Deliler kuyuya taş atmaya devam ediyor.
![]()
1- Safsataymış, hah, adam ölü haliyle 2 hamlede nakavt etti Akainu’yu, ben handikapsız haliyle çok daha rahat içinden geçerdi diyorum, sen safsata diyorsun. Senin bu sözün asıl safsata olan şey. Hasarsız Wb > Hasarlı Wb diyorum, reddediyorsun, bu adamda zerre hasar olmasa Akainu’nun içinden daha rahat geçerdi diyorum, reddediyorsun. Şu fan kafasından çık da öyle yorum yap artık.1- safsata
2- 3v1 panel yok sallama
3-yakalamak la yenmek aynı zorlukta değil ve rogerın ekibi garp rogerı yensede izlicekmi ?
4-wb nin adı geçmiyor?
5- amirallerin kendini tutması sabody,marygoıse, marinefordda yerleşim yerlerine hasar vermemek için yeterince belirtildi
6-roger vs garpı 1 panel gördük tayfanın naptığını bilmiyoruz onu geçtim öyle bi emir yok shiki meselesinide anlattım kafandaki serinin panellerinimi anlatıyosun hacı ?
1-ofguard pozisyon nedir bilirmisin?1- Safsataymış, hah, adam ölü haliyle 2 hamlede nakavt etti Akainu’yu, ben handikapsız haliyle çok daha rahat içinden geçerdi diyorum, sen safsata diyorsun. Senin bu sözün asıl safsata olan şey. Hasarsız Wb > Hasarlı Wb diyorum, reddediyorsun, bu adamda zerre hasar olmasa Akainu’nun içinden daha rahat geçerdi diyorum, reddediyorsun. Şu fan kafasından çık da öyle yorum yap artık.
2- 3v1 panel var demedim, “Wb ise 3 amiralle kapıştı” dedim. Aynı anda 3v1 yapıp hepsinin içinden geçti mi anladın bu mesajımdan bilmiyorum ama orada WB’nin 3 amiralle dövüştüğü manası çıkıyor. Anlaman için daha detaylı izah edeyim; Wb, MF arkında 3 ayrı amiralle 3 ayrı vakitte dövüşüyor.
3- Garp, Roger’ı yenseydi, diğer Roger korsanlarını daha rahatlıkla yenip hepsini içeri tıkardı. Demek ki Garp, Roger’ı hiçbir zaman diliminde yenmeyi başaramamış. Sen Garp’ın yenip, sonra da “Roger, hadi kalk git, bırakıyorum seni“ falan dediğini mi zannediyorsun?
4- Wb ne alaka?
5- O zaman Wb de Ace zarar görmesin diye kendini tuttu, bu ne saçma bir bakış açısı. MF’nin zaten içinden geçilmiş, kendi denizcisini acımayan 2 IQ’lu akainu halkı düşündüğü için mi kendini tutmuş? Adam korsanlar zarar görsün diye denizcilerin ölmesinden haz alan beyinsizin teki, aynen kendini çok tuttu.
6- Huhahahah, sen ciddi ciddi Roger tüm tayfa garp balonuna saldırdığını falan mı düşünüyorsunAynen, yanına Xebec’i falan da alıp garp balonunu patlatmaya çalıştı ama balon sağlam tabii, patlamıyor kolay kolay
Sen Garp‘ı ne zannediyorsun ya, cidden seviyesini falan söyle de ona göre tartışalım. Mesela Garp Imu’yu falan dövebilir mi? Garp hakkındaki net fikrin ne? Bu adam serinin en güçlüsü olarak gönderildiğini falan mı düşünüyorsun? Kahraman ünvanının manası gelmiş geçmiş en güçlü canlı falan mı senin için? Garp’a bakınca ne gördün de bu adamı bu kadar güçlü hayal ettin?
1- Yok öyle bir şey. Squardo olayını söyleyince “ağam wb maldır, haki yoktur onda, fark etmeliydi” diyen sen, mevzu akainuya gelince ”ağam guard muard şeyi vardır burda” mı diyorsun? Wb Squardo’yu farketmeliyse, Akainu da Wb’yi farketmeliydi. Bkz; Squardo dost, Wb’nin kaç senelik ittifağı, Wb ise savaş meydanındaki düşman. Düşmanı fark edememek, dostun ihanetini fark edememekten daha büyük problem. Kimse annesinin bir anda gelip böğrüne bıçak sokacağını düşünemez ama hasmı tarafından dövüş esnasında saldırıya uğrayacağını düşünebilir, düşünmelidir de. Sen, oğlu tarafından ihanete uğrayan Wb’yi, oğlunu fark edemediği için haksız görüyorsun, savaş meydanında düşmanını fark edemeyen Akainu’yu haklı görüyorsun.1-ofguard pozisyon nedir bilirmisin?
2-3 amiralle kapıştı dediğin başarımı yok kuzan geldi jozu engel oldu kizaruyu marco
3-garp rogerı yenince bizahmet rayleıghe gücü yetmesin sonra hayır bu adamların denk olduğunu yazar daha nası göstersinki
5-sabody-marrygoıse-marineford bu adamlar korsan değil amiraller hükümet ve insan yerleşkelerine zarar vermemek için uyarılıyor seride
6- Tayfanın naptığını bilmiyoruz ? Adam rogerı yendi idam etmeye götürcek ray izlicekmi bunu?
Garpı bişiy zannettiğim yok roger ile serinin güç olarak zirve bikaç isminden birisi gelip bu adama amiral seviyesi diyen insanlar var prıme haline onlar gibi haterlera karşı savunurum mesela yaşlı halini ele alıp prıme haline atıfta bulunanlara felan.
