Olamaz çünkü kardeşi ArlongShakky acaba deniz adasindaki kehanetci kadin olan Sharly’in annesi falan mi belki kehanetler konusunda bir yetenegi vardir o yuzden kiymetlidir
Geçmişte Oda roportajlarının birinde kendisi direkt olarak Luffy'e lastik gibi basit bir meyveyi bilerek verdim şeklinde konuşuyordu.1-Sırıtır ifadesi japoncada Nika olarak telaffuz ediliyor.Bunun yanında özgürlük , güneş , şafak kavramlar one piece'in başında beri olan şeyler.
2-Donanma Luffy'nin Dragon'un oğlu öğrendikleri zaman tamamen Luffy'ye hedef almışlardı zaten.
Bi de mal oldukları için.Egghead de Luffy hareket edemezken Luffy 'yi öldürmedi satürn bey.
Oz kardesi degildi sanki hocamOlamaz çünkü kardeşi Arlong
Basit değil, saçma bir güç verdim diyor.Gomu gomu da, hito hito no mi model Nika da saçma güçler bişey değişmedi.Bir de şeytanları eski haline getirmesi büyük olasılıkla hakiyle yapılacak.Gear 5 hakkında birisi çok güzel konuşma yaptı.Onu atim sana.Geçmişte Oda roportajlarının birinde kendisi direkt olarak Luffy'e lastik gibi basit bir meyveyi bilerek verdim şeklinde konuşuyordu.
Okuyucunun Luffy'nin uyanışından beklentisi zaten aynıydı, Nika olmasına gerek yoktu, etrafını lastiğe çevirmesi ve esnekliğini çok yüksek seviyelere çıkarması uyanıştan beklenen şeydi.
G4 Luffy'nin Tiger Man, Hawk Man vb. modlarını da görebilirdik. Ayrıca vuruşlarına kral haki eklemeyi zaten öğrenmişti bunu G3 G4 seviyesinde görmek isterdim ben açıkçası.
Vitesleri birleştirmesini isterdim G3+G4, G2+G3 gibi bir sürü alternatif yapabilirdi. Kral hakili Jet King Kong Gatling gibi bir saldırı hayal edin.
Ama Oda Luffy'e mistik bir güç vermek istedi, kalbi atarken çıkan davul sesi muhtemelen Imu'nun dönüştürdüğü şeytanları tekrar eski haline getirecek gibi saçma salak bir etkisi olacaktır. Bu da ister istemez insanları Luffy'den soğutuyor.
Geçmişte yazdığı çizdiği şeylere mistik güç uyarlamak zor bir şey değil, Nika dediğin tanrı zaten hayal ürünü uydurma bir tanrı. Haki kavramı bile seriye sonradan dahil edildi.Basit değil, saçma bir güç verdim diyor.Gomu gomu da, hito hito no mi model Nika da saçma güçler bişey değişmedi.Bir de şeytanları eski haline getirmesi büyük olasılıkla hakiyle yapılacak.Gear 5 hakkında birisi çok güzel konuşma yaptı.Onu atim sana.
Shounen mc lerde plot çok olur zaten uzun uzun anlatmaya gerek yokki çok basitbi olay mesela garp 22 yaşından beri antreman yapıyor güçlü rakiplerle savaşıyor muhtemelen 45-50 yaşları gibi prıme haline erişiyorYanlış varsa yazabilirsiniz.
21 yaşında Amiral kesebilecek (Amiral üstü kısaca) karakter örnek verin tamam diyeceğim.
-Roger 23 yasinda çaylak
-Garp 22 yasinda denizcilere girmis
-Kaido 21 yaşında Tanri Vadisinde miço
-Amiral üçlüsünün denizcilere katildiklari yaşlar belli, en gençi yanliş degilsem Kuzan 18 yasinda mi ne girmis, ki Amiral üçlüsü prime hallerinde bile Amiral kesip kaçacak çapta değiller
Bu konuda en iyi en yüksek şekilde tanıtılan karakter Oden, o bile WByle karsilastiginda 27 yaşında, öyle amiral kesip kaćim gibi bir gücü yok, 4 yıl.sonra 31 yaşında Roger vs WByi görünce dibi düşüyor.
O yüzden yorum.yaparken mantıklı olmak lazım. Xebec 56 yıl.önce amiral keserken 21 yaşında olamaz, imkansız bir şey. En az 35 tahmin ediyorum.ben, aradan 14 yıl geçti bu bölüm Roger 35 yaşında Xebec en az 49 olmalı. Bir kuşak önce olduğu belli yani, göz var nizam var.
İşte Xebec, o saydığın karakterler gibi başrol değil, @Alpamis ın anlamadığı nokta burası.Shounen mc lerde plot çok olur zaten uzun uzun anlatmaya gerek yokki çok basitbi olay mesela garp 22 yaşından beri antreman yapıyor güçlü rakiplerle savaşıyor muhtemelen 45-50 yaşları gibi prıme haline erişiyor
Kuzan donanmaya giriyor 20 yaşından küçük bile olabilcek yaşta başlıyor antremana meyveside var ve prıme döneminde şuan ama serinin zirve isimlerinden kk lvl değil
Kaıdo mesela luffynin yaşında daha çaylak
Luffy gibi hayvani gelişen bidiğer karakterde koby mesela adam senden benden tek yicek bi seviyeden en güçlü haki saldırılarından birini yapabilecek seviyeye geliyor
One piece i geç narutoda hagoromo gökten inip narutoya sasukeye güç veriyor ichigo sevgilisi ağlıyor diye dayak yediği adama aniden üstün geliyo güçleniyo felan bunlara çok takılmamak lazım![]()
Xebec prıme halindedir illaki hikayede başka biyerde net göremeyiz bu adamı oda illaki zirve halini göstermek isteyecektir god valleydeİşte Xebec, o saydığın karakterler gibi başrol değil, @Alpamis ın anlamadığı nokta burası.
O sohbette ben Xebec'in Roger'dan 1 kuşak önceki dönemden olduğunu savunuyorum, Alphamis de Roger'la yaşıt olduğunu iddia ediyor. Roger, Xebec amiral keserken 21 yaşında, korsan olduğu bile meçhul, 23 yaşında daha çaylak olacak, o yüzden Xebec'in o dönemde 21 yaşında olma ihtimali 0. Yüzde 1 ihtimal bile vermiyorum.![]()