Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adamın, sol kolunun bir tarafındaki kılları ağarmış hali, Kaido' yu yenen, nika meyveli adama bakıp hakin yetersiz diyebiliyor. Siz daha Roger, Yonko level değil türküsü çığırıyorsunuz :D Allah akıl fikir versin.
Roger yonko level değil zaten rayleigh en az yonko lvl dır prıme halinde roger yonko levelin üstündedir baya xebecten sonra garpla başı çeker güç olarak.

Kafayı yiyeceğim, roger ne ara gömülebilir karakter oldu. Güç'den kastın ne demek olduğunu unutmuş gibi herkes. bu seride güç demek irade demek, haki demek. Roger başlattı bu animeyi, xebec dahil kimsenin rogerdan daha yüksek iradeye sahip olduğunu düşünmüyorum. WB bile rogerın iradesini yenemez. Ölümün eşiğinde süren bir dövüşte gerekirse mucize yaratıp yine alırdı. Bu yüzyılda roger'ı teke tekte alabilecek kimse yok, dua edin adam hastalandı okadar söyleyeyim
Hastalansa bile wb üstün gelemiyor ztn hastalanmasa ne olucak Allah bilir çok büyük adam.

Geçen birisi güzel bir sey demişti ilk gülmüştüm garp yumruklarını kullanarak blue hole, galaxy divide. galaxy impact, saldırılarını nasıl yapabiliyor diye acaba bilmediğimiz başka teknikleri varmıdır yani böyle güçlü tekniklerden güçsüze doğru birisi açıklayabilirse sevinirim.
Yumruğuyla bi basınç oluşturuyor bunada haki ekleyerek şok dalgası meydana geliyor fiziksel kuvveti ve muazzam hakisi saolsun böyle teknikler çıkıyor ama blue hole yaptığı zaman kuzandan yıldırımlar çıkıyordu o tekniği bende tam anlayabilmiş değilim rakibe haki aktarıp yere çarparken logıa formuna geçerse hasar almaz diye kuzana hakisini aktarıp logıaya dönüşmesini engelledi diye düşünmüştüm ben ama uçukda olabilir.

Herkes ölürken Roger'ın bıraktığı miras üzerinden konuştu. Her şeyi elde eden adam olarak o bahsedildi. O bu işin zirvesiydi bence. Xebec felan güzel bir sos oldu seriye ama Roger'dan büyük değil. Zaten ödülü bunu anlatır. Oda Roger'dan büyük ödül vermişse o zaman işte iş değişebilir.

Bu dediğin sahnenin aynısını 5 Gorosei'yi Luffy'e karşıyken gördük zaten manga 1110. bölümde ve kimse de öyle ahım şahım vay anasını falan olmadı çünkü Oda beyinsizi bir anda Luffy'e tanrı meyvesi vermeyi tercih etti ve artık Luffy ne yapsa şaşırmıyoruz çünkü Luffy artık her istediğini yapabilen bir tanrı bu da insanlardaki hype etkisini bitirdi. Oda bu kararı için bin pişman değilse ben hiçbir şey bilmiyorum.

Xebec'le olan karşılaşmalarda çok daha hype bir şey olacak buna yüzde yüz eminim.
Sahnenin aynısı görmedik Madara burada karşıdaki adamların alayını haşat etti luffy ise kacmak zorunda kaldı

blue hole yaptığı zaman kuzandan yıldırımlar çıkıyordu o tekniği bende tam anlayabilmiş değilim rakibe haki aktarıp yere çarparken logıa formuna geçerse hasar almaz diye kuzana hakisini aktarıp logıaya dönüşmesini engelledi diye düşünmüştüm ben ama uçukda olabilir.
Haklıymışsın hocam hatta şöyle bir açıklama yapılmış bırakayım.

Yüce Kral Haki'nin kullanımında muazzam bir ustalığa sahiptir . [ 26 ] En önemlisi, yumruğundan çıkan ince siyah şimşek akımlarıyla gösterildiği gibi, Yüce Kral Haki'sini vücudunun veya nesnelerinin bazı kısımlarına "aşılama" gelişmiş uygulamasını kullanabilen "bir avuç" kullanıcı arasındadır. [ 53 ] Garp, Yüce Kral Haki'yi savunma amaçlı da kullanabilir, Kuzan'ın Buz Topu'nun dondurucu etkilerinden kendini koruyabilir ve kolayca kurtulabilir. [ 43 ] Garp, Kuzan ile dövüşü sırasında, onu yüzünden yakalayıp aşağıya göndererek güçlü bir Yüce Kral saldırısıyla büyük bir delik oluşturmasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık