deprem meyvesini bellki en güvendiği elemanı olan beyazsakala yedirmiş.
Rocks diyor ki 2 meyve arıyorum, bunlarla Kutsal Toprakları yıkacağım, biri Elbaf'ta ancak onu Harald yerse tam gücüne erişebilir.
Şimdi yıkım dediği için meyvelerin birinin deprem meyvesi olması kuvvetli ihtimal. Elbaf'taki meyve belli değil.
Bence Rocks'un Harald'a yedirmeyi düşündüğü meyve Elbaf'taki değil, deprem meyvesiydi. Deprem meyvesini WB yeyince en güçlü adam olurken BB yeyince olamıyor, o dönem Harald zirve karakter bu adamın elinde WBden de güçlü olabilirdi.
Tabi Rocks, şunu da düşünmüş olabilir, Deprem Meyvesini ben yiyeyim, Elbaf'takini Harald yesin yıkıp geçelim demiş de olabilir. Kendi gücünde biri varken WB'ye yedirmek isteyeceğini zannetmiyorum şahsen.
Garp Roger'ı yakalamış olsaydı zaten One Piece olmazdı

Bu tarz şeyler dizi ve filmlerde de olur buna bakacak olursak Kaido Luffy'i öldürdü gerçekten öldürdü ama başrol olunca bir şekil de hayata dönebiliyor insan

Garp ve Roger güç olarak bir birlerine eşittir hatta benim tahminim bunlar eski dostlar ölümüne dövüşmek yerine yenmeye yönelik dövüşüyorlar bi roger yeniyor bi garp yeniyor yenen çekip gidiyor karşısın da ki kişiyi öldürmüyor ya da tutuklamıyor. Bundan dolayı Garp ve Roger ilişkisi çok farklı çıkacak yarışma bile olabilir Yakalandın diye bir film vardı belki izleyeniniz olmuştur uzun yıllar süren bir elim sende oyunu oynuyor bir grup arkadaş yıllar geçse de oyun devam ediyor bu da öyle bir şey muhtemelen. O yüzden garp roger ismini duyunca hemen atlıyor roger da garp ismini duyunca atlıyor araların da sayı falan tutuyor olabilirler
Şimdi Garp - Roger aynı Luffy - Ace gibi çocukluk arkadaşı olabilir.
Şu da olabilir, acaba Roger eskiden denizciydi de aynı Dragon gibi ayrıldı ve Garp ona ders vermek için kovalıyor da olabilir, nasıl Kuzan'a geri dön çağrısı yaptıysa Roger'a da her defasında geri dön diyor olabilir.
Anlık efsane diye bir şey yok. Üçü için de gençlik ateşiyle kanları kaynıyor ve büyük korsan çağında efsane olarak konuşulacaklar diyor.
Garp hayatının hiçbir döneminde Amiral öldüremez diyip bunu savunmak için verdiğin örnek 80 yaşında Amiral + bir ada dolusu korsanla attığı dövüş.
Kaido Rocks'ı hayatının hiçbir döneminde yenemez diyip çünkü bu bölümde ağzının üstüne yediği tekmeyi örnek vermek gibi bir şey senin kanıt diye öne sürdüğün.
O panelde çeviri hatası olduğunu düşünüyorum.
Rocks, Roger ve Garp'ın bir önceki jenerasyonu. Rocks Amiral indirdiğinde Roger daha 21 yaşında ve muhtemelen korsan bile değil.
Bu bölüm aradan 14 yıl geçiyor, Roger 35 yaşına geliyor, Rocks şuan 45- 50 yaşında falandır, gençlik ateşiyle yanıyorlar ifadesi Rocks için değil Roger ve Garp için olmalı.
Diğer husus da hatalı, diyor ki, büyük korsanlar çağında efsane diye anılacaklar. Büyük korsanlar çağı 18 yıl sonra olacak, Rocks bundan 14 yıl önce ölmüş, öldüğü adayı haritadan silmişler, büyük korsan çağında bu adamın efsane diye anılma ihtimali yok, çünkü şuanda adamın yaşadığını bilen bile yok, denizciler bile bilmiyor.
Velhasıl Rocks efsane diye anılıyorsa şu anda efsane diye anılıyor olmalı, gençlik ateşiyle yanan ve sonradan efsane olarak anılacaklar Garp ve Roger.