Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 120 78.9%
  • Orta

Kullanılan: 22 14.5%
  • Kötü

Kullanılan: 10 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    152
1 Luffy uyanış aćmıyor, ne oldugunu bilmediğin şeyi nasil basaracaksin, yetenek kendi aćılıyor

2 Luffy meyve yediden ziyade meyve kendini yediriyor. Iradesi var kaçıyor malum

O kadar manga okudum Luffy kadar çelişkili bir karakter görmedim, karakterin yazımı baştan sona hatalı

1 Kahraman olmak istemiyorum diyor, kurtarmadigi ada kalmadi

2 Güya Roger gibi KK olacak en özgür adam olmak istiyor, Rogerın baģlı hiçbir adası yok, kimseyi kurtarmisligi yok muttefiki yok , Luffye bakiyorsun BAA yi kendine bagladi Wanoya bayrak asti, bir sürü müttefiki var, bu adam mi özgür olacak, kendini bagladi bir kere özgür falan olamaz. Wanoyu basip herkesi öldürseler koşa koşa gelip kurtarmak zorunda.

Roger benzetmesi falan o kadar yapay ve sacma ki, Roger gezgin adamin tüm amacı macera ve ada keşfetmek, Luffyde böyle bir hedef yok gezgin veya kaşif deģil. Siradan bir korsandan farki yok,

Buggy kadar bile korsanligi yok bu adamin Buggy hazine pesindeydi Johnun hazinesini ariyordu Luffynin hazineyle işi falan da yok, bomboş sacma sapan bir çar

Çok basit ya çok basit. Dc evrenindeki plastik adam gibi bir uyanış verecekti o kadar. O karakterde bir çok şeye dönüşüyor mesela.Luffy'e tam anlamıyla uyan bir gelişimdi. Çıktı tanrı meyvesi dedi , yok gizledik adını değiştirdik dedi , seri ne hale geldi. Ne güzel korsan macerası okuyup, izleyip bitirecektik. Pekala tanrı , efsanevi meyve olmadan da olabilirdi. Yukarıda dediğim gibi bir uyanış verip devam etmeliydi.

1 Luffy uyanış aćmıyor, ne oldugunu bilmediğin şeyi nasil basaracaksin, yetenek kendi aćılıyor

2 Luffy meyve yediden ziyade meyve kendini yediriyor. Iradesi var kaçıyor malum

O kadar manga okudum Luffy kadar çelişkili bir karakter görmedim, karakterin yazımı baştan sona hatalı

1 Kahraman olmak istemiyorum diyor, kurtarmadigi ada kalmadi

2 Güya Roger gibi KK olacak en özgür adam olmak istiyor, Rogerın baģlı hiçbir adası yok, kimseyi kurtarmisligi yok muttefiki yok , Luffye bakiyorsun BAA yi kendine bagladi Wanoya bayrak asti, bir sürü müttefiki var, bu adam mi özgür olacak, kendini bagladi bir kere özgür falan olamaz. Wanoyu basip herkesi öldürseler koşa koşa gelip kurtarmak zorunda.

Roger benzetmesi falan o kadar yapay ve sacma ki, Roger gezgin adamin tüm amacı macera ve ada keşfetmek, Luffyde böyle bir hedef yok gezgin veya kaşif deģil. Siradan bir korsandan farki yok,

Buggy kadar bile korsanligi yok bu adamin Buggy hazine pesindeydi Johnun hazinesini ariyordu Luffynin hazineyle işi falan da yok, bomboş sacma sapan bir çar
1 Uyanışların hepsi kendi kendine uyanan güç gibi duruyor. Bir tane uyanış kullanan karakterin ağzından güçlerimi uyandırdım lafı geçmiyor.

2 Bunun bir alt yapısı yok. Luffy kutunun içinden gidip meyveyi aldı ve yedi. Ayrıca Gorosei'nin olayı yorumlayışı meyvenin ayaklanıp kaçtığını anlatmıyor. Bu konuda cidden olayı pek anlamıyorsunuz gibi duruyor. Ya da sorulan soruya gözünüzü kapatıyorsunuz.

