Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 87 75.7%
  • Orta

Kullanılan: 19 16.5%
  • Kötü

Kullanılan: 9 7.8%

• Kullanılan toplam oy
    115
Katılıyorum ama Roger'ın bu bölümde bıyığı bile yok yeni yeni parladıkları bir dönem. Xebec prime ama Roger'lar değil. He ikisi de prime olsa bana kalırsa yine de Xebec ve tayfası Roger'ları paketler diye düşünüyorum.
Roger bence bizim gördüğümüz zaman prıme halinin %50-60 ı felan neden

Yaşlı garp vs kuzanın çatışması daha sert geldi bana garpta haki olarak yaşlı hali burdaki halinden güçlü gibi ama fiziksel statları burdaki hallerinin daha iyidir stamına,endurance,hız felan

Godvalley ve şu an arasında zaman farkı var. Ayrıca o dönemler net olarak Xebec > Roger ve Garp. Xebec amiral öldürdüğü yıllarda Roger koramiral bile öldüremeyecek seviyede. Godvalley’e kadar baya güçlenmiş ama yine de o ortamda Xebec hala en güçlü. Kaidou’nun ben Roger’a dalacam dediği ortamda Xebec’in ne kadar güçlü olduğunu hayal et.

Normal bir çarpışma yaşamışlar. Şunun aynısını Luffy ve Zoro da sıradan saldırı olarak yapar, o kadar büyük bir olayı yok. Karşılama saldırı yapmışlar, bu sahneden Garp = Roger çıkarımı yapılabilir ama Roger net olarak kaybetmedi, kaçmayı başardı, yani Roger’ın hapse girmemesi Roger’ın bir tık daha güçlü olduğunu gösterir.

Çok yanlış bir bakış açısı. Garp, Roger’ı kendine rakip görüp, ona göre hareket ediyor olabilir. Buradan Garp = Roger çıkarımı yapılabilir. Garp > Xebec çıkarımı akla mantığa sığmayan bir çıkarım. Xebec Amiral öldürmüş adam, Garp hayatının hiçbir döneminde amiral öldürecek seviyeye ulaşmamıştır. Xebec hayatının her anında Roger ve Garp’tan güçlü oldu. Şu an gördüğümüz korsanlar arasında en güçlüsü Xebec idi.

Dikkate alıp almama mevzusuna gelecek olursak, Garp olduğundan 10 kat daha güçlendirilse de Rocks korsanlarının kılına zarar veremez. Wb, Xebec, Kaidou, Bm, Shiki Garp‘ı ortaya alıp top gibi sektirirler. İhanet ve pek çok kişi vs Xebec yaşanmasaydı, muhtemelen Xebec orada ölmezdi.
1-roger koramiral öldüremez ne hacı abartma sende
2-garpın rogerla dövüşü direk yenmeye çalışmak adamlar birbirlerine hasar verip indirmeyi denıor öyle clash atalım olayı yok yakalanmamasından roger>garp alman saçma çünkü birini canlı yakalayıp yenmek>yenmek/öldürmek birde roger tayfası etkeni var orda gaban ray felan garpın yanındakiler çer çöp gibi öyle bişiyin olmaması çok normal yani korsan yakalanmıyor yakalayamandan güçlü diye bi mantıksızlığa girmeden çık usta.

Burda ztn prıme değiller belliki yaşlı garp vs kuzan daha sağlam etkili gibi geldi bana burda bedenleri dinçtir ama haki seviyeleri prıme hallerine göre düşüktür.

Roger'ın tayfasında en azı 3 4 tane daha detaylı bildiğimiz güçlü karakter olsaydı keşke böyle çok sönük kaldılar. Birde 30 kişilik tayfadan hiç kimsenin dünyanın sırlarını ağzından kaçırmamış olması komik geliyor. Yonkolar poneglyphlerin peşine düştükleri kadar bu adamların peşine düşmeliydiler.

Garp'ında en azından bir iki yardımcısı olmalıydı Bogard artık meme haline geldi. Live Action şovda daha fazla ekran süresi ve karakteri var. Yani Oda kesinlikle karakteri hatırlıyor ama dekor rolünden öteye taşımaycak gibi.

Garp Roger'ı yakalamış olsaydı zaten One Piece olmazdı :D Bu tarz şeyler dizi ve filmlerde de olur buna bakacak olursak Kaido Luffy'i öldürdü gerçekten öldürdü ama başrol olunca bir şekil de hayata dönebiliyor insan :) Garp ve Roger güç olarak bir birlerine eşittir hatta benim tahminim bunlar eski dostlar ölümüne dövüşmek yerine yenmeye yönelik dövüşüyorlar bi roger yeniyor bi garp yeniyor yenen çekip gidiyor karşısın da ki kişiyi öldürmüyor ya da tutuklamıyor. Bundan dolayı Garp ve Roger ilişkisi çok farklı çıkacak yarışma bile olabilir Yakalandın diye bir film vardı belki izleyeniniz olmuştur uzun yıllar süren bir elim sende oyunu oynuyor bir grup arkadaş yıllar geçse de oyun devam ediyor bu da öyle bir şey muhtemelen. O yüzden garp roger ismini duyunca hemen atlıyor roger da garp ismini duyunca atlıyor araların da sayı falan tutuyor olabilirler :D

Orataya bir şey atıyon. Kaynak sorunc alakasız örnek veriyon.

Bir sistematiğin yok. Roger Garp'tqn kaçmadı diye onu takmadi diyon. Harp da Roger'i kovalıyor Xebec'i takmıyor o zaman diyince de farklı bir şey diyon. Mangala üç bölümdür Xebec Garp ve Roger'ı aynı potaya koyuyor. Bu bölümde üçüne efsane diyor. Hala daha alakasız Garp yeriyon. O yüzden boş.
Garp Amiral öldüremez diyorum ve Amiralle olan dövüşünü örnek veriyorum, sen buna alakasız diyorsun, tam akıl tutulması. Bu şuna benziyor, Luffy Buggy’yi yenebilir deyip Buggy vs Luffy dövüşünü örnek veriyorum ve sen bunun alakasız olduğunu söylüyorsun, o biçim saçmalık.

Bu bölümde üçüne efsane demiyor, gelecekte Roger, Garp ve Xebec’in efsane olacağını söylüyor. Xebec anlık efsane zaten, Garp ve Roger da ileride efsane olacaklar. Zirve hallerinde de benim bildiğim Garp’ın yaptığı en büyük icraat Sengoku’yla beraber Shiki’ye saldırmış olamaları. Roger da Wb ile berabere kalıyor, Garp’la berabere kalıyor, onun haricinde Big Mom’dan gizlice pone çalıp kaçıyor falan pek önemli icraatleri yok. Xebec’in icraatlerinin çeyreğini başaran bir karakter yok seride.

1-roger koramiral öldüremez ne hacı abartma sende
2-garpın rogerla dövüşü direk yenmeye çalışmak adamlar birbirlerine hasar verip indirmeyi denıor öyle clash atalım olayı yok yakalanmamasından roger>garp alman saçma çünkü birini canlı yakalayıp yenmek>yenmek/öldürmek birde roger tayfası etkeni var orda gaban ray felan garpın yanındakiler çer çöp gibi öyle bişiyin olmaması çok normal yani korsan yakalanmıyor yakalayamandan güçlü diye bi mantıksızlığa girmeden çık usta.

Burda ztn prıme değiller belliki yaşlı garp vs kuzan daha sağlam etkili gibi geldi bana burda bedenleri dinçtir ama haki seviyeleri prıme hallerine göre düşüktür.
1- Xebec’in Amiral öldürdüğü zamanlarda Roger koramiral bile öldüremez diyorum. O yaşlarda öldüremez zaten. Zirve halinde de amiral ayarı Garp’ı yenememiş.

2- Mantıken eğer Roger tayfası vs Garp olsa, 1v1 olmasa yani, Roger tayfasının rahat alması gerekir. Roger muhtemelen her zaman 1v1 savaşmış.

Roger, Garp'ın karnını sağdan sola kesmiş Garp da surata iyi bi yumruk atmış. Garp bozuntuya vermemiş gibi kesimi, Roger da öyle az değil dayanıklılıkta Garp yumruğu yemek ayrı bi şey :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık