Dark King e bak sen, yere bakan yürek yakan.
Bana hiç öyle gelmedi. Shakky'yi almaya geldiler güya, ama başka bir şey aldılar.Sahnenin kendisi zaten ciddiyet barındırmıyor. Karsidakiler cidden zarar verecek olsa iş ciddiye biner.
Daha onların net güçlerini görmediğimiz ve herhangi bir yer de anlatılmadıkları için güçleri belirsiz bu 3'lü kadar güçlüler mi yoksa değiller mi ilerleyen zamanlar da göreceğiz bakalım.Büyük ihtimalle Joy Boy ve İmu bunların da üstünde.
Sen şimdi şuradaki duruma ciddi savaş mı diyorsun? Gloriasa geliyor Roger'a sarılıyor. Shakky Rayleigh'ê göz kırpıyor. Bariz bir şekilde erkeklerin kadınlara olan zaafiyeti resmedilmiş. Oda Roger'ın da kadınlara olan özellikle Shakky'e olan düşkünlüğünü çizmiş. Büyük ihtimal her erkeği düşürecek bir kadın çıkar. Yarın bir gün Luffy'e bile çizilebilir böyle sahne. Ama demek istediğim ortamda bir ciddi savaş yok. Öyle olsa Rayleigh avel avel bakmaz.Bana hiç öyle gelmedi. Shakky'yi almaya geldiler güya, ama başka bir şey aldılar.
Ben amaçlara ve sonuçlara bakarım.Sen şimdi şuradaki duruma ciddi savaş mı diyorsun? Gloriasa geliyor Roger'a sarılıyor. Shakky Rayleigh'ê göz kırpıyor. Bariz bir şekilde erkeklerin kadınlara olan zaafiyeti resmedilmiş. Oda Roger'ın da kadınlara olan özellikle Shakky'e olan düşkünlüğünü çizmiş. Büyük ihtimal her erkeği düşürecek bir kadın çıkar. Yarın bir gün Luffy'e bile çizilebilir böyle sahne. Ama demek istediğim ortamda bir ciddi savaş yok. Öyle olsa Rayleigh avel avel bakmaz.
Xebec Amiral kesiyorken Roger falan yok ortalıkta. Şu Rogerı her yere sıkıştirma huyunu bırakın bence.Millet neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Xebec, amiral öldürmüş, kutsal toprakların içinden geçmiş, Imu’dan makas almış, hâlâ hayatta kalabilmiş bir karakter. Bu adamdan Roger’ın ilk ve en güçlü düşmanı olarak bahsediliyor. Demek ki Roger ile aynı seviyede. Eee Garp da Roger’la ölümüne savaşıyor, o zaman Garp da Roger’la denk. Yani Garp, Roger ve Xebec güç olarak birbirine eşit seviyedeler. Zaten efsane olarak anılmalarının sebebi de bu. Bu karakterler, One Piece evreninin güç açısından zirvesidir.
Sahnenin kendisi zaten ciddiyet barındırmıyor. Karsidakiler cidden zarar verecek olsa iş ciddiye biner.
+1 Gayet ciddi bir sahne, komiklik olsun diye çizilmediği belli, nasıl Sanji aciz kaliyorsa ayni şekilde aciz kalmişlar.Bana hiç öyle gelmedi. Shakky'yi almaya geldiler güya, ama başka bir şey aldılar.