Ha birde bu garpı genel fandomda korsan>denizci algısı olduğu için millet rogerın wb nin direk gerisine koyuyor ben buna katılmıyorum bu adamın rogerdan zayıf yansıtıldığı kısım yok yaşlı hali hakkındaki yorumumu kendi açtığım konuda uzun uzun yaptım zaten gereksiz gömmelere gerek yok gücü ortada karakterinide sonuna kadar savunurum şu ana kadar falsosu yok tanrı vadisine bakmak lazım.
Sana soralım bkç çağının 3 efsanesinden biri rogerla defalarca ölümüne dövüşe girmiş wb nin roger ile beraber bahsettiği linlinin luffyi duyunca garpa itafta bulunduğu bi adamı sen ne düşünceyle balon alıyosun?
Kaido'yu tekme yediği için küçültmeye çalışıyorlar.Millet kaidonun tekme yemesine ne çok takılmış usopp aynısını luffy e yapınca da takılsalar keşke
JoyBoy - Lily ilişkisinden beri Monkeyler Amazonlardan kız alıp veriyorlar diye bağlayacak muhtemelen. Dragon- Luffynin anası, Luffy- Hancock. Hikaye açısından Amazon Lily den çıkması daha mantıklı, bir sürü gizemi böyle çözebilir.Luffy'in annesi Amazon Lily'den çıkmamalı. Efsane dede, En çok aranan baba, en korkutucu meyve gibi bir arka plana Amazon Lily sönük kalır. Son bir p-up anneye bağlı gelecektir ya da öğrenildiğinde büyük bir şok yaşatmalı. Tıpkı water sevenda Garp'ın ağzından kaçırdığında olduğu gibi. Büyük bir etki yaratmak varken Oda bunu Amazon Lily ile harcamaz diye umuyorum.
Xebec muhtemelen bu kadar detaylı düşünülmemişti. Karakteri öyle bir soktu ki hikayeye, ortada ne Roger kaldı ne Garp ne de başkası. Bu adamın yaşadığı çağda başkası kral olamaz. Güç desen var, delilik desen var, dostluk kavramından da anlıyor.
Xebec'in ilk korsanlardan olduğunu düşünüyorum. Tayfası ile dünyaya hükmetmek için yola çıkar. İm'den haberdar olacak kadar ilerler. Kutsal mekanı basar fakat gücü yetmez. Tayfası yok edilir. Kendisi de kaçar veya gider. Yaşı da olduğu için bir daha güvenilir bir tayfa toplayamacağını farkında olarak oyunlardan topladığı adamlarla yeni bir sayko tayfa kurar. Aslında bu zaten kaybetmiş olan bir adamın son kumarıdır.
Gençliği ile ilgili net bir veri olmadığı için ve İm'den haberdar olabildiği için bir ihtimal eski bir amiral de olabilir.
Tanrı vadisinde Roger ile kapışmasının nedeni de oradaki poneglyphtir.
Ben yaşını belirtmedim. Oda üçü için gençlik ateşiyle kanları kaynıyordu demiş. Sen buna kendi ajandana uymuyor diye önce inanmıyorsun sonra da saçma diyorsun. Orijinal çeviri de böyle çıkarsa ne diyeceksin merak ediyorum.Kaido'yu tekme yediği için küçültmeye çalışıyorlar.
Güç seviyesi belirtir desen Kaido orada balıkadama laf anlatırken, dikkati başka yerdeyken Rocks tekme atıyor, güç seviyesi buradan ölçülmez. Zaten devamında Kaido diklenince Rocks kılıcını çekiyor, Shiki araya giriyor, devam ederseniz ada yok olacak diyor. Bu da basbayağı o sırada 17 yaşında olan Kaido'nun azman olduğunu gösteriyor zaten.
JoyBoy - Lily ilişkisinden beri Monkeyler Amazonlardan kız alıp veriyorlar diye bağlayacak muhtemelen. Dragon- Luffynin anası, Luffy- Hancock. Hikaye açısından Amazon Lily den çıkması daha mantıklı, bir sürü gizemi böyle çözebilir.
Diğer yandan şu ana kadar 1156 bölümde Luffynin anası olabilecek ve açıklandığında şok etkisi yapacak bir kadın çizilmedi. Ha Luffy'nin şu ana kadar almadığı ne ünvan var desen Kutsal Ejderlik var, belki anası Kutsal Ejder çıkabilir. Dragondan çocuk yaptığı için anasını öldürmüş olabilirler, Dragon da bu yüzden isyan etmiştir.
İlk korsan diye JoyBoya deniyor, yani 800 yıldır korsanlık var bu denizlerde.
Xebec'in yaşlı olduğunu her yerde söyleme, @Alpamis Xebec Amiral kestiğinde 21 yaşında olduğunu iddia ediyor, bozuşursunuz![]()
Bak alıntıladığım arkadaş bile yaşı var diyor Rocksun. Rogerla arasında en az 15 yaş farkı var bu adamın, bu adam mı delikanlı/gençlik ateşiyle yanıyor, bu cümlenin geçtiği bölüm bu adam nerden baksan 50 yaşında vardır, Roger 35 çünkü. 56 yıl önce Roger 21 yaşında bu adam Amiral kesiyor, IMle görüşüyor.Ben yaşını belirtmedim. Oda üçü için gençlik ateşiyle kanları kaynıyordu demiş. Sen buna kendi ajandana uymuyor diye önce inanmıyorsun sonra da saçma diyorsun. Orijinal çeviri de böyle çıkarsa ne diyeceksin merak ediyorum.