Meyve Luffy'e kendi kendini nasıl yedirdi? Shanks'e kendini çaldırdı mı diyorsun? Peki en başta neden Gorosei'nin eline düştü? Meyveye kaderi yönetecek güç veriyorsunuz. Sonra da ortaya bin tane cevabı olmayan soru doğuyor? Meyve böyle bir şeyse neden kendini yiyecek biri arıyor? Neden kendi kendine form almıyor? Sonuçta Tanrısal güç verip istediğini yapan bir güç veriyonuz.

Hacı sen git Toriko oku.:D One Piece sana fazla kaçıyor.:D

1 Uyanışların hepsi kendi kendine uyanan güç gibi duruyor. Bir tane uyanış kullanan karakterin ağzından güçlerimi uyandırdım lafı geçmiyor.

2 Bunun bir alt yapısı yok. Luffy kutunun içinden gidip meyveyi aldı ve yedi. Ayrıca Gorosei'nin olayı yorumlayışı meyvenin ayaklanıp kaçtığını anlatmıyor. Bu konuda cidden olayı pek anlamıyorsunuz gibi duruyor. Ya da sorulan soruya gözünüzü kapatıyorsunuz.

Meyve Luffy'e kendi kendini nasıl yedirdi? Shanks'e kendini çaldırdı mı diyorsun? Peki en başta neden Gorosei'nin eline düştü? Meyveye kaderi yönetecek güç veriyorsunuz. Sonra da ortaya bin tane cevabı olmayan soru doğuyor? Meyve böyle bir şeyse neden kendini yiyecek biri arıyor? Neden kendi kendine form almıyor? Sonuçta Tanrısal güç verip istediğini yapan bir güç veriyonuz.

Hacı sen git Toriko oku.:D One Piece sana fazla kaçıyor.:D
1 sayfa Luffynin karakterini analiz ettim o kısma hiç deginmemişsin :)

Ne diyorsun Luffyden Roger çıkmıyor, KK da çıkmiyor en özgür olma hayali de boş, yorumunu merak ettim :)

1 sayfa Luffynin karakterini analiz ettim o kısma hiç deginmemişsin :)

Ne diyorsun Luffyden Roger çıkmıyor, KK da çıkmiyor en özgür olma hayali de boş, yorumunu merak ettim :)
Luffy dediğni adam korsanlığı macera olarak gören biri. Adam maceracı daha çok. One Piece'in Rayleigh yerine söyleyecek olsa yolculuğu bırakacaktı. Adamın olayı Nakamalarıyla maceralara atılmak. Ve özellikle eğlenebileceği tehlikeye gireceği gizemli şeyler. Serinin başından beri bu konsept değişmedi bence.

Luffy en basitinden cocuk oldugunu unutuyorsunuz. Asiri guc verilmis bir cocuk sadece Roger’in yasini Xebec’in yasini hesapliyorsunuz koca koca adamlar killari kadayif olmus. Luffy daha hayatinda kadin eli tutmamis bir ergen sadece:)

Roger'ın yalnızca hakiyle Beyaz sakal gibi meyve gücü top olan karakterlerle aşık atması bana göre hakinin bilmediğimiz özellikleri olduğunu gösteriyor. Bunlar muhtemelen baştan beri olan şeyler değil mesela kral hakiyle vurma olayı da sonradan ekleme gibi seriye ancak olsun. Şu an luffy sadece meyve ile ilerliyor gibi görünse de (bundan ben de rahatsızım, daha sade bir dövüş yakışırdı luffy'e Roger gibi) ileride hakisini çok daha fazla geliştirecektir.

Özellikle kral hakiyi bir şeylere uygulama olayı biraz incelik istiyor galiba. Shanks'ın amirale uzaktan kılıcıyla nokta atışı yapması mesela teknik bir iş. Seride hakisiyle ön planda olan karakterleri doğru düzgün dövüşürken görmedik bile. Belki Garp ama oda prime döneminden uzaktı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık