Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Trajik ve karanlık FB bizi bekliyor. Zaten, ODA sadece geçmişi böyle anlatabiliyor. Geçmişte ortalığı kan-revan yapanlar, günümüzde cimcik bile atamıyor. Hikaye kurgusu rahatsız etmeye başladı. Buraya imzamı atıyorum, Shanks'ın kolu tekrar çıkacak. Gaban, dikenli herifi 7 parçaya böldü adam tekrar birleşti, bununde kolu çıkar.
Haki kaplamalı kol çok saçma olmaz bence Shanks için, hakisi Joy Boy ile comparable olan tek karakter sonuçta serideki.

Haki kaplamalı kol çok saçma olmaz bence Shanks için, hakisi Joy Boy ile comparable olan tek karakter sonuçta serideki.
Haki ile kaplı olan kol kimin umurunda, herif bizi 20 yıldır kaldırıyor.... 20 yıldır adamın kolu yok sanıyoruz, adamı o kadar güçlü bir seviyeye getirdi ki dandik deniz canavarına kol kaptırma durumuna kulp bulmaya çalışıyor. Başta böyle bir fikri var ise hiçbir şey bilmiyorum. Gora'daki replik misali, bir yerinden element uyduruyor adam.

O zaman GABAN da Haki kaplama ile birşeyleri büyütüp çocuk yapmış gibi birşey olur bu durumda... Haki ile kol çıkıyorsa bu da doğal şimdi kafama yattı bu durum. :hhh:
Kitap büyüten o Baykuş hiç hoş şeyler görmedi, tek emin olduğum o...
Haki ile kaplı olan kol kimin umurunda, herif bizi 20 yıldır kaldırıyor.... 20 yıldır adamın kolu yok sanıyoruz, adamı o kadar güçlü bir seviyeye getirdi ki dandik deniz canavarına kol kaptırma durumuna kulp bulmaya çalışıyor. Başta böyle bir fikri var ise hiçbir şey bilmiyorum. Gora'daki replik misali, bir yerinden element uyduruyor adam.
Oda, zaten bu bahsettiğin konuda, yapılabilecek en kötü şeyi yaparak Nika olayını ortaya çıkardı zaten, Nika sonrası OP olarak yorum yapmak en mantıklısı başka türlü sığmıyor hiçbir kalıba.
Shanks'ın hakisini joyboy ile karşılaştırmak joyboy'a hakaret. Roger ya da wb seviyesinde olduğu dahi muamma. Imu ile olabilir ama o dahi joyboy'un hakiyi egghead'de hissedince titredi :)
Dorry ve Brogy'nin Egghead'den ayrılırken ki yorumuna ithafen öyle dedim ya karşılaştırma değil, yanlış kelime kullandım demek daha doğru olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık