Garling hizmeticisi değil mi? Şu yemin ordan oraya gitmelerini sağlayan sembol olabilir mi kiİmu muhtemelen hizmetçisi olanlar haricinde kimseye giremiyor ama güçlerini herkese dağıtabiliyor. Yeminli bir şeyler falan vardır

Garling hizmeticisi değil mi? Şu yemin ordan oraya gitmelerini sağlayan sembol olabilir mi kiİmu muhtemelen hizmetçisi olanlar haricinde kimseye giremiyor ama güçlerini herkese dağıtabiliyor. Yeminli bir şeyler falan vardır
Wb 20 yaşında olması gerek şuandaXebec WB tayfasindayken Harald ile bir olursa WG'yi yıkacağını düşünüyor. WB o dönem baya zirvesinden uzak olmalı herhalde?
Gunko direkt yanındaydı ama. Spoilerda da yazılmış. Şövalye olacan Xebec gelince Imu'nun önüne geçip kapışmıcan. Bizzat Imu orada Gunko kendi napsın denilebilir ama şövalye sonuçta. Belki şövalyeler için ayrı mühür hizmetçiler için farklı mühür. Gerçi Imu Gunko'yu ele geçirdiğinde herhangi bir etkileşim yaşanmadı. Direkt girdi içine.Garling hizmeticisi değil mi? Şu yemin ordan oraya gitmelerini sağlayan sembol olabilir mi ki![]()
Xebec wb'yi davy back ile tayfasına aldı gücünü bilmiyordu ki. Beyaz sakalın boyutu görünce işime yarar diye almıştır.Xebec WB tayfasindayken Harald ile bir olursa WG'yi yıkacağını düşünüyor. WB o dönem baya zirvesinden uzak olmalı herhalde?
Xebec’in şansa böyle bir tayfa toplaması üzdü beniXebec wb'yi davy back ile tayfasına aldı gücünü bilmiyordu ki. Beyaz sakalın boyutu görünce işime yarar diye almıştır.
Pazardan sebze meyve alır gibi adam tayfa toplamış.Xebec’in şansa böyle bir tayfa toplaması üzdü beni
xebec tayfa toplama anları:
WB insandan büyük ama devde değil değişik birşey alayım lazım olur
kaido: oni ırkı lazım olur
Big mom: meyvesi güzele benziyor alam
stussy: gemiye kadın lazım alayım
Bu dediğin sahnenin aynısını 5 Gorosei'yi Luffy'e karşıyken gördük zaten manga 1110. bölümde ve kimse de öyle ahım şahım vay anasını falan olmadı çünkü Oda beyinsizi bir anda Luffy'e tanrı meyvesi vermeyi tercih etti ve artık Luffy ne yapsa şaşırmıyoruz çünkü Luffy artık her istediğini yapabilen bir tanrı bu da insanlardaki hype etkisini bitirdi. Oda bu kararı için bin pişman değilse ben hiçbir şey bilmiyorum.![]()
Tanrı vadisinde şöyle bir sahne gördüğümüzü düşünsenize karşıdakiler 5 kadimin canavar formları ve karşılarında xebec...