Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu Imu’nun şeytan meyvesi yediğini sanmıyorum.Güçleri bence direk kendisine ait meyvesiz orjinal Nika gibi.
Olabilir ama o zaman da Nika üzerinden saçmalayacak en azından Teach meyveyi çalıp ana villain olsa nerf yedirilebilecek bir karakter olur. İmu 1000 yıldır hüküm sürüyor tek zayıf noktası da Joy Boy nefreti gibi. Nika meyvesini o kadar takıyor gibi durmamakta.

Bi black clover ve berserkde ki şeytanlara bak bi de bunlara çöp tasarım
Komik duruyor
Uzun dış çatal bıçak kanat al sana şeytan
Goroseide aynı şekil kötü tasarımları vardı
One piece en iyi tasarımlara sahip diyen ne iş

Bence Imu'nun kendi bedeni yok. Sadece karanlık bir ruh olarak varlığını sürdürüyor. Bir nevi Brok'un meyvesinin üst versiyonu. Brok bedeninden çıkıp istediği gibi dolaşıyor Imu artık bedene ihtiyaç da duymuyor. Bu arada aslında Brok da ölümsüz değil mi zaten. Imu'yu yok etmek için tüm müritlerini aynı anda yenmek gerekecek gibi yada asıl bedeni gibi birşey varsa ki bu sadece kemik gibi birşey olabilir denizin dibine gönderip orada sonsuza kadar kalmasını sağlamak olabilir.

Bi black clover ve berserkde ki şeytanlara bak bi de bunlara çöp tasarım
Komik duruyor
Uzun dış çatal bıçak kanat al sana şeytan
Goroseide aynı şekil kötü tasarımları vardı
One piece en iyi tasarımlara sahip diyen ne iş
Berserk bi' kıstas olmamalı çizim için- dediğimin garip kaçtığının farkındayım Berserk serisi de bir manga sonuçta ama yapımcısı çizim olarak Japonların Da Vinci'si gibiydi. Black Clover kadar olamayışı üzdü o ayrı, belki ileride düzeltir Oda.

Bu gücün antisi olarak da D. Adı çıkarsa gülmekten kahkaha atarım.

Düşünsenize imu luffy kendisinin astı yapmaya çalışacak ama yapamayacak ? Sebepse luffynin d olması

Büyük savaşın başlamasının sebebi elbafta gerçekleşmesi lazım diye düşünüyorum. Sebebi robin veya diğerlerinin kaçırılması dışında ne olabilir, çocukların kurtarılması olsa. Adanın kralı olarak atanan devler var zaten tek yapmaları gereken ele geçirmek. Ele geçirirlerse çocukların kaçırılmasının pek anlamı kalmıyor. İmu, robini veya diğer üyeleri, tuzağa çekmek için kaçırabilir. Büyük savaşta dünya hükümeti, denizciler belki bb ittifakı olabilirken, karşı taraf Luffy ve filosu, karasakalı takip eden shanks, devrim ordusu, belki dost adalardan destek için gelen birlikler. Bu mantığa göre büyük savaş elbafta değil kutsal topraklarda gerçekleşmesi gerekiyor.
Elbafta gerçekleşebilmesi için imu kutsal toprakları savunmasız bırakır. Ama imu adam çağırabilir bizimkiler çağıramaz. Elbafta bu saatten sonra zaman atlaması olmadan( 1 hafta gibi) büyük savaş yaşanacağını zannetmiyorum.
Tayfa yakalanmış luffyler olaylardan uzak. Avantaj tamamen imu'da. Luffy için buradan kazanarak çıkmak şuanda zor gibi.
İmu abyss sembolünü veren kişi ise istediğine bu izi verebiliyorsa yakalanan tayfa üyelerinden en az birini rahatlıkla kaçırabilir.
Elbafta yaşanan şeyler dışında nasıl büyük savaş başlar. Yol poneglfi belki kutsal toprakta olduğunu öğrenirler. Yeterli bir sebep mi bilmiyorum. Gizlice almayı deneyebilirler. İçeriden birisi yardım edebilir(gunko, koby gibi...). Devrimciler yapmış oldukları saldırılarla kopyasını veya aslını ele geçirmiş olabilir. Hikaye çok kritik dönemeçte.

Kendisi için istemiyordu onu gücü alıp meyveye aktarabiliyorlar bir şekilde orada ondan bahsetmişti. xd
Yok yahu bildiğin kendisine istedi.

Ancak Hancock keramet meyvede değil, millet benim güzelliğim yüzünden taşa dönüşüyor deyince karadenizde gemileri batmış laz silah kaçakçiları gibi yıkildı adam, görünuşte Rayden tırstı kaćtı göründü ama işin aslı Teachin iç dünyasinda kopan fırtınalardı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık