zannettiler. Değilse bile birçok kere luffy için adam gönderildi. Kuma ihanet etti luffyi bıraktı. Akainu öldürecekti gene başka durumlar oldu. Hep bir şansla kurtuldu. Lucci kesin öldürür dediler o da kaybetti. En son wanoda öldürttüler. Gene uyandı. Aslında gorosei durumun farkındaysa ellerini bulaştırmadan işi gayet de bitirdi.
Lucci Nico Robin için gönderildi. Cp 9 Robin dışındaki hasır şapkaları görmezden geliyordu. Bırakıp gittiler zaten. Luffy kendi gitti dövüşmeye Lucci ile. Hükümetin umurunda değildi Robin dışındakiler.
Kuma'nın oraya gönderilme nedeni eğer Moria'da yenilirse shichibukai sisteminin tüm karizması ve caydırıcılığının lekelenecek olmasıydı. Luffy ve meyvesi için gönderilmedi.
Akainu ise Dragon olayından sonra ilgi gösterdi luffy'i elemeye kişisel olarak. Adam zaten oraya ayak basan herkesi infaz etmek istiyordu.
Seri içinde Luffy için dolaşan bir Smoker'dı onunda kendi nedenleri vardı.
Gorosei'nin bu olaylarla Luffy odaklı bir ilgisi yok.
Wano da zaten nika olayı kesinleşmişti Oda'nın kafasında.

1. Sırıtır ve Nika telaffuzu nasıl bir kanıt oluyor? Diğer şeyler de aynı şekilde. Bana kanıt göster lütfen, "böyle olması lazım"la olmuyor o işler.

2. Kendin demissin, Dragon'un oğlu olması yüzünden peşine düşülüyor, meyvesiyle hiçbir alakası yok. Meyvesinde dair hiçbir şey söylenmiyor.

O başka bir konu, ben sana iddia ettiğin gibi birinci bölümden beridir olan kanıtları soruyorum. Halen bana somut bir şey gösterebilmiş değilsin.
Benim anlamadığım nokta, Oda meyvenin peşine düşülmemesini 5'linin ağzından çıkan sözlerle engelleyebilirdi. Halihazırda Gomu Gomu'nun Nika meyvesi olduğunu bilmeseler ve sonradan uyanışın haberini aldıktan sonra, "meyvenin bizden saklandığını biliyorduk, demek bu meyveymiş" gibi birşey çıksa yeterdi. Yani kolaylıkla toparlanabilecek bir mevzu. Hadi meyveye retcon çektin, bari tutarlı çek bu retconu.

Geçmişte Oda roportajlarının birinde kendisi direkt olarak Luffy'e lastik gibi basit bir meyveyi bilerek verdim şeklinde konuşuyordu.

Okuyucunun Luffy'nin uyanışından beklentisi zaten aynıydı, Nika olmasına gerek yoktu, etrafını lastiğe çevirmesi ve esnekliğini çok yüksek seviyelere çıkarması uyanıştan beklenen şeydi.

G4 Luffy'nin Tiger Man, Hawk Man vb. modlarını da görebilirdik. Ayrıca vuruşlarına kral haki eklemeyi zaten öğrenmişti bunu G3 G4 seviyesinde görmek isterdim ben açıkçası.

Vitesleri birleştirmesini isterdim G3+G4, G2+G3 gibi bir sürü alternatif yapabilirdi. Kral hakili Jet King Kong Gatling gibi bir saldırı hayal edin.

Ama Oda Luffy'e mistik bir güç vermek istedi, kalbi atarken çıkan davul sesi muhtemelen Imu'nun dönüştürdüğü şeytanları tekrar eski haline getirecek gibi saçma salak bir etkisi olacaktır. Bu da ister istemez insanları Luffy'den soğutuyor.
Genel olarak katılıyorum ama gomu gomu gibi normal bir meyve ve bu meyvenin uyanışı gerçekleşecek olsaydı güç anlamında eksikler kalırdı. Luffy'nin bu denli güçlenmesini, Kaido'yu yenecek seviyeye bu yaşta çıkmasını ancak bu meyve açıklar. Evrende kimse bu yaşta Yonkou gücünde değil. Ya zaman atlaması lazımdı ya da böyle asırlardır süren bir mücadelenin kilit meyvesini yemiş olmak gerekiyordu.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık