Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Üniversite 2 de seriye başladım. Okul bitti 10 yıl oldu çoluğa çocuğa karıştık seride halen gizem kasılıyor halen flashback içinde flashback veriliyor. Daha karasakal savaşı var, dünya hükümeti savaşı var, devrimci dragonun yürüdüğünü görmedik daha yürüyüşü var, raftele ulaşıp korsan kral olarak anılmadık daha o var. Antik silahı kullanıp redline yıkılacak allblue ortaya çıkartılacak daha o var. Balık adamlar yüzeye taşınacak daha o var. Bu seri bir 10 yıl daha sürer bizde burda zora sanji tartışmasına devam ederiz. Oysaki çoppırım varken ne gerek var bunlara.

Sorması ayıp bu seri kaç yıl önce , kaç yıla bitecekti. Açıklamayı yapalı kaç yıl oldu kaç yıl kaldı.
Beş senede bir sayaç sıfırlanıyor ve seri beş yıl içinde bitecek oluyor.

Gaban Shank'e ‘Kaderin Çocuğusun’ derken ne demek istiyordu acaba?
Seri zaman atlaması öncesi emekçi bir çizgide giderken, zaman atlamasından sonra tamamen kaderci görüşü benimsedi. Zaman atlaması öncesi tüm tayfa herhangi biriydi ve hepsi çalışmaşarının, inatçılıklarının, hırslarının ve iradelerinin karşılığında birşeyler başarıyordu. Ama zaman atlamasından sonra sırayla hepsine bir asil köken atanıp, seçilmiş kişilerden oluşan bir topluluğa döndürme kararı aldı yazar. Tahminimce bunu destekleyecek şekilde Rogeri de çok kaderci biri olarak gösterecek bize. Muhtemelen Roger, hazine sandıklarının arasında Shanksı bulunca bu çocukla karşılaşmak bizim kaderimizde vardı, kader bizi bir araya getirdi gibi bir düşünceyle tayfada yer verdi. O yüzden shanksı kaderin çocuğu gibi bir lakapla çağırmaya başladılar. Ve yine bu kadarci düşüncesinden dolayı Shanksa kendi ölümünden sonra yapması için bir görev verdi. Onu bize ilerleyen zamanlarda gösterecek ki ben de çoğu kişi gibi bu görevin ace e gomu gomu meyvesinin yedirilmesi olarak düşünüyorum.

Gaban Shank'e ‘Kaderin Çocuğusun’ derken ne demek istiyordu acaba?
Shanks'in anasının adı "Figarland D. Estiny." imiş, Gaban da "kader adlı ... kutsal ejderin çocuğusun" diyememiş kibarlıktan kaderin çocuğusun demiş. :D
Şu saatten sonra Oda, kelime oyunuyla bile Gaban'ın kader lafını çevirebilir. Seri o kadar anlamsızlaştı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık