Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1152 Spoiler Yorumları

Sanji de kral haki çıkmazsa seri sonunda Zoro'nun yakınından bile geçemez. Artık Loki ile kendisini kıyaslasın. Gerçi Jinbeiden üstünlüğü de şaibeli :p Choppa ile kıyaslarsak sanki daha doğru olur.

Sanji de kral haki çıkmazsa seri sonunda Zoro'nun yakınından bile geçemez. Artık Loki ile kendisini kıyaslasın. Gerçi Jinbeiden üstünlüğü de şaibeli :p Choppa ile kıyaslarsak sanki daha doğru olur.
Robin dahi jinbe'den daha fazla işe yaradı. Hayal kırıklığı oldu. Gaban'da h.haki olmasaydı çıkmaz derdim, muhtemelen vs'de açıcak sanji. Roger korsanlarını geçicekse tayfa, oda altında bırakmaz. Aslında en büyük etken Sanji'nin zoro'da olduğunu duyduktan sonra olabilir. Kendini yırtsada açmadan bırakmaz hırs yapar yine açar. Sanji'de h.haki açmasının en büyük etkeni zoro olursa şaşırmam :) Olmadanda güçlü olanlar var amiraller gibi, law gibi. Hatta raftel sonrası zoro ve sanji'nin 1-1'de Fuji, kizaru tamam ama bi akainu yenebileceklerini sanmam.

Son düzenleme:
Robin dahi jinbe'den daha fazla işe yaradı. Hayal kırıklığı oldu. Gaban'da h.haki olmasaydı çıkmaz derdim, muhtemelen vs'de açıcak sanji. Roger korsanlarını geçicekse tayfa, oda altında bırakmaz. Aslında en büyük etken Sanji'nin zoro'da olduğunu duyduktan sonra olabilir. Kendini yırtsada açmadan bırakmaz hırs yapar yine açar. Sanji'de h.haki açmasının en büyük etkeni zoro olursa şaşırmam :) Olmadanda güçlü olanlar var amiraller gibi, law gibi. Hatta raftel sonrası zoro ve sanji'nin 1-1'de Fuji, kizaru tamam ama bi akainu yenebileceklerini sanmam.
Zoro ve Sanji vs Akainu konusunda hemfikiriz. Ama eğer ileride Akainu ile bir kapışma olacaksa ben Sanji'nin(ekstra power up ile güncel değil) mavi alevinin(Ifrit Jambe) Akainu'ya karşı kilit bir konumda olabileceğini düşünmekteyim irl sıcaklık vs. olarak düşününce. Ama sanmıyorum ki Oda Luffy ya da Sabo varken Sanji'yi öyle bir konuma soksun. Artık bekleyip göreceğiz.

Edit:

Akşam akşam inanılmaz tat kaçırdı :(

Sanji'de kral haki yok denmiş yani ben Sanji'yi Zoro'dan çok severim buna rağmen kral haki olmaması bence okey bir durum. Sanji zaten kendi dinamiklerini yakalamış bir karakter ve mevcut hali ile Zoro'ya çok yakın güçte artı potansiyeli de çok yüksek exoskeleton muhabbetinin daha fazlasını göreceğimizi de düşünüyorum hatta ben Sanji'nin tamamen şeytana dönüşeceği bir formu da olacağını düşünüyorum.

Kingde kral haki yoktu. Bigmom'ın 3 numarasında da kral haki olduğuna dair bir ifade yok. Kaidonun Queninde de kral haki yoktu. Shanks'in 3 numarasında da muhtemelen çıkmayacak. Sanjide çıkması için bir sebep yok. O çapta da değil. Sanjinin en büyük başarısı Zoro ile kıyaslanabilmesidir.

Kingde kral haki yoktu. Bigmom'ın 3 numarasında da kral haki olduğuna dair bir ifade yok. Kaidonun Queninde de kral haki yoktu. Shanks'in 3 numarasında da muhtemelen çıkmayacak. Sanjide çıkması için bir sebep yok. O çapta da değil. Sanjinin en büyük başarısı Zoro ile kıyaslanabilmesidir.
Mugiwara tayfası bahsettiğin hiç bir tayfayla eşleşmiyor zaten. Roger tayfası izleri taşıyan bir tayfa ve sürekli bir benzerlik paralellik var. Eee KK olacak adamın tayfasında 2 Kral Haki bilen olmaz. Bu kadar paralellik varken Sanji'de de çıkacaktır. Zaten Sanji denen karakterde sıradan bir karakter değil. Sıradan köylü bir karakter değil yani...

Evet twitterda yine teoriler dönmeye başladı. Güncel teori nasıl Joyboy hakisiyle Gorosei avatarlarını patlattıysa, Shanks wifi hakisiyle Aramaki'nin(Ryokugyu) şeytan meyvesi formunu kapattığı gibi Gaban reisin de benzer bir haki kullanımı ile şovalyelerin üstündeki tüm gücü iptal edip zarar verebildiği yönünde. Kral hakisinin bir tür tekniğiyle -ki teorilerden ruh manipülasyonu olarak geçiyor- karşı tarafından üstündeki tüm güçlerin iptal edilebildiğine(haki dahil) dair yazılar mevcut.

Bunu yoktu diye değil de bizim embesillerin bulunduğu ortamın havasını soluyana bir haller oluyor olarak değerlendirsek daha doğru olur sanki
Üstelik mallık bulaşıcı
Sen 3 numara diyorsun ama baksana Big Mom bile üstündeki "serçe parmağı kadar bile boyu olmayan Law'ı" b.hakili yumruklayarak indirmeye çalışıyordu
Hâlbuki MR 5 gibi burnundan sümük çıkarırcasına iki parmağıyla çekip atsa atardı yani
Ben güzel ikilileri ayırmıyorum
Her tayfanın güzel ikilisi var işte
Rayleigh-Gaban
Marco-Jozu
Beckman-Roo
King-Queen
Zoro-Sanji
3 tip hakide vardır yoksa da çıkacaktır

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık