Taç mücevheri dediğin şeyi biraz daha açar mısın acaba?Bu taç mücevheri artık neyse baya önemli bir rol oynuyor gibi xebec onu geri almak için tanrı vadisine kadar gittiyse bekleyelim görelim.
Xebecin tanrı vadisine gitmesine sebep olan olay xebecin adasından onu çaldıkları için xebec gitti tanrı vadisineTaç mücevheri dediğin şeyi biraz daha açar mısın acaba?
bu elbaphın raftele giden yol olduğuyla alakalı muhabbetlerle bağdaştırdım ben belkide raftele giden yol için anahtardırBu taç mücevheri artık neyse baya önemli bir rol oynuyor gibi xebec onu geri almak için tanrı vadisine kadar gittiyse bekleyelim görelim.
İmu muhtemelen hizmetçisi olanlar haricinde kimseye giremiyor ama güçlerini herkese dağıtabiliyor. Yeminli bir şeyler falan vardırWb'yi icine imu kaçmış halde yendiyse garling gözümden düşecek maalesef.
Xebec ayrı konu adaya başka bir şey isteyerek girmişti animeyi izleyince farkettim.
wbnin zirvesinden uzak olduğu kesin bence ama bunda xebecin güç seviyesi ve wgnin bizim bildiğimizden güçlü olmasıda etkili olabilirXebec WB tayfasindayken Harald ile bir olursa WG'yi yıkacağını düşünüyor. WB o dönem baya zirvesinden uzak olmalı herhalde?