Biri Nika meyvesidir ama diğeri de Gura Gura olabilir. Bir devin elinde gücü de katlanır ve belki redline bu sayede yıkılabilirElbaf'ta olan meyve büyük ihtimal Nika meyvesi. Nika bir devdi. Imu'nun baktığı büyük Hasır Şapka büyük ihtimal ona aitti. O yüzden asıl potansiyelin bir dev tarafından yenmesiyle ortaya çıkacağını düşünüyor Xebec. Joy Boy da görünen normal boyutlarda biriydi. Devlerle D'lerin nasıl bir geçmişi var orası ilgi çekici. Öte yandan D. olan dev de tanıyoruz. Oda nasıl bağlayacak merak ediyorum bu hikayeyi.
Harald'a yedirmek istediği meyveyi bence şu an Loki yedi. O yüzden deprem olduğunu düşünmüyorum. Ama Nika meyvesini hiç aramıyor olabilir. O 2 meyveden biri Gura Gura diğeri de Loki'nin yediği olabilir.Biri Nika meyvesidir ama diğeri de Gura Gura olabilir. Bir devin elinde gücü de katlanır ve belki redline bu sayede yıkılabilir
Rocks'ın kılıcı Shanks'ın kullandığı kılıca benziyor. Aynı kılıç mı acaba ?
Abi Roger'ın kılıcına da benziyor yanıltıcı olabilir mangadaki renksiz görüntülerRocks'ın kılıcı Shanks'ın kullandığı kılıca benziyor. Aynı kılıç mı acaba ?
Bütün insanlar akraba çıkıyor. Meyveler de hep aynı. Silahlar da aynı çıksa ne olacak sanki :d![]()
O da benziyor ama Ace zaten Roger'ın elindeydi bu bölümde.Abi Roger'ın kılıcına da benziyor yanıltıcı olabilir mangadaki renksiz görüntüler
Edit: Gerçi Ace kalın bir kılıç sizin attıklarınız katana gibi daha inceymiş![]()
Imin kelebekli odasında yerde duran kılıç Rocksın çikacak muhtemelen.Rocks'ın kılıcı Shanks'ın kullandığı kılıca benziyor. Aynı kılıç mı acaba ?
Bütün insanlar akraba çıkıyor. Meyveler de hep aynı. Silahlar da aynı çıksa ne olacak sanki :d![]()
O kılıcın için ,Lily'nin olma ihtimali var, deniliyordu. 19 kılıç taht odasında 20. Kılıç çiçek odasındaImin kelebekli odasında yerde duran kılıç Rocksın çikacak muhtemelen.
Rocks bir daha gelecem dedi, bence adada ölmediyse kesin gitmiştir Imin yanına, Im öldürmüş/ ele geçirmiştir Rocksu.
Mevzu şu ki, Rocks Imin odasına girdiğinde yerde bu kılıç yok, sonradan gelmiş yani.O kılıcın için ,Lily'nin olma ihtimali var, deniliyordu. 19 kılıç taht odasında 20. Kılıç çiçek odasında
![]()
Kanka kılıç Rocks'ın konusuna kesinlikle katılabilirim ama Im'in Rocks'ı tek başına öldürebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Ele geçirmesine ise hiç ama hiç ihtimal vermiyorum ele geçirmiş olsa o adamı hayatı boyunca kullanmaktan daha mantıklı bir şey olamaz. Marineford'da Beyazsakalın bile kafasını sallandırmayı düşünüyorlardı Rocks fırsatını kaçırır mı bu müptezeller sence...Imin kelebekli odasında yerde duran kılıç Rocksın çikacak muhtemelen.
Rocks bir daha gelecem dedi, bence adada ölmediyse kesin gitmiştir Imin yanına, Im öldürmüş/ ele geçirmiştir Rocksu.